Community Status Updates

Nighteyes → Loke
Σου είπα η μνήμη μου έχει αρχίσει να κάνει νερά...
Είδα τη συζήτηση που είχες με την iristella για το γατί. Τι έγινε τελικά; Κι εγώ γάτο έχω σπίτι.

Loke → Nighteyes
:D απλως μου φανηκε παραξενο γτ δεν ειχε ποσταρει το αποκατω σκουλικι στο thread.
oh hai seiros! ;)

Nighteyes → Loke
Sorry. Είχα πρόσφατη συζήτηση μαζί του και τα μπέρδεψα;:hahaha: Έκανα edit στο ποστ μου.
Τι κακό με μένα! Μέχρι τώρα μπέρδευα φύλα. Τώρα άρχισα να μπερδεύω και ονόματα;:bahhh:
Να δεις που αντί Ιαπωνικά θα μάθω άλλη γλώσσα(Που δεν υπάρχει. Tolkien κι εγώ.).

Anelis → zade
ωχ το 'χα ξεχάσει!!! respect!!!
το 3 έχει βγει (σε 3 μέρες και σε dvd!! ), τώρα κάνουν το 4
μιλάμε οκ κ εγώ εκεί έλιωσα, αλλά εκεί που τρώνε το παιδάκι αρχίσαμε να ουρλιάζουμε από τη χαρά μας κ να πέφτουν απανωτά hi5s,...(για να μη μιλήσω για το στοματικό βιασμό από το τέρας)
+ αγαπώ τη σκηνή με τα νέα stats της μάνας όταν γίνεται heroine
onward για τα υπόλοιπα!

Glaurung → Solmyr
έξυπνο το αίνιγμα ( τώρα είδα την λύση :P)
από πού βρίσκεις τους γρίφους ?

Dxs → Putin
Angel Sanctuary... νομιζω εχεις ακουσει κι αλλους να το εκθειαζουν, δε θες και μενα :)
Gankutsuou is nice, but for some reason I stalled it at episode 5 (or 6) (αρχισα casshern sins)
και κατι ακυρο, εχεις καμια ιδεα ποτε βγαινει το καινουριο chapter dogs?

Zoro → Mad_Hatter
από το volume 42 και μετά ξεκινάει το chapter 400 και το site έχει μέχρι το volume 52 που περιέχει έως και το chapter 512 και θα τα βρεις [URL="http://www.onepiecegold.it/manga3.htm"]εδώ[/URL].
(το site είναι ιταλικό αλλά έχει πολύ καλές ταχύτητες,μην ανυσηχείς,στα αγγλικά είναι τα volumes)
για τα υπόλοιπα volumes,τα οποία φτάνουν έως το chapter 532,είδα δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζεμένα και μεταφρασμένα σε .zip file ακόμη(ή εγώ δεν τα βρήκα τουλάχιστον :P),οπότε θα πρέπει να τα διαβάσεις από το onemanga,που είναι για online manga reading,[URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/"]εδώ[/URL]...από το chapter 513 και μετά πάντα.
Ότι απορίες έχεις ρώτα ελεύθερα,ελπίζω να βοήθησα.
Καλό ξεκίνημα με την καλύτερη shounen σειρά. : P

papadevil → Shikamaru
Και αυτο ειναι που μου αρεσει!!!παω να δω το ep.44 βγηκε απο tsubasi

Mad_Hatter → Zoro
Και direct dl καλο ειναι.Απο το chapter 400 και μετα θελω, εκει ειχα αφησει το anime :P

Zoro → Barbara
ιτ'ς ζόρο φφς,ζόρο :if:
ότι όνομα και να φτιάξω μου το λένε λάθος,και εδώ και αλλού...anw,σε πειράζω απλά xP
Ναι,η εξεταστική μου τελειώνει τέλος του μήνα,άντε να ξεμπερδεύουμε...τυχερή >.<
Καλό σαββ/κο να έχεις κι εσύ barb :)

Barbara → Zoro
Ακόμα να βγεις;;; Εγώ έλειωσα την εξεταστική :) χιχι...
Καλό σ/κ να έχεις ζορό

Zoro → Mad_Hatter
ριν-κουν δεν ασχολούμαι με τόρρεντς,αλλά τα έχω από μερικά σάητς σε direct download...σε ενδιαφέρουν;
επίσης,θες κάποια συγκεκριμένα volumes ή όλα;
συγχαρητήρια πάντως που ξεκινάς να διαβάζεις το μάνγκα της καλύτερης σειράς.:tensai: