Community Status Updates
kelborn3 → odin
1To ζητημα ειναι το τι περναει στο κοσμο και γενικα το τι 8α δει ο αλλος στο sub forum και οχι στα προφιλ αφου ποτε δεν 8α κανει το κοπο να νομισει οτι 8α γινει κατι εκει.Οσο για το 2 το thread προσφερε μια δυνατοτητα σε οσους διαβαζουνμ το μανγκα να μπορουν να ποσταρουν ελευ8ερα τη γνωμη τους μεχρι τη συγκεκριμενη χρονικη του μαγκα χωρις να υπαρχει κινδυνος να 8εωρη8ει σπαμ η να φαει μπαν οπως στην περιπστωση του ρορικου και γενικα μπορουσε να ελαφρυνει την κατασταση σε 1 κατεστραμμενο sub forum οπου πολλοι δεν εκφραζονται τοσο στο latest chapter ειτε στο γενικη συζητηση
Kαι παντα κρινεις κατι εκ του αποτελεσματος το οποιο αποτελεσμα δεν φανηκε ποτε γτ το thread εκλεισε πριν καλα καλα ανοιξει και γινει μια συζητηση της προκοπης
Feb 14 2009 02:16
odin → kelborn3
1.Δεν βλεπω κατι το αδικο απο την στιγμη που μπορεις να μου απαντησεις,και μαλιστα με τοσους τροπους (pm,vm,msn,mail κτλ).
2.Το πως φαινεται το manga του bleach στα μελη θα μπορουσατε να το συζητησετε ειτε στο later chapter thread ειτε στην γενικη συζητηση.Δεν χρειαζοταν καινουριο thread.Περα απο αυτο οπως ειπε και η iristella ειναι αδοκιμο το να εκφραζονται τα μελη μεσα απο μια ψηφοφορια η ψηφος της οποιας δεν μπορει να αλλαξει αφου καταχωρηθει.
3.Το οτι πολλα μελη διαβαζουν το manga αλλα δεν ποσταρουν στο συγκεκριμενο thread ισως να οφειλεται στο κλιμα που εχει διαμορφωθει εκει περα.Και το να εκφραστουν δεν ειναι κατι που θα γινει με νεα threads,ειναι κατι που χρειαζεται αλλαγη κλιματος στα ηδη υπαρχοντα.Ακομα ομως και αν δεν οφειλεται σε αυτο,τι το διαφορετικο θα εχει αυτο το thread ωστε να τους κανει να εκφραστουν?
Εν ολιγοις,ακομα και αν εχεις τις αγαθοτερες των προθεσεων,το αποτελεσμα μετραει.
Feb 14 2009 02:08
kelborn3 → Sora
Bασικα το thread το ανοιξα για να δω την γενικοτερη αντιμετωπιση του κοσμου απεναντι στο μανκα του bleach-δεν το 8εωρησα ως ευκαιρια για σπαμ απλα φτιαχτηκε για να πουν και τη γνωμη τους για την μεχρι τωρα φαση του μανγκα και αλλα μελη που δε ποσταρουν στο latest chapter.Κριμα που το εκλεισαν αλλα τι να πω ετσι που εχει καταντησει αφηνουμε αλλα και αλλα thread ανοιχτα και κλεινουμε αυτα που μπορουν να πουν και κατι της προκοπης
Feb 14 2009 01:18
Sora → kelborn3
πωωω γιατι κλεισανε το thread σου? ηταν γαματο, κραζεις οσο θελεις και θα ξαλαφρωναμε λιγο, φτου αυτοι οι moderators πολλοι αυστηροι, κριμας και χαρηκα μολις ειδα πολλ με το να κραξουμε το μανγκα του bleach ετσι πως εχει γινει, μπηκα κατευθειαν αλλα ωσπου να κανω post ειχε γινει lock
Feb 14 2009 01:05
Black Kaiser
→
Azathoth
Εντάξει ρε. Στην μάχη με το ένα χέρι οσο είχε την μάσκα ο Ίτσιγκο τον είχε διαλύσει. Και πριν την τελική μάχη προηγήθηκε και η προπόνηση για vizard. Το περίεργο δεν είναι με τον Grimmjow. Με τον Ulquiorra είναι.
Τέλοσπάντων. Ελπίζω η μάχη με τον Ουλκιόρα να εξελιχθεί έτσι ώστε να σου αρέσει. Να τις φάει ο Ίτσιγκο δηλαδή :p
Feb 14 2009 00:05
sunday → zade
l-a από box. Είχα βρει στο irc SSp-Corp αλλά τα βγάλανε. Δεν ξέρω αν τα ξαναέβαλαν
Feb 13 2009 23:42
zade → Anelis
Epic scene είναι εκεί που του την πέφτουν όλοι μαζί και αφού τους πλακώσει στις σφλαιάρες , ΣΠΑΕΙ κάποιο κόκκαλο στον καθένα. Δεν ξέρω εάν ε΄γινε και αυτή η σκηνή χωρίς κασκαντέρ ,εάν έγινε πάντως , λυπάμαι τους καημένους του Ταυλανδούς που τις φάγανε
Feb 13 2009 23:31
Anelis → zade
"πρώτη φορά στα χρονικά" χμ!!
χαχ ναι τα ξέρω αυτά που λες και έχω δει τις ταινίες ήδη αν κ δεν τρελαίνομαι τόσο για jaa
(epic scene εκεί που πετάνε τον ελέφα από το παράθυρο, την έχω δει εκατό φορές and it never fails!)
Feb 13 2009 23:23
zade → Anelis
Όχι ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του. Με πρόλαβες για πρώτη φορά στα χρονικά. Θεωρώ τον Τony Jaa εξίσου καλό με τον Bruce Lee και έχω δει τις δύο επικές φιλμάρες του Ong Bak + Warrior King. Εάν δεν τα χεις τρέξε. Μιλάμε για το ΞΥΛΟ . Επίσης , ο τύπος δεν χρησιμποιεί σταντς και κασκαντέρ οπότε όλ οτο ξύλο είναι αληθινό .FFS . Δέρνουν αβέρτα ταυλανδούς. Από ότι βλέπω και αυτό οτ φιλμ πρέπει να λέει τρελά. Τρέχω να το κατεβάσω. Εαν δεν ε΄χεις δει Jaa τρέξε. ακόμα και να μην σου αρέσει το ξύλο , αυτές οι τιανίες είναι ισάξιες του Bruce Lee .
Feb 13 2009 23:17
Anelis → zade
[URL="http://www.movie-list.com/trailers.php?id=chocolate"]Movie-List - Chocolate Trailer Page[/URL]
απλά δες το (αν δεν το έχεις δει ήδη)
Feb 13 2009 22:42
Black Kaiser
→
Azathoth
Θέμα γούστου είναι όλα. Εμένα πχ μου άρεσε η συγκεκριμένη μάχη. Και όταν λες "άκυρη" τι εννοείς ? :p
Feb 13 2009 22:39
ioanna → Yunancy
Γεια! Τι κανεις? Μου ειχες στειλει ενα PM κατα τα Χριστουγεννα αλλα τωρα τα ειδα και σκεφτηκα πως το πιο ευγενικο ειναι να απαντησω. Οπως βλεπεις οτι κανω. Οσο για την ερωτηση που μ ειχες κανει... δεν ειμαι πορωμενη αλλα μου αρεσουν παρα πολυ!
Feb 13 2009 22:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed