Community Status Updates

Barbara → jimmare
Και σύ μαθήματα ε; και εγώ και ο ΄μισός φοιτητόκοσμος ....Υπομονή έρχεται το Πάσχα που περεπιτόντως είναι τα γενέθλιά σου ε ; :) ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστήσεις :-p
Καλό σ/κ

zade → Anelis
Who's your Daddy ? Εγώ στο χα προτείνει αυτό ! Σου άρεσε ; Εγώ έλιωσα στην σκηνή " Το πουλί του τέρατος πιάστηκε στην πόρτα" Εκανα pause για να μπορέσω να χτυπηθώ από κάτω. Υπάρχει και Feast 2 και βγαίνει και 3 !

Barbara → Neuro
A! Τόσο καλα...και εγώ με τα μαθήματα-εξεταστική που είχα δεν πολυπρολάβαινα...
Θα έρθει το Πάσχα εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο :)
Tα λέμε καλό σ/κ.

Seraphimon-T.K. → Erisadesu
Hehe~! Καλως σας βρηκα hime-chan :3
Gintama ftw XD
Madao ftw XD
Sakamoto ftw XD
Saa-chan ftw
Otsuu ftw XD
Aahahhahha ahahahha~!

Barbara → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βαθμούς ε ;χμ!! ε καλά μωρέ θα πρεράσει ο καιρός και ξαναμανα λούφα (μη με ακους εσύ διάβασμα :) )
και εγώ είχα εξεταστική και πριν λίγο τέλειωσα :p
Τέσπα καλό σ/κ να έχεις :)

Mad_Hatter → Zoro
κανα torrent για το one piece manga υπαρχει, γιατι εγω τα βρισκω μονο σε raw?Ε φανταστικε zoro?

Barbara → iristella
Μαθήματα ε ;; Για πτυχίο ή όχι ακόμα ;;
Και εγώ το ίδιο (όχι για πτυχίο) πριν λίγο τέλειωσα την εξεταστική και από Δευτέρα θεωρίες...
Καλό σ/κ :)

Sunabouzu → Korineto
η σειρα που θα προτεινα σε καποιον για να ξεκινησει τα ανιμε ειναι το Death Note...
πολυ δημοφιλής σειρα και εχει βαλλει πολυ κοσμο στο κυκλωμα :P
και υπαρχει πολυ σε πολυ καλη εκδοση με ελληνικους υποτιτλους

MitHuNa
ΣΟΒΑΡΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΕΣ Ε ΜΠΕΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ MSN να στα στειλω γιατι το mail μου απαυτωνεται...

Adventurer → MitHuNa
Δεν κοιταξες αρκετα καλα τοτε :bleh:
Επ'ευκαιριας στα vms, ως δημοσια μηνυματα, απαγορευονται τα greeklish :'D (Ευτυχως για σενα στα εκανα edit)

Shikamaru → Emmanouela
θα το κατεβασω και θα το δω το βραδυ μαλλον!!τοσο γαματο ηταν????

Emmanouela → Shikamaru
δες οπως και δηποτε το 44 απο soul eater! εχει αρχισει να φτιαχνει!!!! επιτελους!