Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → Zoro

Wow Zoro-kun ^^ Θα σου απαντήσω αργότερα γτ τώρα φεύγω βιαστικά, οκ; Πολύ καλή σκέψη πάντως :) Cu later!! :wis:
Feb 15 2009 14:30
Photo

Cassiel → N-TG

Καμιά φορά μπαίνεις βρε συ και στο forum:hahaha:;
Feb 15 2009 14:24
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Τελείως overload τα cosplays.Μου φένεται θα χρειαστώ την βοήθεια σου με κάμποσα που αναφέρεις μιας και λογικά ξέρεις και ονόματα από άτομα και πρόσεξες όπως είδα καποια που εγώ ούτε καν πήρα χαμπάρι.Μην μιλήσω για τον πρώτο όροφο που όσοι ήταν μόνο εκεί ουσιαστικά μπορεί να μην ξέρω καν ότι υπήρχαν.Κακός.Θα φροντίζω να κόβω και καμιά βόλτα κάτω από την επόμενη φορά.
Feb 15 2009 13:50
Photo

AnelisLoke

lawl τώρα την είδα man :hahaha:
Feb 15 2009 12:28
Photo

Seirios → Tsunade-sama

καλημέρα ρε κορσιτσάκι.εύχομαι να κοιμηθηκες καλά...:)
Feb 15 2009 12:14
Photo

Shikamaru → Emmanouela

επιτελους αρχιζει και ξαναφτιαχνει!!!!!! αιντε να δουμε και καμια αξιολογη μαχη!!
Feb 15 2009 11:16
Photo

Zoro → Ame Warashi

Ame-saaaann ένα από τα ίδια κι εγώ,εξετάσεις και πάλι εξετάσεις.:nanteee: (και χελλόου btw,πέρασε καιρός,ξεχάστηκα xP) Ακόμη για έναν μήνα δηλαδή,μετά τελειώνω...καλά μας ξεμπερδέματα! (εσύ πότε τελειώνεις αλήθεια; ) One Piece κι εγώ ανελέητο κάψιμο,έχω δει μπόλικα spoilers από το manga,δεν κρατήθηκα,αλλά γενικά άντεξα να μην το διαβάσω...σαν το anime κανένα(αρχίζει και γίνετε πολύ καλό πάλι,δεν μπορούσα το thriller bark,και φτάνει το σημείο που είχα σταματήσει το manga...τέρμα τα spoilers,αρχίζουν οι εκπλήξεις). Αυτά βασικά,πάω να συνεχίσω το διαβάσμα στα man...τα βιβλία μου!:P Τα λέμε λοιπόν,καλή επιτυχία και συνέχεια.:gotit:
Feb 15 2009 08:04
Photo

Zoro → endless_inspiration

Αυτός και ο Guts θα βασιλεύουν πάντα στην καρδιά μου /poet : P ...αλλά σύντομα,το Μάρτη σαν με το καλό τελειώσω εξεταστική,σκοπεύω να βάλω και τίποτα άλλο,αφού δω κι άλλα anime (still a noob) :) Ελπίζω να σου άρεσε,αν και παλιό είναι ουσιαστικά,από τα πρώτα που είχα βάλει. (την τελευταία σειρά σου δεν την κατάλαβα,εγώ δεν είμαι φδγ δηλαδή; -_-)
Feb 15 2009 05:08
Photo

LokeAnelis

yap, serving the community since 1987 by providing lolcats and general lol pic's :D ελπιζω να προσεξες τη profile pic μου ;)
Feb 15 2009 05:02
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

geia sas despinis,eimaste apo eteria dimoskopisewn,mporite na mpeite sto msn na sas kanoume ia ereyna gia avrio?
Feb 15 2009 03:41
Photo

kelborn3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Eπειδη δε 8ελω μια κουκλα σαν κι εσενα να ψαχνει για επεισοδια λοιπον [url=http://www.tokyotosho.com]Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Listing[/url] Search gg maria holic 05 kai meta maria holic 06 .Εnjoy :tensai:
Feb 15 2009 03:38
Photo

NighteyesKenny

No money κι εγώ αυτό τον καιρό αλλά τελικά γράφτηκα σε φροντιστήριο και το επόμενο 4μηνο βλέπουμε. Πάντως και με τα links που αναφέρεις μια χαρά μου φαίνεται ότι τα καταφέρνεις. Σώπα ρε συ. Τροφοδοτικό ακόμα δεν μου έτυχε ν' αλλάξω. Ελπίζω να μην μου τύχει.
Feb 15 2009 03:07
Photo

Dante80 → bijomarou

]Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. 10% warning, παρακαλώ να μην επαναληφθεί...
Feb 15 2009 03:00
Photo

KennyNighteyes

Τα μαθαίνω μόνος μου, κυρίως από τα αμέτρητα anime που έχω δει. Αλλά επειδή αυτό δεν αρκεί για να μάθεις ιαπωνικά της προκοπής, μαθαίνω kanji και γενικα χτίζω λεξιλόγιο χρησιμοποιώντας το [URL="http://jisho.org/"]Denshi Jisho[/URL], και μαθαίνω γραμματική από [URL="http://www.guidetojapanese.org/"]αυτόν τον πολύ χρήσιμο οδηγό[/URL]. No money/time για φροντιστήρια και τα τοιαύτα. PS. Αυτήν την απάντηση ξεκίνησα να την γράφω προχθές, και μου κάηκε το τροφοδοτικό στη μέση. :terror2: Αλλά επιτέλους την στέλνω. :hero:
Feb 15 2009 02:12
Photo

AnelisLoke

"i like big nuts and i cannot lie" :hahaha::hahaha::hahaha: epic win!
Feb 15 2009 01:28