Jump to content

Community Status Updates

Photo

sailock → Azathoth

Καλησπερ, ειδα σε ενα post οτι αγοραζεις manga στα ιταλικα, θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες απο που;
Feb 15 2009 01:22
Photo

sothes

ναι διάβασα και συμφωνώ απλά αν μπορείς να με ενημερώσεις ποιές είναι ενεργές από αυτές που δήλωσα επειδή σε μερικές είδα κλειστές και παλιές ημερομηνίες
Feb 15 2009 01:20
Photo

Anelis → zade

man το είδα πέρσι, μιλάμε για μ@λακία! τελείως jason vorhees rip-off,και χαζό σενάριο...μόνο το splatter ήτανε καλό αλλά ήτανε πολύ λίγο απορώ πως σου άρεσε τόσο (κ είσαι και έμπειρος) !!! όχι στο φεστιβάλ δεν πήγα γιατί είμαι πάτρα για το παρασκευο-σου-κου
Feb 15 2009 01:18
Photo

LucyBR → Erisadesu

i'm glad to see u liked it! :congrats::hihi2:
Feb 15 2009 01:10
Photo

ssj2sanji → Sora

hi.Sora ειδα ενα απο τα post σου στο thread [B]Ποια ηταν η πιο ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ σκηνη στο Naruto?[/B]το 4ο spoiler τα εσπασε(το διαβασα ολο ο_0)βασικα [B]πριν[/B] δω το post σου σκεφτηκα να κανω ενα και εγω ενα για signature αλλα με προλαβες:)ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα εαν κανω κατι παρομοιο:)
Feb 15 2009 00:32
Photo

SPfan

He...! Το γνωρίζω αυτο! Ο βασικός λόγος που δεν μου άρεσε η εξέλιξη της μάχης είναι επειδή σου χαλαεί το όλο σκηνικό... Εκεί που νιώθεις πως ο Shikamaru επιτέλους οριμασε και εβαλε λιγο μυαλό, σου δείχνει πως έμεινε ο ίδιος τεμπερχανας που ήταν απο την αρχή :P... Όμως, απ' οτι φάνηκε, το να γίνει chunin ηταν οτι χρειαζόταν για να τον κάνει να αντιληφθεί τις εφθήνες του ως ninja! ;)
Feb 15 2009 00:32
Photo

zade → Anelis

Go see this NOW ! Heavily Recommended ! [url=http://www.imdb.com/title/tt0422401/]Hatchet (2006)[/url] . Torrent HERE : [url=http://isohunt.com/torrent_details/37853554/hatchet?tab=summary]Hatchet.(2007).DVDRip.XVID.Occor.avi | hatchet | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url] Πήγες cult film festival ? I feel jealous...
Feb 15 2009 00:29
Photo

NighteyesLoke

Το λέω γιατί αν είναι θηλυκό μετά θα υπάρξει πρόβλημα. Αν είναι αρσενικό και παραημερέψει μπορεί να δυσκολευτεί μετά έξω. Ξέρεις οι γάτοι σκοτώνονται στην κυριολεξία την εποχή του ζευγαρώματος. Καλά, πες μας τι έγινε αν πας.
Feb 15 2009 00:08
Photo

Adventurer → sothes

Γεια σου φιλε Sothes. Ειδα οτι θελεις να γραφτεις σε καποιες αλυσιδες, φυσικα και μπορεις αρκει να μου επιβεβαιωσεις οτι διαβασες τους [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]Κανονες Λειτουργιας του ADN[/URL] και συμφωνεις μαζι τους ;)
Feb 14 2009 23:59
Photo

Shikamaru → SPfan

με αφορμη το post σου [URL]http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4558-%C7-%D7%E5%E9%F1%EF%F4%E5%F1%E7-%D3%EA%E7%ED%E7-%CC%E1%F7%E7%F2-6.html#post285277[/URL] πληροφοριακα και μονο ο λογος που παραιτηθηκε ειναι οτι οσες κινησεις να εκανα οι δυο τους το αποτελεσμα θα ηταν ιδιο δηλαδη η ισοπαλια,σκεπτομενος αυτο ο shikamaru αποφασισε να παραιτηθει γιατι δεν θα ειχε καμια ουσια αν συνεχιζοταν η μαχη και γιατι ηξερε οτι δεν χρειαζοταν να νικησει για να γινει chunnin και επισης λογο της βαρεμαρας που τον χαρακτηριζε αυτη την περιοδο παραιτηθηκε :riiight: shikamaru you rule man:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Feb 14 2009 23:51
Photo

Serestrum → iristella

[B]20.066 θυματα μετραει αυτη η σελιδα αυτη τη στιγμη... [/B]
Feb 14 2009 22:10
Photo

LokeNighteyes

κοιτα μετα απο 2-3 χρονια θα φυγω και εγω xD, πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια αλλα δεν ειναι ακομα μωρο εχει κανονικο αν και λιγο μικρο μεγεθος. θα το παω η δευτερα η τριτη στο κτηνιατρο.
Feb 14 2009 21:45
Photo

jimmare → Barbara

Nαι,χεχε... Μαθηματα?Μας εχουν κανει...
Feb 14 2009 21:27
Photo

NighteyesLoke

Πάντως αν έχει ακόμα διάρροια, μπορεί να έχει κάτι όπως είπε και η iristella. Εκτός αν φταίει η τροφή που είχε φάει. Είναι πολύ μικρό; Πάντως αν το έχετε στην οικοδομή καλό θα ήταν να το δει κι ένας γιατρός. Επίσης έχε στο νου σου ότι αν είναι αρσενικό, μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια θα την κάνει. Αν είναι θηλυκό δεν θα φύγει αλλά 2-3 φορές το χρόνο θα γεννάει. Εκτός αν του κάνετε στείρωση, αλλά τότε θα θέλει πολύ προσοχή να μην τρώει πολύ γιατί δεν κάνει, κι αν βγαίνει έξω είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις αυτό.
Feb 14 2009 20:14
Photo

Loke

ακομα εξω ειναι και μου νιαουριζει ολο το βραδυ. Ξυπνησα σημερα πολυ αργα και δε μπορεσα να το παω, αλλα μιλησα με τους γειτονες και κανονισαμε οτι αμα δε το παρω εγω θα του βαλουμε χωμα, φαι κτλπ μεσα στο κτηριο σε ενα σημειο και θα το εχουμε απο κοινου.
Feb 14 2009 19:48