Community Status Updates
Emmanouela → Shikamaru
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αν ειναι ο ή η Crona...δλδ....τι γενους ειναι ο χαρακτηρας???? ε?
Feb 16 2009 16:37
Cassiel → lily
Αχουουουου τυχερή είσαι που έχετε τέτοιες ορέξεις και δεν βαριέστε τις επιδρομές στην φύση.Μακάρι να ήξερα και εγώ άτομα με τέτοιες extreme διαθέσεις -μη- βαρεμάρας που θα με έσερναν σε τίποτα βουνά και κοιλάδες:hahaha:.Τι θα ακολουθήσει; Να έρθετε εδώ στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου και αντί για αποκριάτικο γλέντι να παίξεται και εκεί DnD:hihi2:;Thanks για το cosplay:congrats:.Αλλά πρέπει να μάθεις ότι το κομμάτι που "διέλευσες" και ξαναέφτιαξα πρόχειρα με ότι είχα εκείνη την στιγμή, τελικά μετά το πάρτι κατέλειξε να αγνοείται πάλι (λόγο προχειρης επιδιόρθωσης προφανώς και ας μην φαινόταν).Τώρα αν δεν βρεθεί θα πρέπει να το ξαναφτιάξω σνιφ.Όταν σου λέω να κόψεις τα αγοροκοριτσίστικα δεν με ακούς:joyful:.Πλάκα σου κάνω.Τα λέμε lily:byejg9:!
Feb 16 2009 16:18
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Σε αυτά τα μετρημένα άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορεί να μην ξέρω και να ξέρεις εσύ, ίσως χρειαστώ να μου πεις ονόματα αν είναι.Σε κάποια φάση σήμερα θα αρχίσω το "συμμάζεμα" και αν έχω κάποια απορία όπου νομίζω ότι μπορείς να βοηθήσεις θα σε ενημερώσω αν είναι,ok:thatsit:?Τα λέμε:byejg9:.
Feb 16 2009 16:08
Seraphimon-T.K. → RiDeLub
Ahahaha~! Γεια σου φιλε!
Εγω ευχαριστώ για το accept (lol εδω καποιον μιμήθηκα ΧΡ)
(Ναι νομιζω καιρος ηταν,γιατι οι κακες γλωσσες μας ειχαν φαει >_<)
Feb 16 2009 15:56
Cassiel → MitHuNa
Hi hi Annie.:hi:Μην νομίζεις πως δεν θα αναγνώριζα το cosplay σου αν δεν σε ρωτούσα εξαρχής τι είχες ντυθεί. Δεν ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα,αλλά επειδή με τόσο κόσμο και εκεί που στριμωχτήκαμε όλοι δίπλα από τις σκάλες, ούτε καν μπορούσα να σε δω ολόκληρη εκείνη την στιγμή για να καταλάβω χεχε:wis:.Χωρίς να έχω δει το Shakugan no Shana σου λέω ότι το πέτυχες χαλαρά το cosplay από τις εικόνες και μόνο που έχω δει από το anime.Τα λέμε στο επόμενο.Να έρχεσε πιο συχνά.
Feb 16 2009 15:49
RiDeLub → Seraphimon-T.K.
Alo friend.
Thanks για το request (με αποκατάστησες πλέον :hehe:)
Feb 16 2009 15:13
kakashi sensei → Tsunade-sama
thanks για τα add και την καλη αισθηση που εχεις για το humor.
Feb 16 2009 14:55
Dante80 → Sora
Για πολλοστή φορά, NO SPOILERS σε sig avatar και profile pic. έλεος.
Feb 16 2009 14:28
iristella → Serestrum
Δεν μου είπες τελικά... ΤΟ Ludwig Revolutions το τελείωσες? και αν ναι πως σου φάνηκε?
Feb 16 2009 14:02
bijomarou → Dante80
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Eκανα ένα καινούριο post.
Check it, οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.
Φιλικά....Bijomarou
Feb 16 2009 13:11
Serestrum → iristella
[IMG]http://g.imagehost.org/0329/funny-pictures-orange-meh-cat.jpg[/IMG]
Feb 16 2009 12:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed