Jump to content

Community Status Updates

Photo

Satou no Kumo → Sunabouzu

sank you αλλα εχει κολλησει το download μια εβδομαδα τωρα.sigh
Feb 17 2009 17:33
Photo

Zauk-Lain- → MisaYoshiko

Ο_ο Τι εχεις?Αμα μου πεις ποναει το κεφαλι μου θα σε μαστιγοσω...Απο 39+ πυρετο(αμα εχεις απο αυτον )θεωρητε αρωστεια! :P
Feb 17 2009 17:30
Photo

MisaYoshiko → Adventurer

ναι σταματησα να γραφω greeklish δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι απαγορευονται:P ειναι μεχρι να μπω στο κλίμα. πηρα μερος και εστειλα και τα στοιχειαα μου..για να δουμε...:D
Feb 17 2009 17:29
Photo

MisaYoshiko → Zauk-Lain-

ειμαι αρρωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Feb 17 2009 17:27
Photo

kleidokrator

Ε λοιπόν, τολμώ να πω ότι με έπιασες απροετοίμαστο. Ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι το ψευδώνυμο μου είχε αυτήν την έξτρα ιδιότητα :blush2:
Feb 17 2009 17:18
Photo

Zoro → Ame Warashi

Τι σάπιος και ηλίθιος μου λες;:oo: Μια χαρά δυνατός και πονηρός είναι για τα δεδομένα της σειράς,άσχετα που είναι πατσοκοιλιάς και χαζογελάει...να υποθέσω ότι είσαι στο σημείο που τον πρωτοσυνάντησαν στην Jaya?(πριν την Skypiea δλδ) Εκεί όντως δεν φαινόταν τρομερός,αλλά αφού τον δεις να τα βάζει με τον Ace θα καταλάβεις τι εστί BB.:P Που έχεις φτάσει τελικά δλδ;
Feb 17 2009 16:35
Photo

Anelis → zade

ρε ό,τι και να πεις δεν το σώζεις, η ταινία ήτανε disrespect.. OMFG!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;!!!!!! Έλεος δλδ ήταν ανάγκη να με κάψεις έτσι; Ούτε καν amazon k e-bay για αγορά δεν υπάρχει (και φυσικά no torrent)....
Feb 17 2009 16:22
Photo

zade → Anelis

Βασικά γι αυτό μου άρεσε. Γιατί ήταν πάρα πολύ oldschool. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο παλιομοδίτικο. Αλλη απορία τώρα, μου λες πως θα μπορέσουμε να βρούμε [URL="http://www.imdb.com/title/tt1233253/"]αυτό [/URL]το έπος ;
Feb 17 2009 16:14
Photo

red pyramid → ayame

It's ok like I've told you, it's always a pleasure to talk with another member of the great utena-heads clan :P Today I'm gonna watch Belladona of sadness so stay tuned to the movie's topic to see my post about it :)
Feb 17 2009 16:03
Photo

Ame Warashi → Zoro

ναι αλλά ultimate evil και ηλίθιος δεν πάνε μαζί! :P ναι,φακελώνω τα post σου ένα -ένα! :P Απλά κοίταγα εντελώς τυχαία το forum του manga (μη σου περάσει από το μυαλό ότι έψαχνα πάλι spoiler,ποτέέέ :P) και βρήκα αυτό με το top 5...Ας μην είχε την καλή-τσάτσικη δύναμη και θα σου λεγα...δε ξέρω αν βελτιώνεται παρακάτω αλλά μέχρι εκεί που είμαι εγώ είναι σάπιος!!!!! :P
Feb 17 2009 15:59
Photo

Zoro → Ame Warashi

Που τον θυμήθηκες αυτόν;:hahaha: Κατασκοπεύεις τα posts μου;:oo: (ήταν και παμπάλαιο εκείνο) Βασικά αναφερόμουν κυρίως στην εμφάνιση που είχε στην εικόνα που έβαλα,μου φάνηκε αρκετά creepy:P,αλλά και γενικώς,για τα δεδομένα της σειράς(shounen όπου δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς),μια χαρά διαβολικός μου φαίνετε,as ultimately evil as someone in one piece can be.:P Αυτά βασικά...απαντήση στο πμ λέητερ...τα λέμε.:gotit:
Feb 17 2009 15:53
Photo

Ame Warashi → Zoro

έχω να διαφωνήσω σε κάτι μαζί σου! :P ultimate evil o blackbead??? κακός ναι,μεθοδικός ίσως,αλλά είναι ηλίθιος!!!! :P
Feb 17 2009 15:46
Photo

Adventurer → efaki

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2.html"]Κανε κλικ σε αυτην την προταση για να μεταφερθεις στο καταλληλο thread για να εκφρασεις την απορια σου[/URL].
Feb 17 2009 15:01
Photo

zade → kleidokrator

Καλό θέμα αυτό με τα genres Klei(tori)dokrator :hahaha: . Συνέχισε έτσι .
Feb 17 2009 14:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → papadevil

Και παρα πολυ ειχα αργησει.. Οπως λεει και ο κελ ειναι μια συνηθεια, τπτ παραπανω! Γιατι?
Feb 17 2009 14:38