Community Status Updates

Cassiel → Adventurer
Προφανές αστείο:hmmm:;Κύριος,βάλε και κανένα κρεμμυδάκι:tensai:.Δεν έχουμε όλοι την ίδια "λογική":drink:.Ιδιαίτερα όταν ο αριθμός τον γραμμάτων διαφέρει από αυτόν των αστεριών.Όσο για το spam,well, δεν περίμενα να σχολιαστεί και από άλλο άτομο,οπότε εφόσον ήταν ένας είπα να ποστάρω και να πω ότι υποθέτω διάβασες, για να μην γίνει και 2ος κ.τ.λ..Αν αυτό είναι spam,τότε ας είναι:wis:.
ΥΓ: Το Πάσχα θα χρειαστείς τουλάχιστον 350, οπότε ετοιμάσου. Όσο τα αφήνεις να μαζεύονται εσύ ξεφεύγεις:Blissfull:.Και check ur mail.

Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™
Επιτέλους, εδεήθηκες να το διαβάσεις! Φωνάχτε "Αλληλούηα" όλοι!
Το manga που λες ούτε το ξέρω, αλλά δε πειράζει. :P Ούτως, ή άλλως, όσο πιο πολλοί σαν τον Dark, τόσο το καλύτερο!
ΖΗΤΩ! Άλλη μια Risa hater! Join the club, honey! Όλοι και όλες υπέρ της Riku!
Μέχρι πού έχεις φτάσει;

Emmanouela → Shikamaru
ωx...δικιο εχεις...αυτο δεν το θυμομουνα....πωπω...θα πεσει πλ ξυλο ομως..!

anime-dono → Animefrick
οκ , οπότε περιμένουμε, also ευχαριστώ για την ενημέρωση ^_^

MitHuNa → Cassiel
egw eimai mia Himeee!!!! vevaios k htan apaitisi!:oo: xe xe plaka kanw! xm de kserw akoma ama 8a kanw 8a se msn-wsw etc k alliws !! ^^
cya lateeerz:gotit:

Shikamaru → Emmanouela
σκεψου ομως οτι μολις πει η Medusa στην Maka οτι αυτο το σωμα δεν ειναι το δικο της αλλα ενος κοριτσιου θα χεστει πανω τις και δεν θα ξερει τι να κανει!!!

Emmanouela → Shikamaru
λες ε? εγω προβλεπω να φαει και η medusa ξυλο....αλλα μαλλον πιο πλ θα φαει η maka...τωρα παω να το κατεβασω και εγω!

Shikamaru → Emmanouela
βγηκε το 45 καιρος ηταν το κατεβασω τωρα για να δω τι γινεται,μαλλον η Maka θα φαει γρο ξυλο!!!!!