Community Status Updates

Zoro → The Tragic Prince
...την τελευταία φορά που κοίταξα,είχες 3 απανωτά posts σε Naruto threads...οπότε...[IMG]http://www.roflcat.com/images/cats/Bond0Cat.jpg[/IMG]
(όσο για το ροζ,δεν θα έστεκε,είμαι ότι λέει και το user name μου : P)

The Tragic Prince → Zoro
Δυστυχώς για σένα δεν είμαι Narutard αλλα γτ δεν ακούσ την συμβουλη της αγαπητής Tsunade-sama και να κάνεισ το profile σου ροζ? θα σου πηγαίνει πιο πολυ ως Mr Bon Clay που είσαι κανονικα. :P

The Tragic Prince → Zoro
*accepts the cookie*....*eats it*~~~~~~oh shi...oh sh.. @@@@@@:S :S :S :S *puke!!!!
Seriously that cookie was ONE PIECE of awfulness.. who cooked it? Sanji? DAMN YOU STRAWSCATS DAMN YOU!!!!!

Zoro → The Tragic Prince
[COLOR=YellowGreen][B][COLOR=Lime]AT LONG LAST!!!WE HAVE A WINRAR!!![/COLOR]
[/B][/COLOR]:gotit:*cookie*:riiight:

Zoro → Tsunade-sama
ofc,my waifu is indeed:kawaii::nbleed:
Temeeee κι εσύ μπερδεύεις το χρώμα τώρα,it's marimo ffs,να ουμ!:roar:
Εύχομαι να σου άρεσε,γιατί θα το έχω για πολύ καιρό.:hehe:
Εσύ ενώ πως τα πας με τα μαθήματα και διαβάσματα,αγαπητή κοκώνα;πότε τελειώνουμε;
Άντε να σε δούμε.:3
YΓ:
[B][I]Κ συ...μην παίρνεις αέρα γιατί θα σε στείλω στον almighty Gami - sama κ θα σε βασανίζει αυτός μετά!To heaven ρε, to heaven!
[/I][/B]Ώραια,απέκτησα κι άλλο παρατσούκλι τώρα:hahaha:,πάντως είσαι η πρώτη που με φωνάζει -sama,έτσι,να αναγνωρίζετε η θέση μου σιγά σιγά.[B][I]:ureshii:
[/I][/B]

The Tragic Prince → Zoro
ας τους να λένε.. Eγώ ξέρω ότι έκανες έτσι το profile σου για να μοιάζει με τα μαλλιά του Zoro

zade → Asaph
Βασικά γράφτηκα και στο κόμικ άρτ , απλά δεν πάτησα πόδι από κει και ύστερα , αναμφίβολα κάποια στιγμή θα το κάνω. Μια χαρα είμαι μωρέ , απλά απείχα λόγω ενός ατυχήματος που είχα με την μηχανή απ το internet για αρκετό καιρό ( περίμου μήνας) , αλλά τώρα είμαι οκ και έχω επανέλθει. Ελπίζω από δω και πέρα να τα λέμε ποιό συχνά .

Asaph → zade
Nai zade, se katalava:) Irthes kai sto comicart :D
Ti kaneis? long time no see

zade → Asaph
Well well. Πολύ καιρό έχω να σε δω. Από τότε που ήμασταν και οι δύο μέλη του παρηκμασμένου πλέον anubiscomis/forum. Είμαι ο ίδιος zade . Καλωσήρθες κι εδώ.

Nighteyes → Leon
Και μάλλον δεν θα την γνωρίσεις και ο λόγος είναι [URL="http://www.dvdjournal.com/extra/mia.html"]αυτός[/URL]. Μπορεί να την πετύχεις σε κανένα κανάλι μετά τις τρεις. Το συνηθίζουν να βάζουν κατάλληλα πράγματα, ακατάλληλες ώρες.