Community Status Updates

Yunancy → dbgoku
[B]ευχαριστω
ασε σκατα γενεθλια ειχα....πριν λιγες μερες εσπασα το ποδι μου>.> και ουτε παρτυ δεν εκανα,...για 3 βδομαδες ο γιατρος μου ειπε να ειμαι στο κρεβατι ΧΔ[/B]

Yunancy → Lelouch
[B]δεν μπαινω ονλινε συχνα λογω διαβασματος,,,ασε εσπασα το ποδι μου και εδεσε το γλυκο>.>
εσυ τι νεα?[/B]

Yunancy → mihalakis21
[B]ευχαριστω!!!!
τι νεα?ασε σκατα γενεθλια ειχα....πριν λιγες μερες εσπασα το ποδι μου>.> και ουτε παρτυ δεν εκανα,...για 3 βδομαδες ο γιατρος μου ειπε να ειμαι στο κρεβατι ΧΔ[/B]

SouLSLayeR → Hellraider
αν θες invitation για το Demonoid.com πες μου να σου το στείλω με pm!

miko-chin → sailock
Ok θα το ψάξω στην βιβλιοθήκη.Έχεις κάποιο συγκεκριμένο έργο του να μου προτείνεις?

Adventurer → MitHuNa
LOOOL! Την ωρα που το εγραφες εβλεπα το βιντεακι που εκανες urusai! Αυτο θα πει εμπαθεια :hahaha:
Ακομα αρρωστουλα εισαι εσυ; :(

Serestrum → Anelis
σημερα βγηκε το 3ο απο την 3η σεζον... ^_^
[url=http://www.sendspace.com/file/lelmum]Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem![/url]
εχω καει... :P

somnium → zade
Μιας και ευρισκομην στη θρονοειδη πολυθρονα μου αναλογιζομενος τα μιση και τα παθη, συνοδευομενος απο τον πιο εκλεκτο καφε, επεσε στην υποληψη μου οτι πολλοι μεγαλοι διανοητες μισουν τον αρουραιο.
Ειδικοτερα, μπορεις να ανατρεξεις στο λεπτο 44:40 του show Back in Town του George Carlin, για να συναντησει τα αυτια σου ενα πλεον απολαυστικο λογυδριο-αποτυπωση της βαθιας εναντιωσης του μεγαλου κωμικου προς τον σιχαμερο αρουραιο.
Αν δεν εχεις προχειρα τα show του Carlin, να τα κατεβασεις, ειναι γαματα.
somn out

bleach2black → Broken_Chopsticks
wait... kai'gw mousiko paw! pos kai de se'xei parei to mati mou???