Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

deal αρκει να μη σημαίνει ότι είναι έξθπνος πονειρός!!! :P θα τον συνηθήσω αλλά δεν θα τον αποδεχθώ...άντε να δούμε τι θα γίνει αργεί να φτάσει και στο σημείο το καλό!!!!εγώ τελείωσα κι έχω ηρεμήσει σχετικά,αν εξεραίσεις κάτι αναποδιές με τον κύκλο που μου έχουν χαλάσει τη διάθεση... :/ καλή συνέχειααααααα σε σένα και καλά αποτελέσματααα! :)
Feb 26 2009 13:25
Photo

dOOpLiSSaKoS → HeLLBoiS

Ψόφα που σε λέω!!
Feb 26 2009 13:09
Photo

Tenshi → Asaph

hello...and welcome...βλεπω εχεις και DEVIANTART!!!
Feb 26 2009 11:31
Photo

Shikamaru → Babba

thanks!!!!!
Feb 26 2009 11:09
Photo

The Tragic Prince → Zoro

Ναι, 3 απο τα ούτε 10 συνολικα post που έχω κάνει σχετικά με Naruto απο τότε πou είμαι εδώ. A δλδ σύμφωνα με το user name σου είσαι ένας αγεωγράφητος ξιφομάχος χώρισ αίσθηση προσανατολισμου που εχει αποθυμενο να γίνει ο καλύτερος επειδη οταν ήταν μυξιάρικο εχασε 2001 φορες απο μια κοπέλα η οποια μάλιστα τα κακαρωσε (παω στοιχημα οτι ο Zoro την ξέκανε απο τη ζηλεια του και η όλη ιστορια με την υποσχεση είναι φτιαχτη) :P:P Also [IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/lolcats.jpg[/IMG]
Feb 26 2009 09:41
Photo

Zoro → The Tragic Prince

...την τελευταία φορά που κοίταξα,είχες 3 απανωτά posts σε Naruto threads...οπότε...[IMG]http://www.roflcat.com/images/cats/Bond0Cat.jpg[/IMG] (όσο για το ροζ,δεν θα έστεκε,είμαι ότι λέει και το user name μου : P)
Feb 26 2009 09:11
Photo

The Tragic Prince → Zoro

Δυστυχώς για σένα δεν είμαι Narutard αλλα γτ δεν ακούσ την συμβουλη της αγαπητής Tsunade-sama και να κάνεισ το profile σου ροζ? θα σου πηγαίνει πιο πολυ ως Mr Bon Clay που είσαι κανονικα. :P
Feb 26 2009 09:05
Photo

Zoro → The Tragic Prince

Poison trap worked...now die narutard!:ureshii: *kukuku*
Feb 26 2009 08:46
Photo

The Tragic Prince → Zoro

*accepts the cookie*....*eats it*~~~~~~oh shi...oh sh.. @@@@@@:S :S :S :S *puke!!!! Seriously that cookie was ONE PIECE of awfulness.. who cooked it? Sanji? DAMN YOU STRAWSCATS DAMN YOU!!!!!
Feb 26 2009 08:43
Photo

Zoro → The Tragic Prince

[COLOR=YellowGreen][B][COLOR=Lime]AT LONG LAST!!!WE HAVE A WINRAR!!![/COLOR] [/B][/COLOR]:gotit:*cookie*:riiight:
Feb 26 2009 07:37
Photo

Zoro → Tsunade-sama

ofc,my waifu is indeed:kawaii::nbleed: Temeeee κι εσύ μπερδεύεις το χρώμα τώρα,it's marimo ffs,να ουμ!:roar: Εύχομαι να σου άρεσε,γιατί θα το έχω για πολύ καιρό.:hehe: Εσύ ενώ πως τα πας με τα μαθήματα και διαβάσματα,αγαπητή κοκώνα;πότε τελειώνουμε; Άντε να σε δούμε.:3 YΓ: [B][I]Κ συ...μην παίρνεις αέρα γιατί θα σε στείλω στον almighty Gami - sama κ θα σε βασανίζει αυτός μετά!To heaven ρε, to heaven! [/I][/B]Ώραια,απέκτησα κι άλλο παρατσούκλι τώρα:hahaha:,πάντως είσαι η πρώτη που με φωνάζει -sama,έτσι,να αναγνωρίζετε η θέση μου σιγά σιγά.[B][I]:ureshii: [/I][/B]
Feb 26 2009 07:02
Photo

The Tragic Prince → Zoro

ας τους να λένε.. Eγώ ξέρω ότι έκανες έτσι το profile σου για να μοιάζει με τα μαλλιά του Zoro
Feb 26 2009 06:24
Photo

papous → Putin

Yonakuni-san dame desuyooo...Godo anata o yurusanai yooo
Feb 26 2009 05:48
Photo

UndeadXageL

εσύ είχες μεθύσει...εγώ μια χαρά ήμουν! :wis:
Feb 26 2009 04:08
Photo

Asaph → zade

Wx elpizw twra pia na sai teleiws kala Nai, tha ta leme poio syxna