Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → MitHuNa

tha me ksipnisi i mama gia na pao sxolio XD. se prolave =D tulaxiston eftase to hatsune miku keychain ke to hatsune miku nendoroid figure :3 ureshii desune~~~
Feb 25 2009 20:54
Photo

manuel → iristella

euxaristw polu..h voh8eia sou htan polutimh..kai na ksereis den to ekana epeithdes..
Feb 25 2009 20:38
Photo

iristella → manuel

Tι ακριβώς πατάς? Αν πατάς σκετο το σποιλερ ταγκ θα δεις ότι σου εμφανίζεται η εξής ένδειξη [ spoiler][ /spoiler] όπου πρέπει να γράψεις ανάμεσα στα δύο σετ από αγκύλες για να μπει το spoiler tag. Εναλλακτικά γράφεις αυτό που θέλεις το επιλέγεις με το ποντικι και μετά πατάς το spoiler button έτσι ώστε να έχεις την μορφή [ spoiler] naruto rocks [/ spoiler]. Πατάς submit και σου βγαίνει το spoiler button. Εάν το πρόβλημα παραμένει πές μου ή καλύτερα στείλε Pm σε κάποιον admin για να κοιτάξουν τι συμβαίνει. Για λοιπές τεχνικές και άλλου είδους απορίες μπορείς να απευθυνθείς με pm και vm στα μέλη της anime.gr team Και όχι στο thread γιατί βγαίνει offtopic. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Feb 25 2009 20:23
Photo

laraska → iristella

αν δεν πρεπει να χαλαμε την μαγεια των , θα σου κανω την χαρη .
Feb 25 2009 19:53
Photo

MitHuNa → Adventurer

urusai urusai
Feb 25 2009 19:52
Photo

MitHuNa → Shikamaru

aaaa katalavaaa!! thanks paaantws!!! ^^
Feb 25 2009 19:51
Photo

MitHuNa → Azathoth

8a se ksipnisw egw an k mallon 8a se prolavei h anagki ths toualetas!
Feb 25 2009 19:50
Photo

Yu_Kanda → Night Wizard Seal

Υο m8 και thanks και για το request.Η φοτο στο αβαταρ μου ειναι απο το ανιμε D.Gray-man και ο χαρακτηρας λεγεται Yu Kanda, εξου και το ονομα :) Το θεμα της σειρας τωρα ειναι με εξορκιστες που πολεμανε κατι Akumas τα οποια θελουν να καταστρεψουν τον κοσμο.Γενικα σου εκανα μια παρα πολυ συντομη περιληψη της σειρας αλλα trust me τα σπαει και ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.
Feb 25 2009 19:37
Photo

Nighteyes → Leon

[URL="http://www.imdb.com/title/tt0095875/"]Το βρήκα[/URL]! Πολύ με ζόρισε...Γιατί όλα τα παλιά έχουν χαμηλό rating;:bahhh: Edit Δεν υπάρχει γι' αυτό, torrent ούτε για δείγμα. Κρίμα.
Feb 25 2009 19:22
Photo

miko-chin → sailock

εσύ δηλαδή τι προτείνεις να την κάνουμε την Yuki?νομίζω οτι το καλύτερο θα ήταν να την δέσουμε έτσι όπως είχαν δέσει έναν στο Saw 2 αν θυμάμαι καλά(ήταν και πολλές οι ταινίες).By the way και εσύ φαν του Ντοστογιέφσκι?Είμαι συγκινημένη...
Feb 25 2009 19:11
Photo

Raven Princess → iristella

Σιγα καλε!!!Νομιζω πως λιγη γυναικεια υποστηριξη χρειαζεται.Επιτελους ξεκλεψα λιγο χρονο απο το πανελληνιο διαβασμα μου για να γραψω μερικες αραδες αλλα ποσο να αντεξω πια χωρις ανιμε,μανγκα και φορουμ?????Τι να κανουμε......Υπομονη μεχρι τις Πανελληνιες και μετα(οπως λεει και ο αδερφος μου!!!!)θα καω στον υπολογιστη με ανιμε!!!!!^__^
Feb 25 2009 18:40
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Γεια σου Σοφακι!!!Τι κανεις????Αστα εγω πολυ διαβασμα και ζηλευω που δεν προλαβαινω να βλεπω ανιμε και να μπαινω να μιλαω με τα παιδια στο φορουμ!!!!:(Παντως υποσχομαι οτι θα αναπληρωσω το χαμενο χρονο μολις τελειωσω!!!Φιλακια πολλα γλυκια μου (δες και κανα επεισοδιο για μενα!!!!κλαψ κλαψ!!!!)
Feb 25 2009 18:36
Photo

iristella → Raven Princess

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Raven Princess.... You are making me blush!!!:wooi2:
Feb 25 2009 18:33
Photo

Raven Princess → iristella

Congratulations Iristella-chan!!!!!^__^ Iam so proud and happy for u!!!!!!Good luck και καλο κουραγιο!!!!!
Feb 25 2009 18:28
Photo

DevilMayCry → dennisuke

Sou aresi olo to story aaaaaaaa .... Emena mou aresi to mistirio piso apo tin Uchiha clan pou akoma den to exoun diksi ohuuuuu ... Arage ti fa einai kai akoma tous 2 neous xaraktires pou den tous exoun diksi akoma apo tin [URL="http://www.anime.gr/forums/dennisuke-albums-uchiha-clan.html"]Uchiha clan[/URL] .......
Feb 25 2009 18:05