Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Βασικά σταμάτησα το manga στο chapter 500 για να βλέπω την αγάπη μου το anime χωρίς να ξέρω τι γίνετε,οπότε,πέρα από μερικά μικροσπόιλερς που δεν κρατήθηκα,δεν το διαβάζω. Το anime αργεί να τα δείξει,αλλά θεωρώ ότι πασάρει καλύτερα το αίσθημα της σειράς(με χρώμα,κίνηση και ήχο),οπότε στο ενδιάμεσο έχω τόσα άλλα anime να δω ούτος ή άλλος,άρα το manga έφαγε drop.;) Πάντως ναι,όταν με το καλό δείξουν την σκηνή που λες,περιμένουμε μόνο epicness από τον Υ-oda μας.:D ΥΓ:Καλός και ο Ace,αλλά πάντα μετά τον Marimo.:wis:
Feb 26 2009 14:18
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Μαριάνναααααα !!! Πάνω που αναρωτιόμουν πού χάθηκες !!! Μια χαρά είμαι εγώ !!!άντε συνέχισε το διάβασμα για να τους σκισεις όλους !!! Το διάβασμα πάει πάνω απ τα ανιμε !!! Και ανυπομωνώ να τα ξαναπούμε !!!
Feb 26 2009 14:17
Photo

Leon → Nighteyes

Πόσες ταινίες δε θα δω έτσι.... Ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια στιγμή να βγουν σε DVD.
Feb 26 2009 14:12
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Συμφωνώ απολύτως!! Βέβαια περιμένω μία ακόμη καλύτερη στα manga τώρα μόλις ξαναεμφανιστεί ο Zoro (δεν ξέρω αν διαβάζεις) και φυσικά το Zoro VS Mihawk έτσι? :D Έγω όμως είμαι περισσότερο Ace fun!
Feb 26 2009 14:10
Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Είναι ο άτιμος,είναι.:nbleed: Πάντως,αν και τον λάτρεψα από την αρχή και είχε απίστευτα καλές στιγμές,σαν την μάχη με τον Mr.1 κάμια.:P
Feb 26 2009 13:59
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Όχι απλά εγώ είμαι παρατηριτικός :hihi2: Πολύ ωραίος ο Zoro σαν χαρακτήρας και σε κάθε arc γίνεται καλύτερος!! Ειδικα στο επεισόδιο 377 που είναι μες στα αίματα και κάθεται με σταυρομένα χέρια μόνος και βάζει και την imba την μουσική και λέει το θεικό "Nothing Happened" Πωωωωωωωωωωωωωω!!!! Σε εκείνη την φάση ανατρίχιασα!!
Feb 26 2009 13:53
Photo

DevilMayCry → anime-dono

Gia
Feb 26 2009 13:49
Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Marimaniac για την ακρίβεια,φαίνετε;:wis:
Feb 26 2009 13:35
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Το Feeling είναι φίλε μου!! :) Πολύ πράσινη σελίδα ρε συ!! Zoromaniac ε??
Feb 26 2009 13:31
Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6731-%D0%F9%F2-%F4%E1-%ED%E5%F1%FE%ED%EF%F5%ED%E5-%F4%E1-%E1%ED%E9%EC%DD-%F3%E5-%DC%EB%EB%E5%F2-%F7%FE%F1%E5%F2-lol.html#post289259"]Έλεος;[/URL]:frozen: Ξεκίνησα να το γράφω και,μέχρι να το τελείωσω,κοίτούσα κάτι άλλο και έμεινα πίσω,είμασταν σε συντονισμό όμως.xD
Feb 26 2009 13:25
Photo

Ame Warashi → Zoro

deal αρκει να μη σημαίνει ότι είναι έξθπνος πονειρός!!! :P θα τον συνηθήσω αλλά δεν θα τον αποδεχθώ...άντε να δούμε τι θα γίνει αργεί να φτάσει και στο σημείο το καλό!!!!εγώ τελείωσα κι έχω ηρεμήσει σχετικά,αν εξεραίσεις κάτι αναποδιές με τον κύκλο που μου έχουν χαλάσει τη διάθεση... :/ καλή συνέχειααααααα σε σένα και καλά αποτελέσματααα! :)
Feb 26 2009 13:25
Photo

dOOpLiSSaKoS → HeLLBoiS

Ψόφα που σε λέω!!
Feb 26 2009 13:09
Photo

Tenshi → Asaph

hello...and welcome...βλεπω εχεις και DEVIANTART!!!
Feb 26 2009 11:31
Photo

Shikamaru → Babba

thanks!!!!!
Feb 26 2009 11:09
Photo

The Tragic Prince → Zoro

Ναι, 3 απο τα ούτε 10 συνολικα post που έχω κάνει σχετικά με Naruto απο τότε πou είμαι εδώ. A δλδ σύμφωνα με το user name σου είσαι ένας αγεωγράφητος ξιφομάχος χώρισ αίσθηση προσανατολισμου που εχει αποθυμενο να γίνει ο καλύτερος επειδη οταν ήταν μυξιάρικο εχασε 2001 φορες απο μια κοπέλα η οποια μάλιστα τα κακαρωσε (παω στοιχημα οτι ο Zoro την ξέκανε απο τη ζηλεια του και η όλη ιστορια με την υποσχεση είναι φτιαχτη) :P:P Also [IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/lolcats.jpg[/IMG]
Feb 26 2009 09:41