Community Status Updates
Seirios → iristella
καλά,είδα ένα θεματάκι σοβαρό.....για πάρτυ σου h για πάρτυ μου?
Feb 26 2009 15:46
Adventurer → sothes
Κατ'αρχας, οταν γραφεις vms απαντα στο προφιλ του αλλου για να του ερθει ειδοποιηση αλλιως δε θα το καταλαβει οτι του απαντησες. Τωρα κατα τυχη ειδα οτι ειχες απαντησει στο vm μου.
Κατα δευτερον, ολες οι αλυσιδες στον τομεα της Διακινησης ειναι ανοιχτες, και οι δυο στις οποιες δηλωσες συμμετοχη ειναι μια χαρα ενεργες.
Feb 26 2009 14:37
Nighteyes → Leon
:hahaha:Μόλις ανακάλυψα ότι μία από τις ταινίες της λίστας αν και δεν υπάρχει απ' ότι λέει σε dvd, την έχω από εφημερίδα.:wis: Οπότε υπάρχει ελπίδα...
Feb 26 2009 14:37
Zoro → dOOpLiSSaKoS
Βασικά σταμάτησα το manga στο chapter 500 για να βλέπω την αγάπη μου το anime χωρίς να ξέρω τι γίνετε,οπότε,πέρα από μερικά μικροσπόιλερς που δεν κρατήθηκα,δεν το διαβάζω.
Το anime αργεί να τα δείξει,αλλά θεωρώ ότι πασάρει καλύτερα το αίσθημα της σειράς(με χρώμα,κίνηση και ήχο),οπότε στο ενδιάμεσο έχω τόσα άλλα anime να δω ούτος ή άλλος,άρα το manga έφαγε drop.;)
Πάντως ναι,όταν με το καλό δείξουν την σκηνή που λες,περιμένουμε μόνο epicness από τον Υ-oda μας.:D
ΥΓ:Καλός και ο Ace,αλλά πάντα μετά τον Marimo.:wis:
Feb 26 2009 14:18
Hikari-sama → Raven Princess
Μαριάνναααααα !!! Πάνω που αναρωτιόμουν πού χάθηκες !!! Μια χαρά είμαι εγώ !!!άντε συνέχισε το διάβασμα για να τους σκισεις όλους !!! Το διάβασμα πάει πάνω απ τα ανιμε !!! Και ανυπομωνώ να τα ξαναπούμε !!!
Feb 26 2009 14:17
Leon → Nighteyes
Πόσες ταινίες δε θα δω έτσι.... Ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια στιγμή να βγουν σε DVD.
Feb 26 2009 14:12
dOOpLiSSaKoS → Zoro
Συμφωνώ απολύτως!! Βέβαια περιμένω μία ακόμη καλύτερη στα manga τώρα μόλις ξαναεμφανιστεί ο Zoro (δεν ξέρω αν διαβάζεις) και φυσικά το Zoro VS Mihawk έτσι? :D
Έγω όμως είμαι περισσότερο Ace fun!
Feb 26 2009 14:10
Zoro → dOOpLiSSaKoS
Είναι ο άτιμος,είναι.:nbleed:
Πάντως,αν και τον λάτρεψα από την αρχή και είχε απίστευτα καλές στιγμές,σαν την μάχη με τον Mr.1 κάμια.:P
Feb 26 2009 13:59
dOOpLiSSaKoS → Zoro
Όχι απλά εγώ είμαι παρατηριτικός :hihi2:
Πολύ ωραίος ο Zoro σαν χαρακτήρας και σε κάθε arc γίνεται καλύτερος!! Ειδικα στο επεισόδιο 377 που είναι μες στα αίματα και κάθεται με σταυρομένα χέρια μόνος και βάζει και την imba την μουσική και λέει το θεικό "Nothing Happened" Πωωωωωωωωωωωωωω!!!! Σε εκείνη την φάση ανατρίχιασα!!
Feb 26 2009 13:53
dOOpLiSSaKoS → Zoro
Το Feeling είναι φίλε μου!! :)
Πολύ πράσινη σελίδα ρε συ!! Zoromaniac ε??
Feb 26 2009 13:31
Zoro → dOOpLiSSaKoS
[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6731-%D0%F9%F2-%F4%E1-%ED%E5%F1%FE%ED%EF%F5%ED%E5-%F4%E1-%E1%ED%E9%EC%DD-%F3%E5-%DC%EB%EB%E5%F2-%F7%FE%F1%E5%F2-lol.html#post289259"]Έλεος;[/URL]:frozen:
Ξεκίνησα να το γράφω και,μέχρι να το τελείωσω,κοίτούσα κάτι άλλο και έμεινα πίσω,είμασταν σε συντονισμό όμως.xD
Feb 26 2009 13:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed