Community Status Updates

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Γιατι βαριεμαι ολιγον...Α,δεν τον ξερεις ε?Να στον γνωρισω εγω τοτες!

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
ποιον ύπνο =D δεν γνωρίζω κανέναν μ αυτό το όνομα :Ο εσύ ανάπηρο πλασμώδιο γτ δν κοιμάσαι; =P

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Δεν μου ειχες ξαναστειλει ρε Νoobο!:P
Δεν πας για υπνο εσυ?

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
To εχω κανει decline re...Ξαναστειλε να σε κανω..(αμα θελω :P)

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
ξέχασα ότι απαγορεύονται τα γκρίκγκλισ =D τι αναπηρία κ αυτή >_< κάνε με ακσέπτ ασάπ κακέ αλλιώς κορόσιτε =P

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakossssssss ! shine!bakaaaaaaaa!!!!!!!!!! :"""""""""(

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Στεγνο Decline μες τα 2 σου τα ματακια...Δεν ηξερα οτι εισαι εσυ..Πες μου πρωτα οτι εχεις ετουτο το Νick να ξερω...:P

yashamaru → Erisadesu
χαχαχα thanx :p
βασικα ειναι Sophitia απο soul calibur 4
απλά είναι το γούρι μου.παντα κερδιζω μ αυτην XD
Λοιπόν, ο θεός της πικ ειναι o Yashamaru απο την ταινια Shinobi του Ten shimoyama.
:)

mysticismlover → MisaYoshiko
γεια σας μιλέδη.θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε επίσημο δείπνο σε εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας . =P axaxaxaxaxaxaxaxax <3

Adventurer → dragoness_crysta
Θα αρχισω να πιστευω οτι απαντας επιτηδες στο προφιλ σου για να μη βλεπω τα μηνυματα σου :hahaha: Αν ακυρωθει η αλυσιδα (που δεν το κοβω) θα σημαινει οτι δε θα παρεις το +5 απο αυτην, αλλα ετσι κι αλλιως εχεις 3 διαθεσιμες συμμετοχες και εισαι γραμμενη σε 2 αλυσιδες οποτε προβλημα δεν εχεις:wis:
Η εξεταστικη μου δυστυχως πηγε τελειως στραβα αφου απο τα 7 μαθηματα που θα εδινα τα 4 δεν τα εδωσα λογω ατυχηματος ([URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/2013-%D4%EF-%EA%E1%EB%FC-%EA%E1%E9-%F4%EF-%EA%E1%EA%FC-%F4%E7%F2-%E7%EC%DD%F1%E1%F2-90.html#post284435"]λεπτομερειες εδω[/URL]) και το 1 λογω ασθενειας. Τα 2 που εδωσα τελικα ακομα τα περιμενω:uhh:
Εσυ πηγες καλυτερα να υποθεσω; ;)