Community Status Updates
Adventurer → MitHuNa
LOOOL! Την ωρα που το εγραφες εβλεπα το βιντεακι που εκανες urusai! Αυτο θα πει εμπαθεια :hahaha:
Ακομα αρρωστουλα εισαι εσυ; :(
Feb 26 2009 20:24
Serestrum → Anelis
σημερα βγηκε το 3ο απο την 3η σεζον... ^_^
[url=http://www.sendspace.com/file/lelmum]Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem![/url]
εχω καει... :P
Feb 26 2009 20:05
somnium → zade
Μιας και ευρισκομην στη θρονοειδη πολυθρονα μου αναλογιζομενος τα μιση και τα παθη, συνοδευομενος απο τον πιο εκλεκτο καφε, επεσε στην υποληψη μου οτι πολλοι μεγαλοι διανοητες μισουν τον αρουραιο.
Ειδικοτερα, μπορεις να ανατρεξεις στο λεπτο 44:40 του show Back in Town του George Carlin, για να συναντησει τα αυτια σου ενα πλεον απολαυστικο λογυδριο-αποτυπωση της βαθιας εναντιωσης του μεγαλου κωμικου προς τον σιχαμερο αρουραιο.
Αν δεν εχεις προχειρα τα show του Carlin, να τα κατεβασεις, ειναι γαματα.
somn out
Feb 26 2009 19:46
bleach2black → Broken_Chopsticks
wait... kai'gw mousiko paw! pos kai de se'xei parei to mati mou???
Feb 26 2009 18:54
Seirios → Zoro
τι μαρίμο και μλκίες ρε? πράσινο φοσφοριζέ είναι αυτό να ούμ....το πράσινο είναι αντρικό χρώμα..ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΟΧΙ! άκους εκεί μαρίμο......νταξ υπάρχουν και χειρότερα,θα μπορούσες να το είχες κάνει κίτρινο...
:hahaha:
Feb 26 2009 18:20
Ritsuka → Blue Samurai
Γεια σου! Μου αρεσει και εμενα παρα πολυ το Rolling Star απο την Yui :awww: τα σπαει! Κατεβασα πριν κατι μερες τα Αλμπουμ της... εχει πολλα ωραια κομματια :joyful: Just my way, Life,no way ..
Feb 26 2009 18:18
lio → alximistis
και ο αλχιμισμός τα σπάει και το full metal alchemist τα σπάει μπράβο εχεις γούστο ρε φίλε
Feb 26 2009 17:44
anime-dono → Namida
[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/6344-ecchi-romance-moe-harem-comedy-combo-2.html#post288881"]>--<:nod2:[/URL]
Feb 26 2009 17:28
Tsunade-sama → Zoro
Βρε αθεόφοβο (πράσινο?) πλάσμα!Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου?Ακους εκεί να πω Gami - sama εσένα, ένα bean (πράσινο κιόλας :P) sprout τόσο δα!
Για τον καλό (γκουχου...γκουχου) θεούλη έλεγα...τς τς τς...To hell θα πας κ συ με τέτοιες βλασφημιές!
Κ άκου τον αγαπητό Tragic Prince, κάτι ξέρει για το ροζουλί...άκους εκεί marimo hahahaha :D
Ευτυχώς που έχεις κ την Robin να δίνει λίγο χρώμα στο profile σου XD
Feb 26 2009 17:18
Seirios → iristella
χιχιχι
καλά δεν το χάνουμε...δεν φεύγει εδώ θα είναι....ασε που και εγώ δεν είμαι σε φάση....οπότε όταν ξεμπερδέψεις πες....θα το έχω να ξεροσταλιάζει.....
Feb 26 2009 16:31
Seirios → iristella
όταν λέμε θεματάκι,εννοούμε θεματάκι,είναι υπεράνω γούστων...είναι παγκοσμίων προδιαγραφών....
Οταν το δεις θα ξεχάσεις τι σημαίνει "σεμνότητα" πίστεψέ με...
Υ.Γ έλα που θίχτικες :P
Feb 26 2009 15:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed