Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → red pyramid

Εντάξει αυτό που λες για Utena το καταλαβαίνω. Την αγνή αγάπη για μια σειρά ας πούμε. Τη νιώθω κι εγώ για άλλες. Το Utena απλά μου αρέσει αρκετά. Ναι οκ, τελικά δεν έχουμε να πούμε πολλά γιατί έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις :P Eίναι ιδιότροπο το Penguin, χωρίς αμφιβολία. Υπάρχουν λογικά άλματα, αλλά κανένα σε φιλοσοφία/ηθική/χαρακτήρες. Ποτέ δεν ήθελε να είναι ρεαλιστικό. Δεν είναι δηλαδή ότι προσπάθησε και δεν τα κατάφερε. Θυμάμαι μάλιστα που σε κάποιο από τα πρώτα επεισόδια είχα αναρωτηθεί πώς γίνεται ο Kanba να είναι τόσο επιδέξιος σε lockpicking... ενώ το νόημα είναι ότι ο Kanba δεν ενδιαφέρεται για κανόνες. Θα κάνει αυτό που θέλει για να βρει αυτό που αναζητά. Ε, και νομίζω η "αλήθεια" είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την πραγματικότητα. Όταν δεν υπάρχουν κενά στην εσωτερική λογική δε βρίσκω πρόβλημα.
Mar 07 2012 21:41
Photo

Dio Brando → Sutera

Εππ,ηρεμα ρε.Τι γλωσσα ειναι αυτη xP? Κοιτα,μην σε νοιαζει κιολας.Απλα κουλαρε.Πες οκ και τελιωσες.Μην ψαχνεσαι για φασαριες. Σιγα,ενα site για animes ειναι.
Mar 07 2012 21:35
Photo

red pyramid → Warchief

Oh, lets not forget: nothing can be compared to Utena x Wakaba. :P
Mar 07 2012 21:33
Photo

Sutera → Dio Brando

na mou klasei ta arxidia,pou to pezei big boss kiolas... lolololo giati einai terastio ke i oli upo9esi den me elkiei polu :/
Mar 07 2012 21:32
Photo

red pyramid → Warchief

I am in, αν και δεν είμαι καλός στις αναλύσεις :P Κοίτα, η Utena για εμένα είναι μοναδική περίπτωση σειράς και κάτι αντίστοιχο σε αυτό το είδος έχω νιώσει μονάχα με το Mushishi. Το πρόβλημα μου με το MWP είναι ότι ενώ έχει πολύ δυνατό story και τα συνδυάζει με αρκετά ακόμη θετικά στοιχεία (μουσική, σχέδιο, κτλ.), επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να το αφηγηθεί, ο οποίος δεν ταιριάζει στα γούστα και τη νοοτροπία μου. Η Utena να φανταστείς είναι στα όρια του "ποιητικού" που μπορώ να αντέξω, και το Mawaru Penguindrum πήγαινε πολύ πιο μακρυά. Θα του δώσω όμως σίγουρα μια δεύτερη ευκαιρία, για να σιγουρευτώ για τη γνώμη μου.
Mar 07 2012 21:30
Photo

Suterairistella

9es na me tsadiseis --.-- sta vms 3ero oti einai oka,allios 9a arxizo na vrizo 9eous ke demones xDD ke oxi den 9elo parigories gia tetoies parapies,no thx XD
Mar 07 2012 21:30
Photo

Sutera → Fallen_Mpougatsa

pistepse me,den exo kanenan sevasmo gia ena atomo ek ton opion pisteuei oti exei e3ousia meso enos site...poso mallon otan ferete to skata...
Mar 07 2012 21:28
Photo

iristellaSutera

Δεν πήρα κανενός "το μέρος". Εξήγησα πολύ απλά για ποιόν λόγο σου έγινε η παρατήρηση και από εκεί και πέρα σου υπενθύμισα τους κανόνες στους οποίους συμφώνησες όταν έγινες μέλος. :) Θα σου έλεγα ακριβώς τα ίδια για τον οποιονδήποτε αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. ;) Btw, όταν λέμε οτι τα greeklish απαγορεύονται στο φόρουμ συμπεριλαμβάνουμε και τα vms. Φιλικά. :D
Mar 07 2012 21:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Nαι αλλά και πάλι Greeklish χρησιμοποιείς. Επίσης, αν και η ίδια ήταν απότομη μαζί σου, πρέπει να θυμάσαι ότι η "δουλειά" της στο site αυτό είναι να διορθώνει τους άλλους κι αυτό βέβαια δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι παραπονιόσουν για τους κανόνες του site, που είναι η "δουλειά" της -και πάλι- να τηρεί ή μάλλον να σιγουρέψει ότι θα τηρηθούν. Υποτίθεται ότι συμφώνησες σ'αυτούς όταν γράφτηκες αρα να χρησιμοποιείς Greeklish είναι ενάντια στους κανόνες και τα χρησιμοποίησες κάποια στιγμή. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν παραμείνει τα post σου, αλλά όντως κλαιγόσουν για το θέμα και της την έδωσε. :canthelp: Είχες λάθος στο να τα χρησιμοποιείς, είχε λάθος στο να ναι απότομη αλλά με το να σαι αγενής δεν κερδίζεις τίποτα ειδικά αν έχεις άδικο για το μεγαλύτερο μέρος.
Mar 07 2012 21:24
Photo

Dio Brando → Sutera

Γτ τελευταια εναλακτικη? Και σε εκραξε μια mod στο Naruto.
Mar 07 2012 21:20
Photo

Suterairistella

aman pia!!!!!!!!!!min dite mod amesos na parete to meros tu simferodos!!!eleos...
Mar 07 2012 21:19
Photo

Warchief → red pyramid

Γεια, θες να συζητήσουμε για MPD; :P Μου κάνει εντύπωση που ενώ είσαι φανατικός του Utena το Penguin σε άφησε με άσχημη γεύση. Για μένα το δεύτερο είναι αρκετά πιο focused.
Mar 07 2012 21:17
Photo

Sutera → Dio Brando

lolololo borei san teleutaia enalaktiki xP stella xarika ^^
Mar 07 2012 21:16
Photo

Sutera → Fallen_Mpougatsa

den eimai agenis alla ote ke oi alloi einai eugenikoi mazi mou...ke ama pragmatika eixan ta matia tus anoixta tha vlepane oti ta post mu meta apo ena simeio einai sta ellinika.
Mar 07 2012 21:15
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Είσαι tsundere απέναντι στο ίδιο το archetype. Συγχαρητήρια. :hahaha:
Mar 07 2012 21:07