Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaSutera

Είναι κουραστικό ειδικά όταν έχεις να διαβάσεις τεράστια κείμενα και αντιαισθητικό. Η απαγόρευση των greeklish είναι επίσης μια απόφαση η οποία λήφθηκε με συμφωνία της πλειοψηφίας της κοινότητας. Anw έτσι έχουν τα πράγματα στην κοινότητα take it or leave it. :) Lol για το κουτσομπόλες btw.
Mar 07 2012 22:07
Photo

Suterairistella

κουτσομπολες --.--
Mar 07 2012 22:03
Photo

Sutera → Fallen_Mpougatsa

γράφω ελληνικά στο profile σου γιατί μου είπες ότι σε ενοχλούν...τώρα για το τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας,δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω...
Mar 07 2012 22:01
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

:nanteee::nanteee::nanteee:
Mar 07 2012 22:00
Photo

Warchief → red pyramid

Χμμ δεν ξέρω. Έχουν βγει μερικά OST πάντως, ψάξ'τα στο nyaatorrents. Τις φωνές γενικά τις αντιπαθώ αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε με πείραξαν. Πιστεύω ότι είναι επειδή αυτές οι υπερβολές πολλές φορές χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο δράματος. Το δράμα στο MPD ήταν υπαρκτό, οπότε δε με ενόχλησε ο τρόπος που αποδόθηκε. Ισχύει πάντως ότι αρκετές φορές άγγιζε το μελόδραμα στο ύφος.
Mar 07 2012 21:58
Photo

Suterairistella

γιατί γεννήθηκα ελληνιδα και όχι αμερικάνα?!δεν την παλεύω με τις παραξενιές του κόσμου DX και lol gomen αλλα οι κανόνες για αυτό το site είναι GT*...τι μπέρδεμα θα γίνει ακριβώς άμα γραφεις με greeklish?!
Mar 07 2012 21:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Why won't she get it? (Sutera) Ειλικρινά...
Mar 07 2012 21:53
Photo

red pyramid → Warchief

By the way, do you know where I can get this song's original version? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Qu6_ov-r4Y&feature=related[/youtube] Δεν διαφωνώ με κάτι από όσα λες. Πιστεύω όμως πως η σειρά θα ήταν πιο δυνατή εφόσον προσπαθούσε να ακολουθήσει μια πιο ομαλή αφήγηση, σαν αυτή που είχε μέχρι τα 2/3 της. Μετά ξέφυγε έντονα και αυτό χάλασε και πολλά θετικά της στοιχεία. Π.χ. το τέλος. Παρόλο που τα όσα συμβαίνουν είναι όντως συγκηνιτικά, δεν ένιωσες κάπως περίεργα βλέποντας το τρόπο που παρουσιάστηκαν -λάμψεις, φωτιές, δυνατές φωνές, κτλ.-;
Mar 07 2012 21:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Aν αυτό κατάλαβες λυπάμαι. Και δεν επιτρέπονται γενικώς τα Greeklish, αλλά δε νομίζω να την κόφτει τι κάνεις απλώς εγώ σε παρακαλώ να μην τα χρησιμοποιείς γιατί ενχλούν εμένα προσωπικά.
Mar 07 2012 21:51
Photo

last message με greeklish για σένα gomenasai!!!
Mar 07 2012 21:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[url=http://www.onepiecegr-rpg.com/t4643-topic#158618]Another one![/url]
Mar 07 2012 21:49
Photo

gia ta vms den eiparxei prob,ektos an apofasisei i fili su na to pe3ei trabukos ke na mu stelnei hatemails xD ke ebasi periptosi borei na tin 3ereis apo koda ke na exei mia kaki stigmi,alla auto den paei na pei oti borei na ferete etsi...ke sto kato kato den i3era oti otan kapios paraponiete ton perneis apo ta moutra...giati den 3ereis pote pios einai ke ti borei na ginei...ke oso 9a sinexisei na ferete san big boss,tote me sinxoreis alla ke go den tha kano piso gia ena site tis kakias wras...
Mar 07 2012 21:48
Photo

iristellaSutera

Θέλω να κάνω την δουλειά μου, αν γίνεται χωρίς το dorama. ^_^ Και όχι τα greeklish δεν είναι οk ούτε στα vms (θα σε χρειαστώ ψύχραιμη γι αυτό :P). Από εκεί και πέρα με παρηγοριές ή όχι γεγονός παραμένει ότι από την στιγμή που όλοι γίνονται μέλη οικειοθελώς, οι κανόνες ισχύουν για όλους. Δουλειά των mods είναι να δουλεύει το site ομαλά οπότε πάρτα λίγο πιο ήρεμα.
Mar 07 2012 21:44
Photo

Sutera → Dio Brando

to 3ero oti den a3izei...apla mu tin spaei pou o kosmos paei kata diaolu me auta ta miala... anyway den 9a xaso allo xrono me ***...
Mar 07 2012 21:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Συνεχίζεις να γράφεις όμως σε Greeklish ενώ είναι κατά των κανονισμών του site, συν του ότι με ενοχλούν προσωπικά επειδή με το ζόρι τα βγάζω. Την ξέρω προσωπικά την κοπέλα και καθόλου έτσι δεν είναι απλώς όπως σου είπα αγανάκτησε λόγω του ότι παραπονιόσουν και έκανες κάτι του οποίου είναι εκτός κανόνων. Είναι η αρμοδιότητά της να το κάνει και στο κάτω κάτω κι αυτή άνθρωπος είναι θα έχει και μια κακή στιγμή. Μην είσαι αγενής. Το ότι είναι στο team, που λέει η iristella, είναι το λιγότερο-όπως δε θες να σου φέρονται, μην φέρεσαι στους άλλους. Αναγνώρισε το λάθος σου, και έτσι θα το αναγνωρίσει και η ίδια. Και για να μην το πολυκουράζουμε και να λήξει το θέμα εδώ, θεωρώ πως και είχε δίκιο να σου κάνει παρατήρηση για τα Greeklish και [B]μία[/B] φορά μόνο να το είχες κάνει, πόσο μάλλον παραπάνω. Το ότι σου μίλησε άσχημα είναι λάθος μεν, αλλά δε δικαιολογεί να κάνεις κι εσύ το ίδιο κι ας το αφήσουμε εδώ.
Mar 07 2012 21:43