Community Status Updates
OdyMonaxos → iristella
Ας πούμε λοιπόν πως με πιάνει το φιλότιμο και φτιάχνω το thread "όταν διαβάζετε μάνγκα, με τι μουσική τα συνδυάζετε;;" 1) Θα το αφήσετε; 2) θα πάει στο φόρουμ "Manga γενικά" και όχι στη μουσική, σωστά;
Mar 07 2012 20:02
Sutera
→
Dio Brando
ANASTASI ENA FISIOLOGIKO ATOMO!!!pff tulaxiston den 9a trexo na san treli na psaxno sites gia metafrasi --.-
Mar 07 2012 19:54
Dio Brando
→
Sutera
Σιγα μωρε,κατι greeklish ειναι xP
Απλα εχουν καποιους κανονες εδω.
Αμα θες να γραφεις greeklish σε μενα,γραψε ελευθερα.
Mar 07 2012 19:41
Dio Brando
→
Sutera
Καλα,δεν ειπα και να τους γλειψεις τον κωλο.Απλα,κουλαρε,δεν ειναι αναγκη να τσακωθεις.
Μαζι σου ειμαι.
Mar 07 2012 19:37
Sutera
→
Dio Brando
σιγά μην κάτσω να τους γλείψω τον κόλο για να γράψω ένα comment...γράφω όπως πρέπει,και δεν θα αφήσω οποιοδήποτε *** να μου την μπαίνει επειδή νομίζει ότι έχει εξουσία σε ένα...site!!!έλεος!!!
Mar 07 2012 19:32
Dio Brando
→
Sutera
Μπορει να φας ban γτ και καλα οι mods τσαντιζονται οταν τους την λες ετσι.
Mar 07 2012 19:08
zennith666 → jimop24
Προσπάθησες να το ανοίξεις με άλλον browser??Κοίταξες μην το έχεις blockarei με το firewall??
Mar 07 2012 17:27
Kai → Fallen_Mpougatsa
I don't get it. Πού είναι το πρόβλημα;
Ναι... "ποτέ δεν ξέρεις" πού θα πάει η ιστορία σου μετά από αυτό κυρίως. Η Vagge άλλα σχεδίαζε και άλλα πρέπει να κάνει τώρα πχ. XD
Mar 07 2012 17:03
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Να σε ψιλοκαταστρέψει δεν ξέρω, απλά να σου αλλάξει την τροπή της ιστορίας.
Πχ σε εμένα μου έφερε πίσω το πλοίο των marines xD Τουλάχιστον κράτησε το ύφος. Δεν έχω παράπονο από τον τρόπο που γράφει, γιατί ίσως είναι ο καλύτερος StoryTeller μέχρι τώρα και έχει και το λέγειν. Απλά εντάξει, λογικό δεν είναι να ξενερώσεις αν έχεις κάτι στο μυαλό σου; Αλλά αν το χειριστείς σωστά και στο τέλος κάνεις και αυτό που ήθελες μια χαρά. Αρκεί μόνο να μην το αγνοήσεις το post του.
Ναι σ'εμένα έκανε το post ήδη :p Τώρα σ'εσένα δεν ξέρω πότε θα το κάνει, νομίζω είχε κάτι δουλειές.
Mar 07 2012 16:59
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
A υπάρχει και πιθανότητα να με ψιλοκαταστρέψει ε? Τι καλά...
Κι εγώ το είδα σε σένα όμως, μουάχαχα από τώρα stalker. Also, ελπίζω να μην είναι υπερβολικό και άντε να δούμε!
Mar 07 2012 16:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
So I log in and ses this:
[URL=http://s116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/?action=view¤t=f7abc66c.jpg][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/th_f7abc66c.jpg[/IMG][/URL]
Dafuq? xD Έλα ντε...αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :P
Mar 07 2012 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed