Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vaizard → Fallen_Mpougatsa

Έχουμε λιώσει σε αυτό το manga και ξέρουμε πως θα μας τρολλαρουν και ποτε!!compleee
Mar 07 2012 23:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Vaizard

Αχαχα, θα σε έλεγα σιγά κι εσύ αλλά σίγουρα θα σηκωθεί και θα μας χαιρετάει.
Mar 07 2012 23:06
Photo

Ας κρατήσει κάποιος τους τύπουw λοιπόν μεσα στο forum.Βεβαια επειδή όλοι τρολλαρουν αυτές τις μέρες μπορεί αν δούμε κάνα δυνατό comeback από την τρυπημένη!!
Mar 07 2012 23:00
Photo

Καλά μη νομίζεις, κι εγώ συμφωνώ αλλά να κρατήσω τους τύπους...!
Mar 07 2012 22:55
Photo

Xαχαχαχαχαχα εντάξει μωρέ δεν είναι και κακια αυτό είπα απλά η αλήθεια!!
Mar 07 2012 22:54
Photo

[QUOTE=Vaizard;569426]Τώρα έχει μια τρυπα στο στομάχι για να καταλάβει ποσο αδύναμη είναι!!!:hihi2:[/QUOTE] Τι καλοσύνη διαπνέει αυτό το forum.
Mar 07 2012 22:50
Photo

Vaizard → Sutera

Αν δεν μπορείς να γραφεις ελληνικά και σε βολεύουν τα greeklish τσέκαρε: [url=http://services.innoetics.com/greeklish/Service.aspx]Greeklish to Greek - by innoetics :: Free Transliteration Greeklish to Greek | ΔωΟεάν μετατΟοπή Greeklish σε Ελληνικά[/url]
Mar 07 2012 22:40
Photo

Vaizard → Sutera

Αν δεν μπορείς να γραφεις ελληνικά και σε βολεύουν τα greeklish τσέκαρε:[url=http://services.innoetics.com/greeklish/Service.aspx]Greeklish to Greek - by innoetics :: Free Transliteration Greeklish to Greek | ΔωΟεάν μετατΟοπή Greeklish σε Ελληνικά[/url]
Mar 07 2012 22:39
Photo

iristellaSutera

Ή μπορείς να επανεξετάσεις λίγο την στάση σου και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από μία άλλη πλευρά.
Mar 07 2012 22:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD xD xD Και δεν ξέρω αν είδες και τον Sephiroth που σου έδειξα. Κακίες-κακίες αλλά ρε συ, εγώ είχα ενδοιασμούς για να χρησιμοποιήσω την φώτο του Girge γι αυτόν τον λόγο, να μην τους συνδέσουν με κάποιο τρόπο -όχι ότι έχουν καμία σχέση στον χαρακτήρα- αλλά αυτοί το παρακάνουν! Όχι μόνο τον χαρακτήρα αλλά και όλη την ιστορία αντιγράφουν.
Mar 07 2012 22:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Α, οκ, κι εγώ έψαχνα να βρω κάτι στραβό στη σελίδα. Πφφφ... Καλά πάμε.
Mar 07 2012 22:25
Photo

Suterairistella

θα είμαι για πάντα η κακια τις παρέας δηλαδή FFFFFFFF
Mar 07 2012 22:20
Photo

iristellaSutera

Δεν είπε εσένα stalker. :P Δεν γίνεται δημοψήφισμα ξανά γι αυτό το θέμα. Η θέση μας σαν ομάδα για τα greeklish δεν πρόκειται να αλλάξει. :)
Mar 07 2012 22:14
Photo

Suterairistella

laaaaaaaaaaaaaaaaame!!! να γίνει δημοψήφισμα again!!! και δεν είμαι stalker,παο να ποστάρω comment και βλέπω comments συνεχεια!!--.--
Mar 07 2012 22:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Αν είσαι κι εσύ stalker, τη βλέπεις. I rest my case...xD
Mar 07 2012 22:08