Community Status Updates
Vaizard
→
Sutera
Aρα μια χαρά μπορείς να το χρησιμοποιείς και να κανεις την δουλειά σου εδώ ;)
Mar 08 2012 07:26
iristella
→
Sutera
Και μπορείς να την εκφράσεις ελεύθερα με greeklish στις κοινότητες που το επιτρέπουν. Δεν νομίζω ότι σε ανάγκασε κανείς να γραφτείς στην συγκεκριμένη κοινότητα. Από την στιγμή όμως που γράφτηκες εδώ, συμφώνησες να ακολουθείς κάποιους κανόνες τους οποίους όφειλες να είχες διαβάσει.
Με αυτά τα στοιχεία δεν καταλαβαίνω τι καθόμαστε και συζητάμε τόση ώρα όταν τα πράγματα είναι τόσο απλά. :)
Mar 08 2012 05:20
Sutera
→
iristella
δεν έχω να εξετάσω κάτι...δεν είναι έγκλημα να μου αρέσει να γράφω με greeklish...μπορώ να εκφράσω ελευθερα την γνώμη μου...
Mar 08 2012 04:17
Napster → redqueen
To DMC 3 δεν το έχεις τερματίσει? Είναι το καλύτερο της σειράς, ο Dante εκεί είναι όλα τα yen. Και μιας και μιλάς για όπλα, το Yamato σου άρεσε?
Σπαθί+badass? Δεν το συναντάς συχνά αυτό. Μόνο η Capcom βγάζει κάτι τέτοια. :D
Mar 08 2012 01:26
Napster → Hitorinai Kokoro
Lolz, απ' ότι βλέπω είναι και ηθοποιός. Δεν έχω δει καμιά ταινία του, θα δοκιμάσω 2-3 και θα ακούσω μερικά τραγούδια τους. Johnny & Associates και αυτοί?! Αυτά είναι. :P
Mar 08 2012 01:24
Napster → Fallen_Mpougatsa
Oh yeah. Η Trish είναι η κλασική ξανθιά χαζογκόμενα που βλέπουμε στα περισσότερα παιχνίδια.
Όσο για το ότι ο Nero είναι γιος του Vergil, το είχα διαβάσει και 'γω αλλά πιστευώ ότι είναι απλά rumorzzz. O Vergil is cool ακόμα και χωρίς τα μαλλιά και το Yamato.:8):
To 3 δεν της άρεσε επειδή λέει ότι ήταν δύσκολο. Lolz. Τον Vergil τον ξέρει αλλά δεν της αρέσει. xD
Mar 08 2012 01:19
Vaizard → Fallen_Mpougatsa
Παράδειγμα προς αποφυγή όπως μου έχουν πει ορισμένοι.Όπως μπορεί να φαίνεται είμαι bit μεγαλόσωμος..Άρα να γιατί λέω το μικρή!!
Mar 08 2012 00:47
Vaizard → Fallen_Mpougatsa
E ναι λοιπόν εκείνο το χυμένο παιδί πάνω στη κοπέλα είμαι εγώ!!
Mar 08 2012 00:42
Fallen_Mpougatsa → Vaizard
Lol, δε το είπα γι αυτό. Εννούσα ακριβώς ότι πρέπει να έχω κάποια ιδέα για το ποιος είναι ποιος και τώρα έχω! ^^
Mar 08 2012 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed