Community Status Updates

illouminous69 → iristella
geiaaa...ti kaneis?:D eida pws eisai mesa kai eipa na pw ena geia..8)
Ti einai afto to moderator me asteraki panw?exei na kanei me zalada kai asterakia pou vlepeis meta apo sfaliara?x3

illouminous69 → Barbara
Ola kala...Poly wraia h fatsoula pou exeis sto profil sou.. =)

illouminous69 → Asaph
Eisai skitsografos e?:O.. afto mou akougetai isws polu endiaferon! =/

Seirios → MisaYoshiko
καλα είμαι μωρέ...νυστάζω λιγάκι...ναι λογικά θα είμαι αλλά κατα τις 10 θα έρθω πάλι γιατί δουλέυω ως τισ 9.30...:/

Leon → Sonic13
Ρε μην τρελένεσαι:Blissfull: Δεν ενοχλήθηκε και κανείς. Απλά στο πε γιατί αργά ή γρήγορα θα στο λεγε και κάποιος mod:congrats:

Dxs → Satou no Kumo
:O
Αν ειναι το πρωτο σου colouring και το εκανες τοσο καλο, τοτε πραγματικα εχεις ταλεντο με το photoshop :)

zweistein → Leon
frezzato owns... file eisai 8eos. k pali thnx. to diavazw edw k meres. to sxedio tou tupa apla einai teleio!

Dante80
→
Kyuubi
Είναι [URL="http://www.anime.gr/forums/members/kyuubi.html#vmessage24796"]η δεύτερη φορά[/URL] που προκαλείς πρόβλημα στους συνφορουμιστές σου με την υπογραφή σου. Επιπρόσθετα, αυτή την φορά επιτέθηκες και σε εθελοντή της ΣΟ του site.
Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε την συμπεριφορά σου.

Kenny → Nighteyes
Γέλασα πολύ με τις εντυπώσεις σου από το Saikano. :hahaha: Μου θύμισες εμένα όταν το έβλεπα... (πριν δύο χρόνια, όταν ξεκίνησα να βλέπω anime :if:). Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί μισώ την GONZO. :P

Zoro → iristella
Ας δανειστώ μια πολύ πετυχημένη για την περίσταση ατάκα από ένα πολύ συμπαθητικό μέλος του forum:
[I] "Η εξουσία διαφθείρει"[/I]
/evil

iristella → The Tragic Prince
Οh well tragic,,,,,,, Το ξέρουμε εδώ και καιρό ότι ο zoro έχει projection issues, όπως και δυσκολία να διαχωρίσει την πραγματικότητα από τους anime χαρακτήρες.

The Tragic Prince → iristella
Ενίσταμαι! Εγώ δε μίλησα ποτέ για καθρέφτη. Πέρασα με τη φιλενάδα μου για να πούμε ένα γεια απλά :(