Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Skiarxon

Έτσι φίλε μου. VOTE FOR KOKORETSI . Even God LOVES IT
Mar 06 2009 16:01
Photo

Serestrum → Radagast

εκανα μαθημα απο τις 8 μεχρι τις 2,30.... και μου λενε ελα νερατζιωτισα... εγω περιμενα κεντρο αθηνα... δεν παιζει να ερθω... ειμαι πτωμα...
Mar 06 2009 16:00
Photo

tsintori → GkLoc

Ναι τέλειωσα και την ύλη σε όλα και ξεκινάω από βδομάδα επαναλήψεις. Πρόσεχε ειδίκα στα μαθηματίκα. Θα τα χρειαστείς πάρα πολύ του χρόνου. Εν το μεταξύ θέλω να κάνω άπειρα πράγματα και δεν προλαβαίνω. Αλλά 2 μήνες είναι θα περάσου. Το έμαθες φαντάζομαι ότι θα σταματήσουμε νωρίτερα. Btw το manga του naruto το διαβάζεις ή έχεις μείνει μόνο στο anime;
Mar 06 2009 15:57
Photo

Adventurer → Demonbane

Demonbane, καλως μας βρηκες στο ADN. Πριν τη συμμετοχη σου θα ηθελα να μου επιβεβαιωσεις οτι εχεις διαβασει τους Κανονες Λειτουργιας του ADN και οτι συμφωνεις μαζι τους. Αν δεν ξερεις για ποιους μιλαω [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]κανε κλικ εδω[/URL] ;) ΥΓ: Απο ποιο ανιμε ειναι η εικονα σου;
Mar 06 2009 15:57
Photo

Radagast → Serestrum

Ρε καμμένε σπίτι είσαι ακόμα; Νόμιζα θαρχόσουν και συ σήμερα για καφέ με τα παιδιά... Εγώ τώρα πάω...
Mar 06 2009 15:56
Photo

Serestrum → Anelis

[url=http://www.sendspace.com/file/7yqikq]Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem![/url] 4ooo.... καθε βδομαδα σχεδον και ενα πλεον. μεσα στο μαρτη μαλλον τελειωνει οριστικα η σειρα. ^_^
Mar 06 2009 15:54
Photo

Skiarxon → zade

We support kokoretsi.
Mar 06 2009 15:48
Photo

GkLoc → tsintori

Υο temmeeee.... Που εισαι ρε??? Πως πανε τα διαβασματα?Ειμαστε ετοιμοι για πανελληνιες?Εγω απτην αλλη λιονω στο διαβασμα στο δευτερο τετραμηνο διοτι στο πρωτο τα παραεχεσα,εχω και φορντιστιρια και γυμναστηριο,οποτε ελευθερος χρονος ΚΑΘΟΛΟΥ!
Mar 06 2009 15:47
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s

Καλα ειμαι ρει μια χαρα περασα εννοειται!! Αυτη τη φωτο την εχω εδω και μηνες και τη θαυμαζω καθημερινα..Ρε τι μαναρος ειναι αυτος; Πωωωω απιστευτο κουκλι και ενα καλο κοσπλευ του Γκαρα δεν εχω βρει ποτε.. Ολα τα καλα στο ιμο πανε..
Mar 06 2009 15:42
Photo

Serestrum → Radagast

πωπω... βιβλιο εγραψες... εχει να πεσει κατεβασμα παλι... καλα δεν βιαζομαι... αργαααααα... φχαστω παρα πολυ!!!
Mar 06 2009 15:41
Photo

dennisuke → DevilMayCry

Δεν τις είδα γιατί είχα σταματήσει να βλέπω το ανιμε κάπου στο 63ο επεισόδιο του shippuden στα fillers εκεί με τον Sora. :hihi2: Για τον Pain λες; Εγώ πάλι δεν καίγομαι να μάθω τι μπορεί να κάνει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει πως αναπτύσσουν τις τεχνικές τους οι δικοί μας x[d} καθώς περνάει ο καιρός. Τον Jiraiya ποτέ δεν τον συμπάθησα οπότε θα μας κάνει τη χάρη αν πεθάνει. :) Με τον Kishimoto όμως δεν μπορείς να είναι σίγουρος αν οι νεκροί ξαναεμφανιστούν σαν φαντάσματα καμιά φορά στο μέλλον. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι τι θα γίνει με το θέμα του Kyubi. Για πόσο θα στρογκυλοκάθεται στο στομάχι του Naruto; Αν θα καταφέρει να απορροφήσει τη δύναμή του ή οτιδήποτε τελοσπάντων. :uhh:
Mar 06 2009 15:39
Photo

Serestrum → iristella

το μαμωτριανταφυλλο να μην το δω.... να μην το δω... εχω μια φημη...
Mar 06 2009 15:37
Photo

tsintori → GkLoc

Yo τι γίνεται;;;;;;;
Mar 06 2009 15:36
Photo

ayaubu → dimitorisu

sorru pou eksafanistika..exw piksei sti douleia... gomen,ne?
Mar 06 2009 15:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Xaxaxa ναι ρε ολα καλα κι εδω, θα τις παρεις τις φωτο.. νομιζα σας τις ειχε ηδη στειλει η Εμα... Να τις ανεβασουμε στο gallery να τα δουνε ολοι αυτα τα τρελα αγορια με το τριανταφυλλο xD
Mar 06 2009 15:08