Community Status Updates
Zoro → iristella
Χαίρομαι που σε σενα έληξε κάτι άλλο ενώ,εδώ και καιρό,αλλά όχι το γάλα και με θυμήθηκες με τις ικανοτητές σου...δεν θα το ξεχάσω.:wooi2:
υγ:ο prince μόλις εγκατέστησε καθρέφτη στο προφίλ σου.:hahaha:
Mar 06 2009 03:55
Zoro → The Tragic Prince
Η πίου άργησε....και είναι narutard επί το πλέιστον.:hahaha:
Mar 06 2009 03:53
Adventurer → Radagast
Καλα ρε δεν ντρεπεσαι; Εχεις αφησει την καημενη την Balsa στο ελεος του καθε τυχοντα; Αϊ τσακισου μπες στο Heal/Hurt game να τη σωσεις :bleh:
Mar 06 2009 03:51
The Tragic Prince → Zoro
Βέβαια άλλα όταν κάποιοι λένε τα χρόνια πολλά την ώρα τους τους λέμε Narutards :P
Mar 06 2009 03:46
meloupios18 → Adventurer
Αδελφε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Μετα που μου το πες μαλλον καταλαβα οτι με το search και με το Nickname Μου ευκολα θα το βρισκα και εγω! Να σαι καλα!!
Mar 06 2009 03:18
Seirios → MisaYoshiko
μην ακούς τον αντβέντσουρερ...είναι ένας επιτίδιος μανιακός δολοφώνος που μπένει κρυφά σε όλα τα προφίλς και λέει σε όλους το ίδιο....
χαχαχα
Mar 06 2009 01:36
Zoro → endless_inspiration
Nα 'σαι καλά endless-chan,κάλλιο αργά παρά ποτέ.:wooi2:
Ευχαριστώ για τις ευχές.:D
Mar 06 2009 01:25
EarlCainHargreaves → DevilMayCry
[COLOR=Teal]Αμέ τρέχοντας πόσο μάλιστα εάν μου λέγανε σου δίνουμε τόσα λεφτά πάρτα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ στην Ελλάδα...Μα δεν πρόκειται να γίνει so πρώτα θα μάθω τη γλώσσα θα έχω μαζέψει και χρήματα και μετά bye bye beauties...Λολ όχι όμως ότι δεν θα ερχόμουν που και που πίσω στη χώρα..τόσους φίλους έχω δεν μπορώ να τους αφήσω πίσω χωρίς να τους επισκέφτομαι μια στο τόσο...Βασικά εάν γινόταν θα τους έπαιρνα μαζί μου..Κι όσοι δεν ήθελαν να έρθουν μαστίγωμα:bleh:[/COLOR]
Mar 06 2009 01:25
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Φυσικά και σε αγαπάω,μας έβγαλες και καλές φώτος κι ας μην ήταν δικιά σου η φωτογραφική(ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε,ότι εσύ μας έβγαλες:P)άρα συγχωρεμένη.:D
Σήμερα άστα,έγινε μεγάλο μπέρδεμα μπουτιών και β-ων,κυρίως λόγω βροχής,και δεν σας ήρθα:( και ναι,μετά σάββατο φεύγω και λίγο δύσκολο να βρεθούμε ;_;
Τέσπα τι τα θες,τουλάχιστον πρόλαβα και σε είδα μια φορά,θα υπάρξει σίγουρα κι άλλη,δεν με ξεφορτώνεστε τόσο εύκολα xD
Θενξ για τις ευχές,πέρασα πολύ καλά όσο ήμουν εδώ και δεν χανόμαστε,we 'll keep in touch,καλή συνέχεια.:Blissfull:
ΥΓ:Tι λέει η ξανθιά Μίσα από κάτω;
Η φωτογραφική της Εμμανουέλας δεν ήταν;
Δεν νομίζω να πάρει τπτ λοιπόν...:hehe:
Mar 06 2009 01:20
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol!!!!! αυτά μην τα λες παραέξω.:hahaha::hahaha:
Καλά είμαι. Ξεκουράζομαι λίγο μετά την εξεταστική.Επιτέλους ηρεμία. Εσύ όλα καλά?
Να σου πω μια φωτογραφία θέλω από εσένα. ΠΕριλαμβάνει δυο αγόρια και ένα τριαντάφυλλο. Ε? τι λες?
Mar 06 2009 01:03
DevilMayCry → EarlCainHargreaves
Episis kai egw pos fa ifela na pao taksidi eki ohuuuuuuu ......
F ifela na pao eki na ziso monima esi fa pigenes gia monima an mporouses ???
Mar 06 2009 01:02
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Ρε ειρηνουλα κοιτα δω : Posts Per Day: 6,60
Οταν μπηκα στο φορουμ ηταν στο 18... τι ειναι αυτα που καμεις πια?
xaxaxxaxxaxaxax :P
Αστειευομαι αλλα πλακα πλακα εχεις πεσει :P
Aτοιμη εκπαιδευση!
Πως εισαι?
Mar 06 2009 00:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed