Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Φυσικά και σε αγαπάω,μας έβγαλες και καλές φώτος κι ας μην ήταν δικιά σου η φωτογραφική(ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε,ότι εσύ μας έβγαλες:P)άρα συγχωρεμένη.:D Σήμερα άστα,έγινε μεγάλο μπέρδεμα μπουτιών και β-ων,κυρίως λόγω βροχής,και δεν σας ήρθα:( και ναι,μετά σάββατο φεύγω και λίγο δύσκολο να βρεθούμε ;_; Τέσπα τι τα θες,τουλάχιστον πρόλαβα και σε είδα μια φορά,θα υπάρξει σίγουρα κι άλλη,δεν με ξεφορτώνεστε τόσο εύκολα xD Θενξ για τις ευχές,πέρασα πολύ καλά όσο ήμουν εδώ και δεν χανόμαστε,we 'll keep in touch,καλή συνέχεια.:Blissfull: ΥΓ:Tι λέει η ξανθιά Μίσα από κάτω; Η φωτογραφική της Εμμανουέλας δεν ήταν; Δεν νομίζω να πάρει τπτ λοιπόν...:hehe:
Mar 06 2009 01:20
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol!!!!! αυτά μην τα λες παραέξω.:hahaha::hahaha: Καλά είμαι. Ξεκουράζομαι λίγο μετά την εξεταστική.Επιτέλους ηρεμία. Εσύ όλα καλά? Να σου πω μια φωτογραφία θέλω από εσένα. ΠΕριλαμβάνει δυο αγόρια και ένα τριαντάφυλλο. Ε? τι λες?
Mar 06 2009 01:03
Photo

DevilMayCry → EarlCainHargreaves

Episis kai egw pos fa ifela na pao taksidi eki ohuuuuuuu ...... F ifela na pao eki na ziso monima esi fa pigenes gia monima an mporouses ???
Mar 06 2009 01:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Ρε ειρηνουλα κοιτα δω : Posts Per Day: 6,60 Οταν μπηκα στο φορουμ ηταν στο 18... τι ειναι αυτα που καμεις πια? xaxaxxaxxaxaxax :P Αστειευομαι αλλα πλακα πλακα εχεις πεσει :P Aτοιμη εκπαιδευση! Πως εισαι?
Mar 06 2009 00:59
Photo

Erisadesu → NoDsl

ζεις;
Mar 06 2009 00:52
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

mpes mia msn na sou pw
Mar 06 2009 00:44
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Mar 06 2009 00:30
Photo

Erisadesu → Pain_GodRealm

όχι σε φοβάμαι
Mar 06 2009 00:29
Photo

Kurisu → iristella

οποτε το anime//gr εχει και παλι τη moderator του
Mar 06 2009 00:29
Photo

Kurisu → Salla-chan

ουτε εγω ξερω σιγουρα γιατι εχω διαβασματα. Μεχρι τελευταια στιγμη δηλαδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Mar 06 2009 00:27
Photo

Pain_GodRealm → Erisadesu

ok λοιπον. msn ΤΩΡΑ :P
Mar 06 2009 00:18
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

oi....
Mar 06 2009 00:01
Photo

Erisadesu → Pain_GodRealm

ε τότε... Επειδή το ΛΕΩ ΕΓΩ.
Mar 05 2009 23:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

huhuhu νι αργησα μια μερα αλλα δεν εγινε και τιποτα γιατι μ'αγαπας :D Ναι αν ο κυριος αλεξ ερχοταν σημερα συνταγμα, θα με εβλεπε.. τωρα το σαββατο (το σαββατο δε φευγεις? )
Mar 05 2009 23:58
Photo

Pain_GodRealm → Erisadesu

αυτος ειναι λογος? :(
Mar 05 2009 23:36