Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesKenny

Χαίρομαι που σ' έκανα και γέλασες(Εγώ πάντως έκλαιγα μέσα μου όταν τα έγραφα.:bahhh:) και περισσότερο που με καταλαβαίνεις αφού πέρασες κι εσύ τα ίδια. Και να σκεφτείς ότι ήμουν κάπως προετοιμασμένη γιατί μου είχαν πει να μην περιμένω πολλά. (Πολλά... Χίλιες φορές τα fillers του naruto ή του bleach. Εκείνα τουλάχιστον είναι αυτό που είναι. Δεν το παίζουν ψαγμένα.)Έριξα και μια ματιά χθες στο anidb τις βαθμολογίες των reviews, και οι μισοί του έδιναν πάνω από 9. :uhh:Ποιοι τα γράφουν αυτά; Τα εννοούν ή μας δουλεύουν; Γιατί βλέπουν anime; Το τόλμη και γοητεία ακόμα παίζει απ' όσο ξέρω. Εκτός από το Saikano έχουν δει άλλο anime πέρα των hentai; Δεν θα πάρω ποτέ απάντηση στα παραπάνω, αλλά θέλω να πάρω στο εξής: Γιατί μπήκε η Chise σε God mode στο heal/hurt; Ήταν συνειδητή η επιλογή της, ή την ψηφίζανε χωρίς να έχουν δει το Saikano;
Mar 06 2009 15:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

ahahahahahhaha κριμα ρε γαμωτο που φευγεις, τωρα ποτε θα κατεβεις? Ποιον θα χουμε να ζαλιζει το Γιαννη γτ δεν του πηρε τριανταφυλλο; ααααχ... Ναι, της εμας ηταν η φωτογραφικη... Τις πηρατε τις φωτο? Αμα ειναι θα τις ανεβασω... Στην μισα τις υποσχεθηκα τις φωτο την ωρα που τις τραβουσα.... Αnd i will never take back my word. Thats my way of the ninja [I]-Naruto Uzumaki [/I]
Mar 06 2009 15:07
Photo

DevilMayCry → Yunancy

Akous GazettE eeeeee ....
Mar 06 2009 14:31
Photo

DevilMayCry → Yunancy

Gia sou pos eisai ????
Mar 06 2009 14:30
Photo

1oneiromono → mercyless

[B]Αν ψαξεις στο sub-forum j-music ολο και κατι θα βρεις (gazette,unsraw,girugamesh ect...) topics, btw αν ψαχνεις να κατευασεις καμια συναυλια των gazette απο torrent εχω να σου πω (προσφατα το εψαχνα):P[/B]
Mar 06 2009 14:18
Photo

Seirios → MisaYoshiko

ούτε εγώ πήγα δουλειά σήμερα...χεχε πάω μια βολτίτσα τώρα...ε εντάξυ μωρέ..από ότι μου είπαν είναι μλκίτσα...για το ποτάκι μετά έρχομαι κυρίως... :)
Mar 06 2009 14:09
Photo

LucyBR → EarlCainHargreaves

*Χριστινα Λαμπιρη mode on* XD επισημως at least, να εχει βγει στη φορα δλδ, οχι ο Kame δεν εχει girlfriend... μην κοιτας τι ακουγεται απο δω κι απο κει στο ασχετο απο fangirls και φυλλαδες... :pp
Mar 06 2009 14:03
Photo

iristella → illouminous69

Πληρώνομαι σε είδος.... Σε κάθε πανσέληνο ο Dante80 και ο Phantom με αφήνουν να διαλέξω ένα μέλος από τα πάνω από 9000 που έχουμε για να το θυσιάσω κατά την διεξαγωγή παγανιστικών τελετών λατρείας διάφορων anime θεοτήτων.:hehehe:
Mar 06 2009 13:57
Photo

illouminous69 → iristella

ΑΑΑαααα..ωραία..^^ Και πόσα παίρνεις γι'αυτο?=)
Mar 06 2009 13:51
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[I][COLOR=black]:tensai:Και το κανάλι;;;:cry5::tensai:Θα είναι στο CINE PLUS;;;:cry5:[/COLOR][/I]
Mar 06 2009 13:47
Photo

[I][COLOR=black]:tensai:Ξέρεις μήπος τις ώρες;;;:orly:[/COLOR][/I]
Mar 06 2009 13:46
Photo

[I][COLOR=black]:wooi2:THANKS.:tensai:Εσύ τι πιστευεις για την νέα SESSON;;;:drink:[/COLOR][/I]
Mar 06 2009 13:44
Photo

iristella → Zoro

Αυτό ήταν το evil mode σου υποτίθεται? Υοu are weak.... Why are you weak? Is it beacause you lack hatred? (actually its brains αλλά είπα να μην χαλάσω την ατάκα οπότε i am playing along) Honey το έπιασες ανάποδα.... Η εξουσία δεν διαφθείρει εμένα... Εγώ διαφθείρω την εξουσία.:kill4u:
Mar 06 2009 13:44
Photo

iristella → illouminous69

Καλημέρα! Καλά είμαι ελπίζω το ίδιο και εσύ! Το Moderator bar σημαίνει ότι είμαι μέλος του anime//gr team με αποστολή μου την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum. Nαι ενίοτε με αυτά που συναντούν τα ματάκια μου βλέπω και αστεράκια οπότε πιθανόν να έχει το συμβολισμό του. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα ελληνικά καθότι τα profiles είναι και αυτά μέρος του forum και τα greeklish απαγορεύονται και εκει. ^^
Mar 06 2009 13:39
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τι κανεισ ? Καλα? Πως τα περασεσ στο meeting?Εψαχνα για cosplay κ επεσα πανω σε διαφορα απο Naruto αλλα δεν καταφερα να βρω gara αλλα σου βρηκα sasuke[URL]http://fc07.deviantart.com/fs21/f/2007/245/d/b/Sexy_Sasuke_cosplay_by_Desart.jpg[/URL]
Mar 06 2009 13:26