Community Status Updates

Seirios → MisaYoshiko
ela sry tora girisa...
nai apo oti mou eipe o fingolfin den einai kalo...alla whatevvah...eipame gia to potaki meta paw :P

Ame Warashi → Zoro
ευχαριστώ αλλά μη μου το θυμίζεις! :P χαίρομαι που ησύχασες...εγώ ηρέμησα επιτέλους,σκέφτομαι να κατέβω καμιά αθήνα άμα προλάβω...από που είσαι εσύ καλέ?

AristidisK → AngelPoTaGaTo
[I][COLOR=black]:tensai:Κι εγώ το ίδιο!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]

AngelPoTaGaTo → AristidisK
στην Ελλάδα δεν νομίζω να το φέρουν σύντομα. εδω δεν έχει προβληθεί στην Ιαπωνία θα προβληθεί στην Ελλαδα? τώρα δεν ξέρω να σου πω άλλα. περιμένω το πρωτο επισόδειο με ανυπομονησία.

Dante80
→
Kyuubi
Δυστυχώς είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. Καλά κόλλυβα, ζωή σε λόγου μας...

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
ρε μήπως σ έχει κατουρήσει μαύρη χελώνα; Ο_ο βσκ σ όλους όσους ξέρω άσχημα συμβαίνουν =/ τι ν πω περαστικάααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!! άσχετο:άμα στν επόμενη προβολή φέρω αργιλέ θα φάω κράξιμο; =Ρ

LucyBR → EarlCainHargreaves
yeah, i know... *pats*
κοιτα ολα αυτα βγαινουν σε κατι φυλλαδες χειροτερες κι απ την espresso... αν ειναι να πιστεψουμε αυτο, τοτε θα πρεπει να πιστεψουμε και εκεινο το αλλο γελοιο που ειχε βγει με το Ryo Nishikido να δαγκωνει office ladies σε παρακμιακα clubs.. :hahaha::hahaha:

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Μα γιατι δεν ηρθες αγαπητε Night wizard στο meeting?
Θελαμε να σου πουμε 2-3 λογακια και να σε γνωρισουμε κι απο κοντα :P

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s
Ναι ρε τα χω δει ολα αυτα, αλλωστε αυτες οι 2 ειναι και απο τις πιο γνωστες φωτο απο κοσπλευ Γκαρα... Ο τυπας ηταν τραγικος. Τεσπα, αυτη εκει δεν μου μοιαζει :P
Aλλωστε τα δικα της ηταν περουκα, τα δικα μου ηταν φυσικα xD

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Σκατα!Μου βγαλανε τον ναρθηκα με στειλανε για ακτινογραφια και μου ειπαν οτι χρειαζετε παλι ναρθηκα και μου ξαναεβαλαν...αλλες 2 βδομαδες δεμενος!

Namida → iristella
Γιατί έβγαλες το trap-tastic από τον τίτλο σου, και ξαναγύρισες στο criminally insane; Τώρα που το σκέφτομαι, μπορείς να τα συνδυάσεις: criminally trap-tastic!

Kyuubi
→
Dante80
καταλαβαινεις η δεν καταλαβαινεις τι λέω; μην με κανεις και κανω ip who και τα πουμε απο κοντα...