Community Status Updates
Konart → Cassiel
Ναι ναι οντως... :frozen: περασιρθηκαμε κ βγηκαμε εκτος.... :deadga6:
απο δω κ περα κ εγω θα το ριξω στα pm..... :gotit:
Mar 15 2009 01:06
Cassiel → Konart
Θα μας κράάάάάάξουν σας λέωωωωωωωω που κάναμε το θέμα του πάρτι "chat session":joyful:.Όπου νανε έρχεται η "κραυγή" κάτσε θα δεις:hahaha:.Γι'αυτό το έριξα στα vm:Blissfull:.
Mar 15 2009 00:43
Neuro → yashamaru
Εγω οταν βγενω για να δαγκοσω ωρεες κοπελες! ... Αλλα πλακα πλακα ιδεα δεν εχω ποιος ειναι XD ...
Mar 15 2009 00:31
GeRi → Zoro
ρε συ να σ πω...τις φωτο απο εκεινη την μερα που ειχαμε βγει που 8α τις βρω??
Mar 15 2009 00:28
Leon → the_end
Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. Το χω αυτό, τη μια μέρα καθηστέρηση
Mar 14 2009 23:02
AyoKnight → miko-chin
aaaaaa kai egw..den exw tetoia problhmata...^_^..twra pou to aneferes molis parathrhsa pws epi twn plhstwn ta manga pou exw diabasei einai ...xmmm..pws to e8eses? "kwmwdies-(xazo)pormantza"...:Phahaha..i like it...^_^...egw pali ton teleytaio kairo den exw ka8olou xrono logw ergasias k den prolabainw...epeidh eimai tromerh fan twn anime to mono pou mporw k kanw einai na sterw apo ton eayto m arketes wres ypnou wste na parakolou8w ta drwmena....hehe...^_^
Mar 14 2009 22:19
Matsu → Melkor
Merukoru Saaaaan!!!Genki?
[url=http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=26c8eeba41bd7809c19ae2ed261e72cc]BombayTV ::: Subtitle movie ! ::: by Grapheine.com[/url]
παρε να κλαψεις απο τα γελια...εχουν παθει ολοι μια παρακρουση με αυτα τα βιντεακια,και εχει γινει χαμος στο φορουμ του guild...θα μπω εμ ες εν να τα πουμε μια μερα!!!σμουτς!
Mar 14 2009 21:49
miko-chin → AyoKnight
Απο αυτά που ανέφερες δεν έχω δει σχεδόν κανένα.Και γω τώρα που το λες αυτό τον καιρό κάτι έχω πάθει διαβάζω συνέχεια μάνγκα και βλέπω μόνο 2 ή 3 επεισόδια ανιμε την εβδομάδα τα οποία είναι οngoing.Σε γενικές γραμμές προτιμώ τις κωμωδίες-ρομάντζα.Μετά πάνε τα ιστορικά και μετά τα ψυχολογικά.Πάντως είμαι ανοιχτή σε όλα.Οτιδήποτε διαφορετικό αν πέσει στα χέρια μου(ή στον υπολογιστή μου) θα το δω.
Mar 14 2009 21:45
Maya-chan → DevilMayCry
Εννοείται ρε! Η πρώτη σειρά είναι στην καρυφή του Top 10 μου!
Mar 14 2009 21:35
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[I][COLOR=black]:tensai:Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:wooi2:[/COLOR][/I]
Mar 14 2009 21:26
AyoKnight → miko-chin
genikotera m aresoun typou elfen lied,ergo proxy,gungrave...alla den exw 8emata olwn twn eidwn m aresoun...an k twra teleytaia exw psiloaporofh8ei me manga.^_^...prosfata bebaia m eipan gia ena anime pou eixa akousta to Bersek k prepei na ta spaei kanonika...anupomonw na to 3ekinhsw...*__*...hehe...esy?ti eidous protimas?
Mar 14 2009 21:17
Cassiel → Goggeta SSJ6
Καλά όντως έχεις πρόβλημα με το πόδι σου ή πλάκα κάνεις;Να κάτσεις;Απαπα,αυτός είναι ο λόγος που δεν γνωρίζει κανείς κόσμο.Εγώ ποτέ δεν κάθομαι στα πάρτι εκτός όταν αδειάσει προς το τέλος και μείνουμε λίγοι:drink:.Άκου τι σου λέω.Έλατε να γνωρίσετε τον κόσμο:P.
Mar 14 2009 20:48
miko-chin → AyoKnight
έχει πολύ φάση!Ο Byakuya chibi είναι γλύκας(αν και είναι γλύκας έτσι κι αλλιώς).Τι άλλα ανιμε βλέπεις?
Mar 14 2009 19:03
Yunancy → NeKu-
[COLOR=Purple][B]ελα και α μην ξεχνας οτι σε αυτο το φορουμ πρεπει να γραφεις μονο ελληνικα![/B][/COLOR]
Mar 14 2009 18:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed