Jump to content

Community Status Updates

Photo

sasukeftw → DevilMayCry

geia sou k se sena:P t leei ola kl?
Mar 15 2009 04:05
Photo

kakashi sensei → Vash Zoro

battle stadium d.o.n. καλο λιωσημο.
Mar 15 2009 03:59
Photo

Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII

ο πατέρας μου δεν σπουδασε ποτέ στη ζωή του και οι γνώσεις που έχει ισοπεδώνουν αποφοίτους πανεπιστημίου και μια μέρα όταν μεγαλώσεις θα δεις ότι σε αυτό τον κόσμο είναι απείρως δύσκολο να βρεις υδραυλικό και ηλεκτρολόγο και καλύτερα να έχω έναν υδραυλικό που θα έχει δουλειά παρά έναν άνεργο απόφοιτο Πολυτεχνείου με δεκαπέντε μεταπτυχιακά που μέχρι τα 35 του δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Και ναι προτιμώ να με ρωτάει μια κομμώτρια για το ποιος είναι ο Μαρτίνος Λούθιρος παρά να συναντώ αποφοίτους πανεπιστήμιου οι οποίοι νομίζουν ότι ο Μαρτίνος Λούθιρος είναι ο martin louther king. και εντάξει αυτή η χώρα έχει γεμίσει με "σπουδαγμένους" που στην ουσία είναι πιο αμόρφωτοι και από τούβλο.
Mar 15 2009 03:56
Photo

Vash Zoro → kakashi sensei

eeeee μεγάλε GintamaTardPervert πες μου λίγο το name του game που έχει μέσα τα πάντα όλα από Naruto Db Op. Gia ps2 σωστά ?
Mar 15 2009 03:54
Photo

Zoro → GkLoc

Έτσι έτσι,Johann και μυαλά στα κάγκελα.:wooi2: (αν και αγαπημένος μου ήταν πρώτα ο Runge και μετά ο Martin...θα τον δεις πιο κει τον δεύτερο,αν και έχει μικρό ρόλο:wis:)
Mar 15 2009 03:13
Photo

shikamaru137 → °•πίΟu-πίΟu•°™

fuck offfffff
Mar 15 2009 03:13
Photo

gt dn emfanizi tn eikona m i malakia ?
Mar 15 2009 03:12
Photo

psss exeis ginei polu diasimi edw mesa
Mar 15 2009 03:12
Photo

Zoro → jimmare

Να μου λεγες στο υπόλοιπο σώμα να καταλάβω,αλλά στο πρόσωπο τι άλλο μπορεί να χει τόσο χάλια η αρχαιολόγος μας και προτιμάς την Nami;:hmmm: Όπως και να χει ναι,καλύτερα να μην σε ακούσει...αν και εγώ θα είχα πολύ περιέργεια να δω την δημιουργηκότητα της αντιδρασής της.:wis:
Mar 15 2009 03:01
Photo

Kurosaki_Angellust → iristella

OH!!!! THX X1000000 Απλα στο ποστ του ελεγε οτι δεν υπηρχε αξιο οποτε δεν ηξερα :) thx again
Mar 15 2009 02:55
Photo

Zoro → GeRi

Γειά σου ρε GeRi,πέρασε καιρός.:) Τις φώτος εγώ τις πήρα από την emmanouela,αλλά δεν είχε καμία με σενα μέσα απ' όσο είδα και θυμάμαι,επίσης,δεν ξέρω αν τσέκαρες,αλλά πολλές έχουν ήδη ανεβεί στο [URL="http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?c=19"]album[/URL] του site. Τώρα αν θες και κάποιες που να σε περιέχουν μέσα,ρώτα τον Tenshi αν έχει καμία(δεν ανέβασε) ή τον Neuro(σε περίπτωση που έχει και δεν ανέβασε). Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα,τα λέμε.:drink:
Mar 15 2009 02:52
Photo

Phantom Duck → Franklin

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις, απλά κάνε λίγη υπομονή ακόμα :)
Mar 15 2009 02:43
Photo

iristella → Kurosaki_Angellust

Kurosaki Angellust σχετικά με το Sky Crawllers και το ποστ σου στο preview, να ξέρεις ότι έχουν βγεί τα [URL="http://www.thoranime.org/"]720 και 1080 versions από THORA[/URL], τα οποία είναι και από τα πλέον ποιοτικά releases. Oπότε αν έχεις κατά νου να το δεις δεν χρειάζεται να περιμένεις...... I just thought to let you know.
Mar 15 2009 02:00
Photo

zade → Labrokratis

Κάπτεν Harlot , να ξέρεις , είμαι έτοιμος , όποτε θες πάμε στην πατρίδα μου την Αρκαδία για να μεταφράσουμε στα Ελληνικά τον συγγενή μου .
Mar 15 2009 01:55
Photo

Konart → Goggeta SSJ6

θα ειμαι προετοιμασμενη!:tensai: ναιαιαιαιαιαιαιιααιαιαιαι:wooi2: δηλαδη με το που δω ενα ερειπιο να ξερω οτι εισαι εσυ εεε?? :hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 01:11