Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → the goblin

ευχαριστώ πολύ goblin-kun!!!! να σε καλά!!! btw ήμουν εκτός σύνδεσεις στο msn αλλά τα είδα τα μυνήματα........
Mar 14 2009 18:07
Photo

endless_inspiration → GkLoc

aloha GK-kun!!!! ευχαριστώ πού για τις ευχές!!!! να σε καλά....... καιρό έχουμε να τα πούμε btw....... εσύ τι κάνεις; πως πάει το σχολείο;
Mar 14 2009 18:05
Photo

sgouver

Ελα βρε iristella πλακα εκανα!!
Mar 14 2009 17:21
Photo

AyoKnight → miko-chin

hahaha!tnx..^_^...facebook apo ena groupaki pou eimai melos...den einai teleia...pe8ana sta gelia otan thn eida pantws...>_>...
Mar 14 2009 17:19
Photo

iristella → Pain_GodRealm

One post deleted στο Naruto latest chapter thread. Oι προσωπικες συζητήσεις με τα μέλη (στην συγκεκριμένη τον matassos μπορούν να λάβουν χώρα με πολλούς τρόπους vms,pms, irc etc. Σίγουρα όμως το thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτές. Καλή συνέχεια!
Mar 14 2009 17:05
Photo

iristella → matassos

One post deleted στο Naruto latest chapter thread. Oι προσωπικες συζητήσεις με τα μέλη (στην συγκεκριμένη τον Pain_GodRealm μπορούν να λάβουν χώρα με πολλούς τρόπους vms,pms, irc etc. Σίγουρα όμως το thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτές. Καλή συνέχεια!
Mar 14 2009 17:03
Photo

Shikamaru → iristella

ok now i got it:)
Mar 14 2009 17:02
Photo

iristellaroriconfan

Roriconfan σου σβήνεται ένα spam post από το bleach latest chapter thread. Tα μέλη δεν χρειάζονται συστηματικό επεξηγητή και σχολιαστή των απόψεών τους. Σου επαναλαμβάνω εντούτοις ότι εχεις κάτι παραπάνω από καταχραστεί την φιλοξενία του συγκεκριμένου thread.
Mar 14 2009 17:00
Photo

iristella → Shikamaru

Shikamaru kun 1 ποστ σβήστηκε στο bleach latest chapter thread. Σου επαναλαμβάνω ότι τα ποστ που αποτελούνται απο quote + μονολεκτική απάντηση του στυλ, συμφωνω + 1 + 10, τέλειο, έλιωσα κτλ, αποτελούν Spam.
Mar 14 2009 16:54
Photo

iristella → sgouver

Sgouver το να βάλεις μια εικόνα σκέτη με τον Ichigo ως Super sayian (γιατί την διπλανή δεν την είχες βάλει πριν) μη εξηγώντας συγκεκριμένα που αναφέρεσαι και χωρίς να κάνεις το οποιοδήποτε σχόλιο επί της υπόθεσης της σειράς αποτελεί spam. Το θέμα του thread είναι η συζήτηση για την υπόθεση του bleach και όχι να βάζουμε fanmade pics. Επισης την επόμενη φορά που θα έχεις κάποια ένσταση για κάποιο θέμα moderating απευθύνεσαι στο αρμόδιο μέλος της team με vm ή pm Και όχι μέσα στο thread το οποίο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να λυθεί η διαφορά απόψεων.
Mar 14 2009 16:47
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

Γεια σου μικρε τρελε Lain! καλα ειμαι! εσυ???
Mar 14 2009 16:26
Photo

Drouk

τους ειχα ηδη διαβασει και συμφωνω
Mar 14 2009 16:23
Photo

HelenKoR → Dante80

:) συμφωνω . αλλα θα ηταν καλη ιδεα για άλλα animes πιο δημοφιλη . νομιζω οτι ειναι ενα ομορφο παιχνιδακι γνωσεων . δεν ξερω αν υπαρχει ηδη κατι τετοιο στο forum . γι'αυτο το ειπα . :) καλο Σαββατοκυριακο !
Mar 14 2009 16:08
Photo

Glastenen → LucyBR

:O σώπα! /me wants de hawt stuff X3 btw σήμερα δε νομίζω να έρθω τλκ...δεν έχω ηλεκτρικό ΤΟΤ για να έρθω και να γυρίσω θα πρέπει να πάρω λεωφορείο-ηλεκτρικό-μετρό-τραμ....:nanana:
Mar 14 2009 15:34
Photo

Melkor → holly

glad to be of service. για οτιδηποτε αλλο θελησεις, εδω ειμαι εγω
Mar 14 2009 14:50