Community Status Updates
dimitorisu → ayaubu
de peirazei!! K ego eksafanistika lol. Ase eixa eksetaseis 1 mina k meta arrostisa k kruosa 1 evdomada!! Sou kana friend request sto facebook xDD Plzz add me ok? :p
Mar 15 2009 14:04
Zoro → kelborn3
...και μετά θα γίνεις mod,μετά global,μετά admin,θα περάσουμε μια περίοδο κατοχής όπου όλοι οι χρήστες θα εξαναγκάζονται να σπαμάρουν και στο τέλος το site θα καταρρεύσει από spam overdose!!1 :hahaha:
Mar 15 2009 13:05
kelborn3 → Zoro
Ε εχω καινουργιο στοχο να περασω την ιρι μετα εσενα και μετα τον κεννυ
Mar 15 2009 13:02
Zoro → kelborn3
Καλά σε συγχωρώ,αλλά περιμένω παντοτινή υποστήριξη από δω και πέρα!:himitsu:
PS:Δεν είχαμε πει 1000 ποστς και τέρμα;...πωωωωςςςς και συνεχίζουμε;:ureshii:
Mar 15 2009 13:01
kelborn3 → Zoro
Πρωτον εγωπα8εστατο γουρουνι δεν σε ειδα και 2 silence i kill u :hahaha:
Mar 15 2009 12:57
Zoro → kelborn3
Με ακολουθείς ρε ρεμάλι;:burningbe3:
Εγώ άφησα πρώτος το vm...ξούτ,στο μοσχαράκι σου εσύ!:smokingg:
Mar 15 2009 12:54
kelborn3 → Tsunade-sama
Pου εισαι χαμενη κουκλα μου μαυρα ματια κανουμε να σε δουμε τυ για το support sto naruto btw :gotit:
Mar 15 2009 12:52
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://icanhascheezburger.wordpress.com/files/2009/01/funny-pictures-cat-threatens-you-with-death.jpg[/IMG]
...α,και Good Morning Camie-chan!!1 :wooi2:xD
(εδώ είναι μια ώρα πίσω,άρα πιάνετε για πρώι ακόμη :3)
Mar 15 2009 12:50
Adventurer → Drouk
Οκ λοιπον. Επ'ευκαιριας, οταν καποιος σου στελνει vm (visitor message, οπως αυτο εδω) απαντα στο δικο του προφιλ, αλλιως δε θα λαβει ειδοποιηση οτι απαντησες και ετσι πιθανοτατα δε θα δει ποτε την απαντηση σου.
Mar 15 2009 12:28
miko-chin → AyoKnight
Άσε...είδες που σε φτάνουν τα ανιμε.Θυμάμαι την πρώτη περίοδο που είχα ξεκινήσει να βλέπω,έκανα μαραθώνιους απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 τ απόγευμα με τα αδέρφια μου(περιμέναμε να φανταστείς να ξυπνήσουμε όλοι για να τα δούμε παρέα και να μην χάσει κανείς κανένα επεισόδιο!) και στο τέλος το dvd player τα φτυνε και δεν μπορούσαμε να δούμε άλλο.Αλλά μετά επειδή άρχισαν να παραπονιούνται οι δικοί μου τα μειώσαμε σιγά σιγά.Ε μετά πήραμε τον υπολογιστή και ήμασταν ok.Ειδικά τους τελευταίους μήνες η μείωση είναι δραματική και λόγω σχολείου και διαγωνισμάτων δεν είχα χρόνο και δεν ξεκινούσα κάποιο γιατί ξέρω πολύ καλά οτι θα κολλήσω και θα θέλω να βλέπω όλη μέρα.Thanks και για το request.
Mar 15 2009 11:33
Cassiel → Goggeta SSJ6
Τι Ντρέικ lol.Μάλλον δεν έχεις δει και πολύ One Piece απ'ότι καταλαβαίνω.Portgas D. Ace ντύθηκα,ο αδερφός του Luffy (Ντρέικ:P).
[url]http://one-piece.itudia.com/images/portgas_d_ace_03.jpg[/url]
Την προηγούμενη φορά εγώ ήμουν στο πόδι από τις 7 το πρωί και δεν κάθησα στιγμή ως την επόμενη στiς 4 το πρωί:drink:.Δεν λέει να κάθεσε.Χάνεις κόσμο και ιδιαίτερα αν δεν είσαι στον πάνω όροφο,ένα σωρό φάσεις.
Mar 15 2009 11:31
phm → Dante80
Πέρνα ρε καμιά βόλτα από irc, αφού κάθεσαι που κάθεσαι στο pc τέτοια ώρα :P
Mar 15 2009 07:28
Goggeta SSJ6 → Cassiel
Ρε πες μου οτι αυτος στην photo εισαι εσυ...
Και ειχαμε την απορια τι ντυθηκε ο παλυκαρος ρε και δεν το νιωσαμε με την πρωτη ματια μας φανικες για ντρεικ και ετσι αλλα μετα δεν καταλαβα τελικα τι ντυθηκες; ;)
Οχι ρε μια χαρα ειναι το ποδι!!
Απλα ξες τι παιζι ξοδευω παρα πολυ χρονο τις καθημερινες στην σχολη π.χ ξεκινω στης 12 και γυρναω στης 8:30 στην καλυτερη των περιπτοσεων οποτε οταν ειναι το παρτι εγω μαζι με ενα συμμαθητη μου (μιλαμε η ποροσει με την ολη φαση, σε στιλ τελιωνω σχολη την κανω Ιαπωνια) ημαστε τεζα αλλα επιδη τα anime παρτι δεν μπορουμε να τα χασουμε γιατι απλα δεν θελουμε ερχομαστε απλος αραζουμε και απολαμβανουμε!!!
Μιλαμε για δραμα η κατασταση...
Αχ τουλαχιστον χαιρομαι να βλεπω κοσμο να γεμιζει το μαγαζι (ασε που μονο τοτε γεμιζει) σε anime παρτι!!!
Εσυ ποσες χιλιετιες πας σε anime παρτι;;;:drink:
Mar 15 2009 04:34
Goggeta SSJ6 → Konart
Κοιτα εριπιο συνηθως ειμαι λογο προγραμματος αλλα εαν περιμενης κανα μουσειο που θελει αναστηλωση δεν θα με βρεις:hahaha::hahaha::hahaha:(θα κριφτο:hahaha::hahaha::wooi2::wooi2:)
Το συγουρο ειναι οτι θα περασουμε καλα θα δουμε ενα ψοφο βιντεακια και θα ακουσουμε καλη μουσικη!!!
Επησεις θα σε χρησουμε μελος του γκετο οποτε κανε μπανακι παρε και κατι να το δαγκωσεις οταν θα σου κανουν το συμαδη με την μασια....:try::try::try:
Απλα χαλαρα και πανω απο ολα καθημερινα πραγματα τπτ το τρελο:canthelp::canthelp:
(Στο τοπικ τα καναμε λιγο αχταρμα ετσι...:wis:)
Mar 15 2009 04:23
Vash Zoro → kakashi sensei
Λιώσημο? Μα γιατί το λες αυτό καλέ ?? Χεχε, ήδη ξεκίνησε το κατέβασμα gintama. Από βδομάδα τα σπουδαία.
Mar 15 2009 04:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed