Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Zoro

τι λες καλέεε άμα εσύ είσαι άσχετος από ταινίες δεν φταίω εγώ zoro chan!:bleh: κ ο εγκέφαλος είναι μια χαρά (όχι έχουμε 2 ώρες ελεύθερες πριν φύγει το πλοίο και πάμε σε νετ καφέ δλδ :P )
Mar 15 2009 17:40
Photo

miko-chin → AyoKnight

με την λέξη καμμένα δεν λες τίποτα...:hahaha::hahaha::hahaha: πάω δευτέρα λυκείου και επειδή έχω καταλάβει οτι έχω μεγάλες αδυναμίες(όσον αφορά τα αρχαία) αν δεν τις καλύψω μέχρι του χρόνου δεν με βλέπω να περνάω εκεί που θέλω.Και το Πάσχα σκέφτομαι να μην αγγίξω τον υπολογιστή για να κάτσω να διαβάσω γιατί αλλιώς στις εξετάσεις θα χω πρόβλημα.Καλά για του χρόνου δεν το συζητώ.Θα βάλω τον αδερφό μου να βάλει κωδικό στον υπολογιστή.Έτσι ακόμη και αν μπω στον πειρασμό να τον ανοίξω να μην μπορώ.Άτιμα ανιμε!Τι μας κάνετε!Αλλά τα μάνγκα θα τα συνεχίσω(αν βρίσκω βέβαια να αγοράζω γιατί όπως είπα και πριν ο υπολογιστής θα είναι σαν να μην υπάρχει).Εσύ τι δουλειά κάνεις?
Mar 15 2009 17:39
Photo

Fingolfin → MisaYoshiko

Ναυσικαααααααααά!!!!!!! Δεν μου είπες την μοίρα μου με την χειρομαντεία σου χθες!:cry5:
Mar 15 2009 17:37
Photo

Zoro → Anelis

Μα καλά πως τις βλέπεις τόσο ανύπαρκτες ταινίες ρε συ;:frozen: Ο εγκέφαλος πρέπει να βγάζει κάπνες κανονικότατα πια(κοινώς έχει ψηθεί)!:hihi2:
Mar 15 2009 17:29
Photo

thundersub → ChrisJoKeRiX

καλησπερα ρωτησες κατι για το χρυσο πουλι?
Mar 15 2009 17:17
Photo

yashamaru → Neuro

πρόσεχε ρε.. φαφούτη χαχαχαχ! XD
Mar 15 2009 17:12
Photo

Goggeta SSJ6 → Konart

Και ακομα δεν ειδες τα σαγονια του καρχαρια!!!:uhh: Εαν ψαξεις μεσα στον πατο της θαλασσας (το καταστατητο δλδ) θα δεις πολλα θυματα που ηθελαν να μπουν στην οργανοση οπως ο miki, ο donalt, λιγο πιο εκει η Μουλαν (εφτασε κοντα αλλα.....κριμα)!! Τωρα προσφατα να φανταστης μας εστειλε ο wall-e στην photo σου αιτηση αλλα επηδη μου αρεσε η ταινια του παιζει να τον περασουμε στο ντουκου!! Μ' αρεση η δυναμηκοτητα και η τολμη σου ομως τα ονειρα ειναι για μηκρα παιδια χαχαχαχαχα χεχεχεχεχε.....:tensai:(τι κακος):burningbe3: Θελω να δω την λιστα με anime που εχεις δει και οταν θα ερθεις θελω να εχεις τουλαχιστον 10βαθμους μυωπια τουλαχιστον σε καθε ματι τωρα για να καταπιεις τα ξυραφακια το κοιταω το θεμα λογο φυλου.....:try::try::try:
Mar 15 2009 17:08
Photo

Zoro → lordofblues

Πάντως είχε καλή δύναμη δεν μπορώ να πω,γενικά όλοι είχαν ξεχωρηστές δυνάμεις σε αυτό το ανιμέ και αυτό μου άρεσε,τέρμα τα τυπικά πάγος-φωτιά-αέρας κλπ xD Του Saiga ίσως δεν είναι τόσο δυνατή όσο πολλών άλλων,αλλά και πάλι μ'αρέσει πολύ και την βρίσκω ενδιαφέρουσα. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν μαν και κουράγιο...όλοι θα τα περάσουμε αυτά δυστυχώς T.T Ελπίζω τουλάχιστον να έχει και τις καλές στιγμές της η στράτευση μέσα σ'όλα °w°
Mar 15 2009 16:58
Photo

AyoKnight → miko-chin

to exw katalabei ayto ta teleytaia xronia ths zwhs mou...twra 3es ti 8umh8hka...pou prin kapoia xronia,kalokairi..edeixne epanalhpsh ta DragonBall ston ant1 5 to prwi(an den kanw la8os) k shkwnomouna san mourlhk ta eblepa enw ta eixa dei hdh poses fores...(k enw einai k tromerh fan tou ypnou...den 3erw an sto eipa..:P:P)...koita an einai gia diabasma kane ligo paso...^_^...alh8eia th ta3h pas???egw pali exw anagkastei logw ergasias na ta elattwsw kata para polu 8a elega se sxesh me ta palaiotera dedomena... en tw meta3y twra pou eipes- - >"δεν ξεκινούσα κάποιο γιατί ξέρω πολύ καλά οτι θα κολλήσω"....exw ypopsin posa akoma anime ektos apo 3 pou hdh blepw twra(3ereis blepw to prwto k gia na kanw dialeimma blepw to 2o pou einai psiloxalarwtiko apo to prwto...k paei legontas..)k den tolmaw na pathsw to play sto PC gt blepw na me xanei o eksw kosmos entelws...(mesa ston eksw kosmo anaferomai se xwrous ektos dwmatiou mou...)hahaha..kammena eimaste...^_^..
Mar 15 2009 16:55
Photo

DevilMayCry → Kon_Okami

Gia souuuuuuuuuuu:wooi2::wooi2: pos ta pernasssssssssssssssssssss:stubborn::stubborn: ...
Mar 15 2009 16:52
Photo

DevilMayCry → sasukeftw

Blepis naruto ????????
Mar 15 2009 16:51
Photo

DevilMayCry → Maya-chan

Se mena einai sta top 100 animation pou mou aresoun ..... Ti nea pos ta pernas:smokingg: ????? Egw eimai ptoma apo xtes piga sta geneflia mias filis mou kai perasa arketa kala :wooi2:, eixamai ta panda sto partaki akoma kai striptizzzzzzzzzzz:nbleed::nbleed::nbleed: xixixixiixixi ...
Mar 15 2009 16:49
Photo

lordofblues → Zoro

Ναι για το αρχιδι τον Suitengo μιλαω.
Mar 15 2009 16:49
Photo

Konart → Goggeta SSJ6

Με εριξες για μια βουτια σε κρυα νερα και ακατευθειαν στο βυθο.... :colddd::uhh::colddd: ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΩΩΩ!!:tensai: τι αποδειξεις θελεις...??? ειμαι ετοιμη για οτιδηποτε!!!!!
Mar 15 2009 16:48
Photo

Zoro → lordofblues

Ο κακός=Suitenguu ή κάποιος που δεν εχει εμφανιστεί ακόμη;:P
Mar 15 2009 16:44