Community Status Updates
roriconfan
→
Hatake Kakashi
Όχι ότι έχω τίποτα εναντίον σου αλλά δε σε ξέρω. Κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα. Δε δέχομαι για friend όποιον να'ναι. Πες ενδιαφέροντα, λέω ενδιαφέροντα κι αν βρούμε κοινό έδαφος, θα σε δεχτώ.
Mar 18 2009 13:32
ahireasu → Nighteyes
Το πρωτο anime που ειδα πρεπει να ηταν καπου το 78-80,δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ηταν ιαπωνικο σιγουρα,μετα στο 80 αλλο anime με mech κτλ.
Στην Ελλαδα ισως να μην ξερουν οι πολλοι αλλά αν δεν εβλεπα ιαπωνικα anime τοτε δεν θα εβλεπα καθολου κινουμενα σχεδια μιας και τα αμερικανικα δεν δινουν τοση τροφη για το μυαλο...
Mar 18 2009 12:51
Tea-chan → Seraphimon-T.K.
[url=http://takumy.deviantart.com/art/Anbu-Hinata-116263601]Anbu Hinata by =Takumy on deviantART[/url]
Τρέχα να βρεις κανάτες!
Mar 18 2009 12:41
valadorn → jimmare
Βρηκα ενα post σου με μια εικονα "Cursed blade keeper" την ονομασες. Μπορεις να μου πεις πως την εφτιαξες(γιατι ειναι πραγματικα ωραια!)? Με καποιο προγραμμα(αν ναι ποιο?) ή αλλιως τι βαφες χρησιμοποιησες?
Mar 18 2009 11:56
EarlCainHargreaves → DevilMayCry
[COLOR=Teal]Να μας πεις πότε θα κυκλοφορείς να μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας..Μην είμαι για ψώνια και από Ερμού βρεθώ στο Γ Νεκροταφείο!!!:P[/COLOR]
Mar 18 2009 11:44
Azathoth
→
Mad_Hatter
gd gd. πάει καλά αλλα και πολύ κουράστηκα XD σήμερα δεν πήγα σχόλιο και τώρα πάω για διάβασμα :P αύριο έχουμε exam simulation :| 3 ώρες 5 μαθήματα στην τύχη από όλα όσα έχουμε και 2-3 ερώτησης από το καθένα
Mar 18 2009 11:15
Mad_Hatter
→
Azathoth
ε δεν εμπενα για λιγο καιρο irc και msn, τρεχαματα στα πανεπιστημιο :(
εσυ πως παει?
την κοπαναω λιγο γιατι εχω αργησει, τα λεμε αργοτερα :P
Mar 18 2009 11:13
Azathoth
→
Mad_Hatter
που εξής χαθεί φιλε μου? ούτε irc σε πετυχαίνω ούτε msn wtf :S
Mar 18 2009 11:06
Dante80 → zade
Nah, απλά μετέφερα το δικό μου μπροστά για να έχουν τα νέα μέλη την παρουσίαση με το που μπαίνουν. Αν θέλεις, το ξαναστέλνω πίσω...;)
Mar 18 2009 11:04
zade → Dante80
Ρε γιατί ενώ στο higasi no Eden εγώ πρωτοπόσταρα (και συνάμα δημιούργησα και το thread ) εμφανίζεται ως πρώτο ποστ το δικό σου ; ADMIN POWAH ; η Μήπως φταίει πάλι ο odin ; :hahaha:
Οπως και να χει καλύτερα είναι έτσι , το δικό μου ήταν τσαπατσούλικο και ίσως να αποθάρρυνε τους "καταναλωτές " από το συγκεκριμένο προιόν. Η δική σου προσέγγιση θα αποφέρει κέρδη στην επιχείρησή μας .
Mar 18 2009 10:36
Anelis → Skiarxon
lol πού το ξετρύπωσες αυτό ρε!
ε μα το μ@λακισμένο είναι για μπάτσες
Mar 18 2009 08:20
Skiarxon → Anelis
tha tou ebgaza ena ena ta dodia me tanalia, na doume pws tha gelaei meta
you are evil...
Mar 18 2009 03:40
MisaYoshiko → mysticismlover
hthela n s pw 2 things alla mallon koimhthhkes gt de me pairneis thl kai msn de mporw n mpw..ara t leme tomorrow(K)
Mar 18 2009 02:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed