Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → AyoKnight

η miko-chin είναι ένας χαρακτήρας απο ένα ανιμε που λέγεται School Rumble.Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι απο τους αγαπημένους μου χαρακτηρες αλλά εκεινη την περίοδο που έγινα μέλος έβλεπα το ανιμε και είχα κολλήσει και χωρίς να το σκεφτώ πολύ το έβαλα.Πάντως αυτό το ανιμε έχει απίστευτο γέλιο(κυρίως η πρώτη σεζόν).Άμα βρεις ποτέ χρόνο δες το.
Mar 17 2009 19:29
Photo

ZeLiGa → darkphoenix

Also friend request coming.. :wis:
Mar 17 2009 18:23
Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]Δεν νομίζω με έκλεισαν πάλι για σινεμά!![/COLOR]
Mar 17 2009 18:21
Photo

ZeLiGa → darkphoenix

Τι γίνεται διονύση καλά; Άντε σε βρήκα και εδώ :D
Mar 17 2009 18:20
Photo

Anelis → Neuro

το "θυμωμένος" γράφεται με ύψιλον και ωμέγα, όχι με ήτα και όμικρον...... :P
Mar 17 2009 18:11
Photo

Satou no Kumo → mysticismlover

[COLOR=navy]για το μαθημα ιαπωνικων,αν δεν σου πει κανεις κατι,εχε υποψην σου εμενα κ εναν φιλο μου.δεν ψηνομαστε και πααρα πολυ για τωρα,αλλα σιγουρα ειναι πιο πρακτικο απο φροντιστηριο τον σεπτεμβριο.αν πας στην προβολη σημερα μπορουμε να μιλησουμε.θα μαι ενα μικρο με ρουχα salary-man.λολ[/COLOR]
Mar 17 2009 17:16
Photo

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

ρε σεις ηρεμια ..(τις βεντετες σας αλλου )εγω πλακα εκανα...αν ειστε φιλοι τοσα χρονια .....ξερετε τι θα πει αυτη η πλακα μεταξυ σας......και συ ντουπλ ηρεμησε λιγο ..(η πολυ μετριοφροσυνη κανει κακο:))
Mar 17 2009 17:13
Photo

HeLLBoiS → Night Wizard Seal

Night_Wizard_Seal πως αντεχεις και μιλας με τον ποταπο των ποταπων(Dooplissakos)????Απο ολα τα χαρισματα εγω που τον ξερω χρονια εχω να τονισω την μετριοφροσυνη του που ειναι πανω απο ολα :P
Mar 17 2009 16:55
Photo

Night Wizard Seal → geo00

wellcome my friend...!!
Mar 17 2009 16:50
Photo

Satou no Kumo → Dante80

[COLOR=navy]το λεπον εγραψα τελικα το live-action του Hadashi no Gen και το ντοκυμαντερ που μου ειπες και διαλεξαν τα παιδια το 2ο.[/COLOR] [COLOR=navy]δεν τολμησα να τους προτεινω ανιμε γιατι στο παρελθον εκαναν δηλωσεις οπως "μην ξαναμιλησεις για κινεζους,θα ξερασω"..κοκ.. ΤΤ_ΤΤ[/COLOR]
Mar 17 2009 16:50
Photo

Emmanouela → kelborn3

εισαι baaaaaakaaaaaaa!!!! να μαθεις να μην μου λες οτι δεν εχω κοτσια! και μην εκνευριζεσαι μετα! αντε τωρα!!!! ahou ε, ahou!
Mar 17 2009 16:49
Photo

dOOpLiSSaKoS → iristella

Ααααα ok thx!! :D
Mar 17 2009 15:48
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://g.imagehost.org/0009/party_hard_cat2.gif[/IMG]
Mar 17 2009 15:39
Photo

iristella → dOOpLiSSaKoS

Aπό ότι ξέρω παρασκευή πρωί πρωί βγαίνει κανονικότατα. Εκτός και αν έχουμε καμία καθυστέρηση με τα raws οποτε θα αργήσει κάποιες ωρίτσες.
Mar 17 2009 15:35
Photo

dOOpLiSSaKoS → iristella

Διαφωτισμένος και από πριν ήμουν :P Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς, δεν σε παρεξηγώ καθόλου και αναγνωρίζω το λάθος που έκανα! Σε ευχαριστώ που μου το επισήμανες και σου λέω ότι δεν θα ξαναγίνει :) Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις πότε βγαίνει το manga του Bleach - 350?
Mar 17 2009 15:30