Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → Anelis

Ελα δω :himitsu: να σε παρω αγκαλια...δεν σου ειμαι θυμωμενος ποια! Αλλα θα παμε εκει μαζη εχεις δεν εχεις παει ακους!:bike:
Mar 18 2009 16:27
Photo

HeLLBoiS → Night Wizard Seal

Οχι Ναουσα,Λευκαδια μενω ειναι διπλα στη Ναουσα ενα χωριο..Και ο αλλος ο βλακας(doolpissakos) ερχετε τις γιορτες αλλα τωρα εχει πανελλαδικες και λιωνει στο διαβασμα(ετσι λεει δλδ :P).
Mar 18 2009 15:51
Photo

Azathoth → Lelouch

ty for the add :3 are you the one from irc? :P
Mar 18 2009 15:46
Photo

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

Εσυ ναουσα μενεις τωρα???? ναι ρε φυσικα και παω πανω τωρα το πασχα ...θα κανω την επισκεψη μου....^^
Mar 18 2009 15:44
Photo

mysticismlover → Satou no Kumo

κάνε με add msn να σου δώσω το τηλ της και να σου πω για το μάθημα ^^
Mar 18 2009 15:43
Photo

iristella → geo00

Hello geoOO kun. Σου έσβησα ένα ποστ στο Naruto latest chapter discussion thread ως off-topic. Σε αυτό το σημείο να σου πω κάποια πράγματα σχετικά με το Posting στα thread. Εννοείται ότι το forum είναι τόπος συζήτησης όπου ανταλάσσονται απόψεις και εννοείται ότι μπορεί να υπάρχουν με χρήστες με τους οποίους μιλάς περισσότερο και να κάνεις πιο εξειδικευμένες συζητήσεις. Να απευθύνεσαι σε αυτούς, να κάνεις quote αυτά που λένε κοκ. Εντούτοις το forum διαφέρει δραματικά από μια msn/irc συζήτηση. Όσο και οικειότητα να υπάρχει εντούτοις πρέπει κάθε ποστ που κάνει κανείς να είναι σε συνέπεια με τον τίτλο του κάθε thread (στην συγκεκριμένη το Manga naruto). Όταν θα θες να πεις κάτι σε κάποιο μέλος πιο προσωπικό καλό είναι να το κάνεις με vms ή pms (όπως κάνω εγώ τώρα για παράδειγμα). Σκοπός κάθε ποστ είναι να επικεντρώνεται γύρω από το θέμα του τόπικ και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και προαιρετικά. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και καλή συνέχεια! ^^
Mar 18 2009 15:35
Photo

Gilmaru → Azathoth

tnx :)
Mar 18 2009 15:26
Photo

HeLLBoiS → Night Wizard Seal

Οχι πιο μεγαλος ειμαι 2 χρονια.Και εγω απο ενα χωριο της Ναουσας ειμαι οπως και ο doopliss απλα αυτος μενει καβαλα.Ερχεσε καθολου απο εμας??
Mar 18 2009 15:14
Photo

Azathoth → Gilmaru

nice post :D
Mar 18 2009 15:09
Photo

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

Εγω ειμαι απο την βεροια(η μανα)και ο μπαμπας απο κεφαλλονια...και μενω αθηνα...εσυ εχεις ιδια ηλικια με τον ντουπλισακος???
Mar 18 2009 14:59
Photo

Satou no Kumo → mysticismlover

[COLOR=navy]δεν πειραζει γιατι και εγω μονο 5 λεπτα εκατσα.μιλησα και με τον φιλο μου και λεμε να κανουμε του χρονου.μπορεις μονο να μου δωσεις καποια στοιχεια της κοπελας;κινητο κ ετσι..χιλια thnx[/COLOR]
Mar 18 2009 14:57
Photo

Anelis → Neuro

:emptyonexg1:
Mar 18 2009 14:48
Photo

iristella → geo00

thanks for the request!
Mar 18 2009 14:47
Photo

Nighteyes → ahireasu

Εννοούσα ότι λόγω disney ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι όλα τα κινούμενα σχέδια είναι για παιδιά. Κι εμένα τα anime με τραβούσαν πολύ περισσότερο(αν και δεν το ήξερα ότι ήταν Ιαπωνικά)αλλά ένιωθα άβολα να το παραδεχτώ στην εφηβεία και αργότερα γιατί ήταν υποτίθεται "για παιδιά".
Mar 18 2009 14:00
Photo

Neuro → Anelis

Ευχαριστω...αλλα εξακολουθω να σουτ ειμαι θυμωμενος!!!! :P:try:
Mar 18 2009 13:49