Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → Xa0s

χαχα καλα ετσι το δεχομαι...αλλα οχι να αμφισβητουνε και εμας:Ρ πολυ ωραια η εξηγηση του μισα...δε με επαιρνε ο υπνος το σκεφτομουν..
Mar 19 2009 10:13
Photo

Dante80 → shikamaru137

Καλημέρα, μια παραίνεση. Απαγορεύεται η χρήση greeklish στο forum μας, σε παρακαλώ να ποστάρεις με ελληνικούς χαρακτήρες...^^
Mar 19 2009 08:02
Photo

Dante80 → Emmanouela

Καλημέρες...σε παρακαλώ μείωσε το μέγεθος της sig σου, μαζί με το κείμενο και το tag το συνολικό βάθος είναι ξεπερνάει κατά πολύ τα όριά μας...Τ_Τ
Mar 19 2009 07:32
Photo

Nighteyes → Gilmaru

Είδα το ποστ σου για το 12 kingdoms. Και μένα κάτι μου έλειπε αν και είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Είδα ότι ξεκίνησες το Moribito και φαίνεται να σου άρεσε. Το θεωρώ πολύ ανώτερο του 12 kingdoms. Από αυτά που διάβασα εκεί και την συζήτηση που είχαμε, πιστεύω ότι αν και σε άλλο genre θα σου αρέσει πολύ το monster. Μην κοιτάς τον τίτλο, πιο ρεαλιστικό δεν γίνεται. Επίσης το Hikaru no go (Κι αυτό καμία σχέση), αν εκτιμάς παιχνίδια όπως το σκάκι. Είναι και πολύ εκπαιδευτικό θα έλεγα.
Mar 19 2009 03:21
Photo

Xa0s → MisaYoshiko

Αν δεν σας εβαζα μερικα ???? πωσ θα ξεχωριζατε????Ε?Ε?Ε?
Mar 19 2009 00:45
Photo

Xa0s → Bab

Μην γινεσε υπερβολικος.....Ξερεις τωρα...Τελικα θα ερθει κ ο συναδελφοσ του βρομικου DROW ή καποιος αλλος που δεν ξερω?
Mar 19 2009 00:26
Photo

Bab → Xa0s

Σεβασμός κι εδώ στον Xa0s-san :nod::nod::nod::nod::nod:
Mar 19 2009 00:20
Photo

Black Kaiser → kelborn3

ΝΤΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞ ! Ήταν ένα πολύ μικρό spoileraki !!! Μα πολύ μικρό ! Τόσο-δα ! Ζήτα της ταπεινά συγνώμμη εκ μέρους μου ! :emptyonexg1: Αν θες για τιμωρία διαβάζω 10 φορές συνεχόμενα τα chapters με τα pillar battles στο Bleach ! (Αν και δεν αξίζω τέτοια σκληρότητα !)
Mar 18 2009 23:32
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

You r so kawaii οταν μαλώνεις τον Black Kaiser :lovulovu:
Mar 18 2009 23:31
Photo

Hanzo → Anelis

Xαιρομαι που σου αρεσαν :) Αγαπημενος δισκος απο αυτους το Bloodlust αλλα γενικοτερα ολη η δισκογραφια τους αξιζει. Στο ιδιο στιλ ειναι και οι All Shall Perish με τον φοβερο δισκο the price of existence.Give it a try....
Mar 18 2009 22:42
Photo

jimmare → Zoro

Kατι αλλα δεν ξερω τι...Μηπως επειδη ειναι καπως παραξενα τα μαλλια της?:S Μπα,δεν νομιζω...Ε δεν ξερω αλλα κατι δεν μ'αρεσει. Υ.Γ.Η δημιουργηκοτητα σκοτωνει αμα χρησημοποιηθει λαθος...:|
Mar 18 2009 22:24
Photo

jimmare → valadorn

Tι μου θυμησες... Τεσπα,λοιπον ναι εγω την εφτιαξα.Το προγραμμα που χρησημοποιησα λεγεται gimp και μπορεις να το βρεις εδω: [url=http://www.gimp.org]GIMP - The GNU Image Manipulation Program[/url] Τωρα για γραφη δεν θυμαμαι αλλα θα ψαξω και θα σου πω αμα την βρω... Το gimp θελει πολυ δουλεια για να τα μαθεις ολα.Θα σου προτεινα το Photoshop.Ειναι καλυτερο αλλα θελει επισης χρονο για να το μαθεις και αυτο... Υ.Γ.Αν θες να ρωτησεις κατι σχετικα με αυτα τα δυο προγραμματα ή θες να σου φτιαξω καμια υπογραφη,εδω ειμαι!:)
Mar 18 2009 22:19
Photo

Anelis → Hanzo

τα έσπασαν οι through the eyes of the dead, thanx για το suggestion
Mar 18 2009 22:13
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Χαχαχαχαχα δεν μπορώ να σε λατρεύω σιωπιλά! Θέλω να το ακούω!! Zoro, Zoro, Zoro Wooooohoooooo!! :P:P:P
Mar 18 2009 17:36
Photo

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

Τρομερο σχεδιο!!! Αν βρηκα κανατες? Εσπασαν κιολας :3 Ευχαριστωωω για το λινκ ;)
Mar 18 2009 16:30