Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Melkor

Ευχαριστώ που με θυμήθηκες! Για την ώρα επιθυμώ να χωνέψω τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά που έφαγα, ώστε να μου φύγει η νύστα. Έχω να μάθω πως μετράνε ανθρώπους, στυλό και μανταρίνια στα Ιαπωνικά. Και κάτι kanji, αλλά μπροστά στο μέτρημα εκείνα εύκολα μου φαίνονται. Ρε συ, παρανοϊκοί είναι αυτοί οι Ιάπωνες.:bahhh:
Mar 25 2009 16:46
Photo

FinalFantasyVII-XIII

Μμμμ.. ακούω τις απόψεις σας αλλά δυστυχώς είμαι 'κολλημένη' στις απόψεις που έχω ήδη εκφράσει και όχι και με τόσο καλή μαεστρία ομολογουμένως. [B]Η παιδεία και η μόρφωση δεν πάνε μαζί;[/B] Αν είσαι άνθρωπος .. με σεβασμό στους μεγαλύτερους και τέλος πάντων όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο με παιδεία δεν θα προσπαθησεις να διαβάσεις κιόλας; [SPOILER] Μια κομμώτρια που δεν ξέρει ποιος έγραψε τον Εθνικό Ύμνο δεν νομίζω πως έχει το δικαίωμα να αποκαλείται Ελληνίδα. Εκεί τραβάω τα μαλλιά μου κι εσείς το ίδιο φαντάζομαι. Κια επίσης, αρνούμαι η μελλοντική μου ψήφος να ισοδυμανεί με αυτήν ενός άσχετου που τελείωσε με 10. καλός άνθρωπος μπορεί να είναι αλλά.. {και εγω όταν ακούω τον ευατ'ο μου καταλαβείνω πόσο σκληρές απόψεις είναι αυτές, μην φαντάζεστε πως είμαι στον δικό μου κόσμο} Δεν ξέρω την ακριβή σου ηλικία Anelis, αλλά αν είσαι μεγάλη νομίζω πως δεν έχεις δει την δικιά μου γενιά. Πολλοί είναι τουρίστες στην ταξη και εμποδίζουν αυτούς που θελουν να προσέχουν και αποκαλούν φυτά και ξενέρωτους αυτούς που διαβαζουν. Νομίζω ότι τέτοια στάση ακολουθείτε κι εσείς [/SPOILER]. Τέλος, ξέρω πολύ καλά τα άτομα της 'έργατικής τάξης' και τα παιδιά που προέρχονται απο την ταξη αυτήν. Ο πατέρας μου ως αρχιτέκτονας κια έτσι έχουμε πολλούς φίλους υδραυλικούς και οικοδόμους ( ο θείος μου είναι οικοδόμος ) κλπ. [B]Ναι, είναι καλοί άνθρωποι, δουλεύουν πυρετωδώς για ψίχουλα αλλά[/B] δεν ανέχομαι ένα ... ρεμάλι της κοινωνίας να ισοπεδώνει τις συζητήσεις στην ταξη μου όταν μιλάμε σοβαρά για πολιτισμό και φλέγοντα ζητήματα της εκπαίδευσης με κάποια κοτσάνα που θα πετάξει και να γελάσει αυτό και το πηγαδάκι του εκεί. Μπορεί να βάζω ταμπελες, αλλά είναι εντελώς δικαιολογημένες. Καταλάβετε και εμένα λίγο. ¨οσο για τον ρατσισμό... αν αρχίσω να λέω όχι, όχι, όχι θα με πάρουν με τις πετρες. [SPOILER] Εγω, τα παιδιά που βλέπω, που δεν δείχνουν σεβασμό σε κανέναν και λένε απο 15 χρονών τα πιο αισχρα πραγματα του κόσμου έχουν γονείς που ψοφάνε στην δουλεια και αυτά χωρίς φιλότιμο κατεβαίνουν για φροντηστήριο και αντί για μάθημα, πάνε στην καφετερια. Αν δεν υπολογίζεται η γνώμη ενός τελειόφοιτου του καποδιστριακού που ξέρει απο φιλοσοφίες κλπ. ή ποιανου η γνώμη θα υπολογιστει; Οι άνθωποι που δεν έχουν σπουδάσει έχουν διδαχθεί από την ζωή αλλά μου φαίνεται πιο 'επικίνδυνο' να εμπιστευτω τον δεύτερο από τον πρώτο. [/SPOILER][B]Για περάστε απο τα ΕΠΑΛ και αν δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση (κακή εντύπωση) τοτε μάλλον είμαστε σε εντελώς διαφορετικά ακρα[/B] Ϊσως με τα χρόνια γίνω λιγότερο σκληρούπηρυνική ποιος ξέρει!
Mar 25 2009 16:45
Photo

Zouhan → Adventurer

Yo! Έγινε. Μόλις έφυγε pm για τον kannaki.
Mar 25 2009 16:28
Photo

TotalOblivion → Zoro

Ζοrο-swaaaa~~n Ο Luffy δεν μπαίνει καν μέσα στο humour chat. Διότι πολύ απλά μόλις τον δεις έχεις λυθεί στα γέλια! Είναι ι #1 καραγκιόζης - με την καλή πάντα έννοια. Πες μου. Είναι δυνατόν άνθρωπος που έχει ανακαλύψει πως να τρώει ενώ κοιμάται να είσαι σοβαρό άτομο?!?!:fromabove: Marimo Tai (Vs. ) Curly eyeborws... ( no comments ) :canthelp: Σχετικά με το τραγούδι άμα θες πες μου τρόπο να στο στείλω και θα πάρεις και το binks sake ως δώρο XD Kanpaiiii!:drinks:
Mar 25 2009 16:26
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[COLOR=Blue][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Yparxoun pola ala einai diskolo na bris ena kalo:tensai: px opos Afro Samurai:chigau: i Death Note:chigau: i Code Geass:chigau: kafe anima einai mopnadiko gia mena :bahhh: .... Yparxoun pola ala kafe anima diaferi apo to alo :wooi2:.. [COLOR=Red]Omos exo mai aporia giati nika panda to kalo :if: .. [COLOR=Black]Afou i kaki einai panda eksipnoteri pio dinati apo tous kaloius whyyyyyyyyyyy .....[/COLOR] [/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Mar 25 2009 16:26
Photo

Anelis → Zoro

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1440/meh.jpg[/IMG]
Mar 25 2009 15:15
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

ε τυχερός είσαι τέτοια υπάρχουν πολλά!
Mar 25 2009 15:01
Photo

sailock → miko-chin

Σορρυ για τη καθυστερηση,η δουλεια δε μου αφησε λεπτο να κατσω. Το καλυτερο εργο του Ιψεν ειναι οι βρυκολακες , στειλε μυνημα για εντυπωσεις
Mar 25 2009 14:51
Photo

Zoro → TotalOblivion

Ετσ,κι αλλό κορ...εε άτομο προσυλητίστικε στο ώσομ αυτό μάνγκα by teh grate zoro-κουν!!1:D Δεν θα το μετανιώσεις,πες μου εντυπώσεις που και που σαν το προχωρήσεις!;) Από τα Songs έχω του Sogekingu,αλλά μου λείπει το άλλο,τώρα το παρατήρησα...αίσχος!:hihi2: Well,θα 'ναι για την επόμενη φορά!:P Πάντως σχετικά με τον Brook,αν και στην αρχή δεν τον πήγαινα καθόλου,ενώ τώρα μου αρέσει αρκετά και πάλι δεν τον θεωρώ τόσο κορυφαίο. Μερικές πλάκες του,όπως αυτές με τα όργανα που του λείπουν,καθώς και το όλο toilet humor καταντάει πολύ επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο ένιοτε. Οι ατάκες με τα panties κάπως καλύτερες πάλι,μιας και πιο σπάνιες κιόλας. Καλός δηλαδή,έχω γελάσει με αστεία του,αλλά θα προτιμήσω Usopp,Luffy και Zoro.;) Kanpaiiii!:drinks:
Mar 25 2009 14:46
Photo

Casshern → Mad_Hatter

[B]Ena exo na sou po,O Setsuna einai ena vima prin ginei o kaliteros Gundam iroas,idi to Double 00 ''Setsuna'' :P, einai to kalitero Gundam ,nikaei pia to Strike Freedom,Destiny, etc, Trans-Am Burst ftw re!!!!Kai gia emena,pia exei idi perasei edo kai kati episodia kai to Seed/Destiny,efkola[/B]
Mar 25 2009 14:43
Photo

Zoro → Anelis

[IMG]http://i210.photobucket.com/albums/bb48/navychicsmom/devilcatseesy128606341888627910.jpg[/IMG] ...watch One Piece to save ur lives![B]°w°[/B]
Mar 25 2009 14:32
Photo

iristellaAzathoth

Kάηκες ρε συ!!! Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο.... All Hail Mariya, Matsurika, God and Yonakuni kun!!!!!
Mar 25 2009 14:27
Photo

Adventurer → Zouhan

Γεια σου Aiorral. Εισαι σε θεση να στειλεις τα DVD της αλυσιδας Neon Genesis Evangelion στον επομενο; Αν ναι, ζητα σε πμ τα στοιχεια του [URL="http://www.anime.gr/forums/kannaki.html"]kannaki[/URL].
Mar 25 2009 14:26
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san Nee-san, χρονια πολλα. οτι επιθυμεις
Mar 25 2009 14:24
Photo

Adventurer → kannaki

Μολις προστεθηκες :)
Mar 25 2009 14:23