Jump to content

Community Status Updates

Photo

knight_erif → saber-vothron

thanks!!!!!!!!!!!!
Mar 25 2009 00:30
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://i20.photobucket.com/albums/b246/lucky_nimmo/NekoL.jpg[/IMG] παλιο αλλα μαρεσει... χαου αρ γιου ? στιλλ κοραπτινγκ ιννοσεντ σοουλς?
Mar 25 2009 00:07
Photo

Casshern → Scorpion

[B]Ενοειται ρε φιλος,το game δεν παιζεται,ενα απο τα καλυτερα απλα!Υπομονη τωρα μεχρι να βγει το 5 xd, το 3 και το 4 ειναι οι fav μ σειρες,παντως ρε οταν παιζεις και ακουγονται οι metallies/rockies ειδικα στις boss μαχες, ειναι ολα τα λεφτα[/B] ,[B]respect![/B]
Mar 24 2009 23:39
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Hi^^ Εγω μολις σημερα τελειωσα το Dragonball Z(ειχα βαλει στοχο να τελειοσω αυτην την σειρα καποτε),και συνεχιζω το Monster,Φοβερο Anime... Το Hellsing btw πολυ ωραιο Anime,και τα Ovas ειναι αυτα που τα σπανε πραγματικα,να το αρχισεις συντομα^^.
Mar 24 2009 23:36
Photo

TotalOblivion → Zoro

Το Berserk το έχω δει και ομολογώ πως αν και ήταν γαμάτο anime και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να γίνει πολύ καλό, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο απλά σιχτίριζα. Τα κατέστρεψαν! Guts πολύ καλοσχεδιαμένος και ως ψυχολογία ήρωα αλλά το τέλος... Απογοητεύτικα, πραγματικά... Έχω σε αναμονή αρκετά από αυτά που ανέφερες. Με κάλυψαν με το παραπάνω τα μέλη του forum σε προτάσεις:P Για να πω την αλήθεια έχω πελαγώσει!!! Ας τελειώσουμε speed grapher για την ώρα και βλέπουμε.. ΑΑ. Και προφανώς στο εν τω μεταξύ ΚΑΥ***ΟΥΜΕ με ONE PIEEEEECE!!!! Kaizoku Oni are wa NARU!!!
Mar 24 2009 23:11
Photo

Umi no Ossan → iristella

bar-bou-nia !!!!!!!!!!!!!!
Mar 24 2009 23:08
Photo

Zoro → TotalOblivion

Έχω γεμίσει σχεδόν όλο τον φάκελο με τα pms,οπότε,αν δεν σε πειράζει,ας συνεχίζουμε την συζήτηση εδώ με τα vms,που δεν έχουν περιορισμούς.:P Για το 1:Zoro x Robin ftw!Χαίρομαι που συμφωνείς,ταιριάζουν τόσο μαζί,κι ας μην το καταλαβαίνουν!:wooi2: Και χαίρομαι που σ'αρέσει το avatar μου επίσης,το είχα καιρό καβάτζα αλλά μόνο πρόσφατα σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω μάλιστα...και το δικό σου πολύ ωραίο βέβαια,Ες φδγ!;) Για το 2:Kαλά κι εγώ μην φανταστείς ότι έχω δει πολλά Seinen ή και anime γενικά,σχετικά καινούριος είμαι κι εγώ,αλλά αν έπρεπε να σου πω μερικά καλά θα έλεγα:[I]Monster[/I],[I]Gankutsou[/I],[I]Seirei No Moribito[/I](που το βλέπω αυτή την περίοδο-recommended),[I]Mushishi[/I],[I]Berserk[/I],[I]Ayakashi+Mononoke[/I],[I]Cowboy Bebop[/I],[I]Samurai Champloo[/I] και [I]Terra E[/I]. Επειδή εννοείται ότι δεν τα έχω δει όλα όμως,αλλά απλά είναι στα must από την λίστα που μου έχουν προτείνει,θα σου συμβούλευα,απ'αυτά που έχω δει,το [B]Berserk[/B] πρώτο,που είναι μόνο 25 eps και είναι στα top αγαπημένα μου,αλλά δες τουλάχιστον 4-5+ επεισόδια για να μπεις στο κλίμα,αλλιώς παίζει να μην καταλάβεις και τίποτα...και να περιμένεις πολύ βια και σαπίλα,αλλιώς δεν θα σου αρέσει,εγώ πάλι το λατρεύω,ειδικά τον πρωταγωνιστή.:wooi2: Mετά,το [B]Μοnster[/B] που είναι 74 επεισόδια,αλλά trust me είναι ότι πιο αληθοφανές και ρεαλιστικό θα βρεις σε anime και τέλος το [B]Seirei No Moribito[/B] που το βλέπω αυτή την περίοδο και πραγματικά μέχρι τώρα είναι και κορυφή σε σχέδιο αλλά και η ιστορία φανηκέ πολύ ενδιαφέρουσα. Ελπίζω να σε βοήθησα,ότι άλλο χρειαστείς vm me.:D
Mar 24 2009 21:48
Photo

Mad_Hatter → Zoro

χοαοαχοαχοαχοαχοχαο δηλαδη τωρα ειμαι επισημα μελος του "πληρωματος" τωμ ελληνων one piece otaku ε? :P
Mar 24 2009 21:26
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Οχαιο(αν και βραδυ)... τι γινεται ολα καλα??? χρονια πολλα και για τα γενεθλια σου(βλεπω εχεις πολλους φαν:))Να τα εκατοστισεις...και απο εμενα...:cake::gotit:
Mar 24 2009 19:57
Photo

Azathothiristella

curse you iri-chan! κατέβασα Maria Holic από τον ginpachi-sensei και κόλλησα >_> είμαι στο ep 3 and it seems αύριο θα το έχω τελειώσει Ο_Ο cant w8 till september for the first volume >.>
Mar 24 2009 19:04
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:hi: θυμήθηκα ένα sitακι που έχει τα νέα των anime και σκέφτηκα να κοιτάξω για το FMA. :tensai:να το link: [url=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10216]Fullmetal Alchemist: Brotherhood (TV) - Anime News Network[/url] δεν έχει πολλά ακόμα αλλά όσο θα πλησιάζουν οι ημερομηνίες όλο και περισσότερα θα βάζουν ( λογικά ) αν πατήσεις στο we have 13 δίπλα στο episode titles θα δεις τις ημερομηνίες των πρώτων 13 επεισοδίων. πάω να βρω και άλλα!!!:byejg9:
Mar 24 2009 17:58
Photo

iristella → Umi no Ossan

bou!!!!!!!!!
Mar 24 2009 17:07
Photo

Zoro → Tea-chan

[I]"Σε λατρεύω, το ξέρεις;[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG]:wooi2::wooi2:" [/I]Σσστ,όχι δημόσια αυτά.:wis:XD Σχετικά με το αβατάρι σου btw εδώ και καιρό ήθελα να στο πω,εσύ που σχεδιάζεις/ζωγραφίζεις και θα σαι σχετική με φωτοσόπς,πως και το έχεις 100 x 100 ανάλυση ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο είναι 150 x 150; Είμαι της άποψης να εκμεταλλεύεσαι μέχρι τέρμα αυτά που σου επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum.XD Here,on da house αν ενδιαφέρεσαι(κι εγώ φαν του Χηθ :P): [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4929/ysosrs.jpg[/IMG] Αυτά!Θα σου στείλω το περιβόητο πμ σαν βρω χρόνο λοιπόν,να σου ρωτήσω full την απορία,it's settled! To νετ τι έπαθε btw,αλλαγή σύνδεσης και τρεξίματα σε νετ καφές;:hmmm:
Mar 24 2009 17:01
Photo

Seraphimon-T.K. → LucyBR

Να περιμένει:oo: Kidding φυσικά :fromabove: Κανονίζουμε αν ειναι μεσω msn να βρεθούμε να μου την πασάρεις :bath:
Mar 24 2009 15:12
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Ναι, τα έπαιξε ο 320 και βαραγα ενέσεις για κάνα 3ωρο στο μάτι να ηρεμήσω XP. Άλλα οκ, έχω κατεβάσει ήδη 139 GB οπότε τελειώνω. Το χειρότερο ήταν ότι ενώ συνήθως τα γράφω σε DVD τον τελευταίο καιρό βαριομουνα, λες για αυτό να μου έτυχε?!:smokingg: Και όσο για την Chain, I am counting on you, once again :nod: άντε cya και περαστικά.
Mar 24 2009 15:06