Community Status Updates
TotalOblivion → Zoro
Έφυγα για το manga!!!
Έχω κατεβάσει torrent με όλα τα soundtrack του OP, οπότε ας μην είμαι πλεονέκτης και κατεβάσω κάτι που έχω:P Ας καούν και άλλοι!!! Ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις τα ίψηστα κομμάτια Aho Baka ( luffy's island song ) και SO-GE-KI-N-GU :bike:. Κάθε πρωί τα ακούς για να σου πάει καλά η μέρα!!!
Πιστεύω πως το One Piece έχει πραγματικά ένα από τα καλύτερα soundtracks που έχουν ακουστεί ποτέ σε anime. Δεν επιμένω όμως μιας και δεν έχω φτάσει σε Otaku επίπεδο:emptyonexg1:
( Για ατάκες δεν μιλάω ειδικά από τότε που μπήκε ο Brook (:nbleed::nbleed::nbleed:) στο πλήρωμα!! )
Και κλείνοντας
Yohohoho yohohohoooooo (x3)
Binkusu na sake o todoke ni yuku yo
Umi kaze ki makase nami makase!! YOHOHOHOHO~
Mar 25 2009 13:50
Azathoth
→
iristella
και ναι! είδα μέχρι το 11.το έβαλα άμεσος στην fave anime list! και omfg έχω κατεβάσει και το OST και το πέρασα και στο κινητό >_>
ty iri-chan for telling me to watch such an imba anime >_>
Mar 25 2009 13:15
Zoro → Mad_Hatter
γιέπ γιού αρ,και για να δεις καλωσόρισμα τσίμπα τα 30 καλύτερα themes της σειράς!:D
Με την ευκαιρία που μου ζητησες εκείνο το τραγούδι προχτές κάθισα και τα κατέβασα όλα και εκάνα επιλογή τα καλά από τα μέτρια και τα ανέβασα για όλους τους fans με rapidshare και θα βάλω το link και στο thread της γενικής συζήτησης.
10 άτομα μόνο μπορούν να τα κατεβάσουν και μετά τα σβήνουν,αν ενδιαφέρεσαι και δεν τα έχεις ήδη κατεβάσει,[URL="http://rapidshare.com/files/213294381/One_Piece_OST.zip.html"]ΒΟΥΡ[/URL]!
Mar 25 2009 12:32
Zoro → TotalOblivion
Χεχ,ανάλογα με τα γούστα πάντα,αλλά εμένα δεν με χάλασε τόσο το τέλος του anime,το βρήκα αρκετά καλό για να κλείσει η σειρά στα 25 επεισόδια και να βάλει πολλά άτομα να την δουν γρήγορα και εύκολα και,αν τους αρέσει,να την συνεχίσουν στο manga.
Μιας και τα λέμε λοιπόν,γιατί δεν διαβάζεις την συνέχεια στο manga;
Για να καταλάβεις,εγώ δεν είμαι καν manga fan,βλέπω κυρίως anime,αλλά το συγκεκριμένο απλά δεν χάνετε για τους fans που θέλουν να δουν την συνεχεια της ιστορίας του Guts(στο manga η ιστορία συνεχίστηκε,δεν τελείωσε όπως στο anime)!
Άρα θα σου πρότεινα,αφού σου άρεσε,το συντομότερο να αρχίσεις να διαβάζεις το manga της σειράς,ακόμη και το κομμάτι που πραγματεύτηκε το anime,γιατί έχει μερικές μικροδιαφορές με το manga...κατά τ'άλλα το manga έχει άπειρη ιστορία συγκριτικά με το κομματάκι του anime,αν και θεωρώ ότι έβαλαν το καλύτερο σημείο της σειράς εκεί.
Τέλος,One Piece ftw!!!:wooi2:
Μόλις κατέβασα όλα τα themes της σειράς και έκανα επιλογή αυτά που μου άρεσαν απ'αυτά που δεν με τρέλαναν και αρέσει πιο πολύ να τα ακούς στην σειρά και όχι μόνα τους και τα ανεβάζω με rapidshare τώρα μόλις και θα ποστάρω το link στο thread της γενικής συζήτησης του OP.
10 άτομα μόνο μπορούν να το κατεβάσουν και μετά το σβήνουν και έχει τα καλύτερα themes της σειράς,αν ενδιαφέρεσαι βουρ να τα κατεβάσεις σαν το ποστάρω!;)
[B]
Aritakeno Yume Wooo Kakiatsumeee,Sagashimono Sagashini Yuku no Saaaa![/B]
Mar 25 2009 12:23
legeon → TotalOblivion
:nod: [B]I[/B]/[I]we[/I] thank you very much
:hmmm: for what?
Mar 25 2009 03:28
Melkor → TotalOblivion
ναι φιλος. αν θελεις , δωσε καμια πληροφορια ακομα, για να εχω μια γενικη ιδεα, , οποτε θα μπορεσω να σου πω καμια γνωμη
Mar 25 2009 02:31
iristella → Serestrum
[IMG]http://i56.photobucket.com/albums/g179/zoeycat123/cats/funny-pictures-cat-steals-christmas.jpg[/IMG]
Mar 25 2009 02:16
iristella
→
Azathoth
hehehe.......... ANother innocent soul is corrupted...... GJ flame kun!!!!
Mar 25 2009 02:15
TotalOblivion → Melkor
erm... η ερώτηση σε εμένα απευθύνεται στο D&D tread? ( Γιατί παίζει και κάτι με μια θεατρική παράσταση... και μια άλλη ομάδα.. απ'ότι κατάλαβα )
Mar 25 2009 01:46
Kenny → a2a
Hello! Αν ποτέ έχεις χρόνο, συνέχισε τα Gintama Cultural Notes. They are missed. :emptyonexg1:
Mar 25 2009 01:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed