Community Status Updates
a2a → Kenny
Ναι θα το θέλα αλλά πρόσφατα έριξα ένα ξεγυρισμένο format στο PC και μετέφερα τα αρχεία στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Πρέπει να τα βρίσκω σιγά σιγά! Και το θυμήθικα το Gintama σήμερα που μου ρθε ένα Keychain!
Mar 26 2009 15:14
iristella → Nighteyes
Όχι δεν ήταν λογικό ούτε σωστό που την σκότωσε. Ήταν απλά μια αυθόρμητη αντίδραση μπροστά στο σοκ το οποίο έπαθε όταν αντίκρυσε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η Yui. Ακόμη και ο ίδιος το μετάνιωσε στο κάτω κάτω...Πως είναι δυνατόν κάποιοι να θεωρούν την πράξη του αυτή ως σωστή την στιγμή που ο ίδιος ο χαρακτήρας δεν το πιστεύει?
Η ευθανασία έτσι όπως αναγνωρίζεται από τα κινήματα στην σύγχρονη εποχή δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση αυτή. Δεν μιλάμε για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση η οποία θα οδηγήσει σίγουρα στο θάνατο.
Η απληστία και η διαφθορά δεν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν imo. Αυτό το οποίο πέτυχε ο Suitengu είναι να δώσει μια σύντομη ανάσα και ευκαιρία αφύπνισης σε μια κοινωνία η οποία είχε ξεχασει να ζει (πέρα από το ότι πήρε την εκδίκηση που τόσο ήθελε).
Το Ouran τα σπάει.... Hitachiin twins are my favs btw! To manga τώρα το ξεκινάω και εγώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία σου. Από όσο ξέρω είναι πολύ πιο πλήρες από το anime σε γεγονότα πάντως.
Mar 26 2009 14:39
Skiarxon → zade
Έχω λίγα τρεχάματα με εκείνο που σου είπα. Τουλάχιστον μάλλον πάει καλά το πράγμα.
Mar 26 2009 12:52
Zoro → TotalOblivion
:hahaha:λολ,το θυμάμαι ακόμη το τραγούδι...όμως πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν τους τρέλανε μάλλον τελικά,δηλαδή,δεν λέω,πλάκα έχει,ειδικά σε συνδιασμό με την εικόνα,αλλά από μόνο του είναι κάπως παράφωνο :b
(κάηκες να το ακούς όλη μέρα ε;καημένα εγκεφαλικά κύτταρα,πάνε...XD)
Έγινε λοιπόν,προσυλητισμός επιτυχής,κατάφερα αν βάλω κι άλλον ένα στην σειρά~!:riiight:
Καλό κάψιμο(όχι εγκεφαλικών κυττάρων,this is quality stuff!) και τα λέμε!:D
Mar 26 2009 10:33
kelborn3 → D.Dragon
Φιλε προσεχε με τα greeklish γτ 8α φας καλο warning.Στο λεω γτ και εγω την ειχα πατησει στην αρχη προσεχε σε μερικα ποστ να μην τα χρησιμοποιεις:gotit:
Mar 26 2009 09:33
TotalOblivion → Zoro
hahaha. sumimasen :beaten: Ζοro-senpai.
[URL="http://rapidshare.com/files/213506604/Misc_-_Luffy_Island_Song.mp3.html"]Χιερ[/URL]
ιζ δε λινκ για το τραγούδι. Καλό κάψημο. Εγώ προσωπικά το άκουγα για μια ολόκληρη μέρα non stop!! Ακόμα το κούω δηλαδή.
Και θα σου πω εντυμπώσεις απο Berserk A.S.A.P. ;)
Take care και ευχαριστώ για τα links;)
Mar 26 2009 07:57
Nighteyes → iristella
Καλά μην ανυπομονείς και τόσο.:congrats:Προσωπικά το Black lagoon μου φάνηκε πολύ δήθεν. Είμαι περίεργη να ακούσω την γνώμη σου όταν το δεις.
Οπότε έχετε παρόμοια συζήτηση με τον Seirio...Απ' ότι φαίνεται οι περισσότεροι το είδαν πολύ λογικό/σωστό που την σκότωσε. Δεν είμαι αρνητική ως προς την ευθανασία αλλά όταν χρειάζεται πραγματικά. Ενδιαφέρον που κι εσένα σου φάνηκε ότι δεν έπρεπε να το είχε κάνει.
Πάντως δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι πέτυχε τον σκοπό του ο Saitengu. Η διαφθορά και η απληστία δεν εξαλήφθηκε απ' τον πλανήτη(όπως έδειξε σε μια σκηνή στο τέλος) απλά άλλαξε το status quo.
Άσχετο. Είδα Ouran high school host club. Πολύ γέλιο.(Κατανοητή η αλλαγή του set σου.) Τώρα διαβάζω και το manga αν και με ζορίζει το διάβασμα σε scanlations και το πάω αργά. Αν το έχεις διαβάσει, ξέρεις αν τα γεγονότα των δύο τελευταίων επεισοδίων γίνανε; Ξέρω πως η Claire ήταν filler character αλλά δεν ξέρω αν έγιναν τα υπόλοιπα(Η διάλυση του club για παράδειγμα. Ήταν πολύ εκτός χαρακτήρα του "The King".). Τα μόνα επεισόδια που δεν μου άρεσαν ήταν αυτά τα δύο.
Mar 26 2009 05:08
iristella → Nighteyes
Οχι απλά κοιταζα λίγο τα post στο thread και είδα τις επικ συζητησεις με τον Seirio ( ο οποίος as we speak μου λέει για τον Suitengu και το θέμα που διαφωνούσατε) για την Yui και πέρασα μια βόλτα από τα προφίλ σας. Είδα τον Melkor που σου ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνδύασα την ημέρα ^^. Τadaaa *θριαμβευτική μουσικούλα*!!!
Thanks για τα σχόλια για το ποστ μου.... Για την Ginza συμφωνώ ως ένα σημείο (γι αυτό είπα και ότι έκανε τις κλασσικές βλακείες των ερωτευμένων) από την άλλη όμως αν ήταν εμμονή θα την είχε ξεφορτωθεί την αντίζηλο ότι και να έλεγε το αντικείμενο της λατρείας της. Το black lagoon δεν το έχω δει αλλά ανυπομονώ κάποια στιγμή μόνο και μόνο για να γνωρίσω τον χαρακτήρα της Revy (η κάπως έτσι).
Mar 26 2009 04:17
Nighteyes → iristella
Ευχαριστώ!
[s]Καλά τι έγινε, παράρτημα βγήκε με το όνομα μου;[/s]:hahaha:
Ps.
Είδα το εντυπωσιακό ποστ σου για το speed grapher. Πολύ ωραίο. (Αν και δεν συμφωνώ για την Ginza περί αγάπης κτλ. Πιο πολύ σαν εμμονή μου φάνηκε. Ο κύριος λόγος ύπαρξης της στη σειρά ήταν πιστεύω το fan service. Μου θύμισε απίστευτα black lagoon.)
Mar 26 2009 04:03
iristella → Nighteyes
Ηeeyyy! Γιόρταζες χτες? Χρόνια πολλά σου εύχομαι έστω και λίγο καθυστερημένα.... Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να είσαι πάντα καλά.
Mar 26 2009 03:49
Mad_Hatter → Zoro
yosh, το κατεβασα επιτελους, 2 ωρες πηρε με το κολοnet που εχω :(
thanks again man, απο τα λιγα που ακουσα μεχρι στγμης τα περισσοτερα ηταν και τα δικα μου αγαπημενα :)
Mar 26 2009 02:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed