Jump to content

Community Status Updates

Photo

Asaph → Namida

Hey σε βρηκα παλι :) Για οτι εχει να κανει με το μαγαζι μπορεις να επικοινωνεις και με μενα και γενικα αν θελετε βοηθεια σε οτιδηποτε (ειμαι σκιτσογραφος -2η δουλεια- αν θελετε ποτε κανα custom σχεδιο για καμια αφισα πχ) dont hesitate to ask :) Αντε αντε new era :D ^_^
Mar 27 2009 22:27
Photo

TotalOblivion → Dante80

ok man... Οι picσου με τα ponny απλά ΔΕΝ παίζονται!!! ROFL όσο δεν πάει!!
Mar 27 2009 21:29
Photo

Seraphimon-T.K. → Sponis

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/9746/koutsouni.jpg[/IMG]
Mar 27 2009 18:56
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

Ι5? τρελοχαρτο Zauk??? :P
Mar 27 2009 18:24
Photo

Cassiel → jenna-san

Και γιατί παρακαλώ έφυγες από το πιο epic party:oo:;Νωρίς; Μάλλον πριν της 10.20 που συστηχώς ήρθα αργοπορημένος:unlucky:.Kαι σε αυτό το πάρτι θα έχουμε Maka οπότε:wooi2:! Εγώ τα δικά μου δεν μου αρέσει να τα αποκαλύπτω από νωρίτερα, αν και αυτή την φορά "αναγκάστηκα", επειδή χρειαζόμουν πάλι ένα χεράκι από κάποια παιδιά σχετικά με κάποια πράγματα.Ε, δεν έμεινε και πολύ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πάλι από One Piece:hiding_something:.
Mar 27 2009 17:21
Photo

Mad_Hatter → Melkor

καλα ελιωσα στο post για το rickroll kakashi gaiden στο naruto latest episode το αστειο ειναι οτι πατησα καταλαθος το link :(
Mar 27 2009 15:22
Photo

ssj2sanji → slateras

υπαρχει χρονικο οριο???? π.χ.οι betas πρεπει να ειναι τελειωμενες σε 2 ωρες η τουλαχιστον να γινουν και οι δυο την ιδια μερα??
Mar 27 2009 14:24
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

ρε συ, τραβα seedare Μια το 50 soul eater απο UGS, μπας και το δουμε ποτε.
Mar 27 2009 12:20
Photo

Zauk-Lain- → Emmanouela

hehehhhe..Τωρα που ειπες στρατο περιμενω το χαρτακι μου για να παρουσιαστω:)Αλλα σκευτομε να μην παω...
Mar 27 2009 10:45
Photo

Xa0s → mono

Εγω εχω καταλήξει στην διαπιστωση οτι τοτε που γυριζανε αυτα τα Ανιμε οι Ιαπωνες πρεπει τα LSD να τα χωριγουσε το κρατος (αντι για δανεια) κ ετσι ολοι περναν απο κατι....
Mar 27 2009 10:31
Photo

jedimastermaniac

0_0 Δεν είναι hentai η σκήνη εκεί πάνω , από ecchi είναι :p ....οκέι βλέπω και hentai καμία φορά το ομολογώ!!!! :p Από Αθήνα είμαι , φωτογράφος :p
Mar 27 2009 10:00
Photo

slateras → ssj2sanji

ρωτας αφτον που θες να κανετε beta battle αν θελει και εκεινος και μετα διαλεγετε κριτη και κανετε .. επισης πρεπει να ειναι uploaded στον ιδιο περιπου χρονο... π.χ μην το κανεις εσυ σημερα και ο αλλος μεθαυριο..
Mar 27 2009 08:00
Photo

Dante80 → Erisadesu

Είναι το κέρατό της μέσα, είναι...XD
Mar 27 2009 07:49
Photo

Erisadesu → Dante80

η sig σου είναι MOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mar 27 2009 01:04
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Mpa :nosey: i perisoteri einai kaki :stubborn: .. Sto Naruto:chigau: i to Bleach:chigau: moni kaki pefenoyn kali elaxosti :cry5::cry5::cry5: .... [COLOR=Red]Ti na kano panda eimai mai tous kakous :riiight: einai pio endiaferon xaraktires :chigau: .... [COLOR=Blue]Kai mou spane i kali px sto Bleach o Ichigo sta ep 150 - 170 ,190 - 203 lei toses mpourdes:uhh: pou mou erxete na :mador2: ton spaso sto ksilo .... Opos otan sozi tin kopela kai meta stamata na antimetopisi to no 6 kai ton rota ti irfes na kanis edo kai lei [COLOR=Red]irfa na soso tin Inoue [COLOR=Blue]kai tou apanda an [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue]aouti einai alifia tote giati den tin arpakses kaietrekses mazi tis tin stigmi pou tin ides:try::try: [COLOR=Black]Poso mou tin spai:burningbe3:[/COLOR] ... [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][COLOR=Blue] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/FONT][/SIZE]
Mar 26 2009 23:26