Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → jedimastermaniac

Καλα φιλε μου πολυ χενται βλεπεις,........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Καλα φιλε μου εισαι απαικτος...να σε ρωτησω ...απο που εισαι????
Mar 26 2009 22:40
Photo

mono → Xa0s

hi^^ με lexotanil:uhh: Η συζητηση μετα με καταπονησε ψυχολογικα και σωματικα :P
Mar 26 2009 22:19
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

αντε ρε συ, περαστικα! καλα και εγω...μετραω μερες μεχρι να ανεβω αθηνα! (14 και σημερα! ουτε στον στρατο να 'μουνα! :P )
Mar 26 2009 21:10
Photo

Xa0s → anime-dono

Δουλεια,προβολεσ κπλ κπλ..αν κ τωρα ανακοινοθικε cosplay party στο τελοσ του αλλου μινα κ σκευτομε αν θα κανω κατι κ τι...Σοβαροι προβληματισμοι οπως καταλαβενεισ...
Mar 26 2009 21:01
Photo

anime-dono → Xa0s

Τι να κάνω μωρέ, εδώ μετρώ μέρες, όσο για τα meeting i'll say only one word, πανελλήνιες XP. Ας τελειώσει αυτή η σκατό χρονιά και θα με δεις σε αρκετά meeting ^_^. Εσύ πως πάει? Btw (αν και κάπως late) nice Kyouraku cosplay.
Mar 26 2009 20:49
Photo

Zauk-Lain- → Emmanouela

καλα ειμαι ξανθια ερωτικη εμμανουελα.Καλα και το χερι αναρωνει οσο το αφηνω!Εσυ τι κανεις?
Mar 26 2009 20:15
Photo

mysticismlover → psofia

τσα =D
Mar 26 2009 19:41
Photo

DevilMayCry → Alexiel

Gia
Mar 26 2009 19:14
Photo

jenna-san → Cassiel

Βασικά ήμουν και στο προηγούμενο απλώς είχα φύγει λίγο νωρίς:canthelp:....ο καντόρος δυστυχώς θα πάει τετραήμερη και δεν θα μπορέσει να απολαύσει αυτό το epic γεγονός:fromabove:!!Τι θα ντυθείς? Εγώ θα έρθω σαν maka-chan από soul eater:wooi2:!!
Mar 26 2009 17:55
Photo

Xa0s → anime-dono

Τι κανεισ αγορι?Καλα εισε?Πως παει το σχολειο?Δεν σε εχω δει κανενα meeting-Προβολη ....Πωσ κ ετσι???
Mar 26 2009 17:38
Photo

kleidokrator → Xa0s

τι να κάνω και 'γω, έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω τι να πρώτο-κάνω, ποστ ? game testing ? anime ? manga ? Γαμησέτα...
Mar 26 2009 17:21
Photo

Xa0s → kleidokrator

gia soy kleido!!!Ti kaneis???
Mar 26 2009 17:17
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

Γεια σου μονοχερε τρελε Lain! τι κανεις? πως παει το χερι?
Mar 26 2009 15:49
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Αμαν ρε αννα τι σου εχω πει να κανεις με το hotmail σου???τελειωνε....
Mar 26 2009 15:37
Photo

Nighteyesiristella

Συμφωνώ μ' αυτά που λες, όμως απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι (μέσα ατο thread) έχουν την εντύπωση ότι έπραξε σωστά(Ότι ήταν μια πράξη ελέους κτλ). Αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν. Κι εμένα. Καλά όποτε τους δείχνει σε shonen ai φάση ρίχνω ΤΟ γέλιο. Και τα κοριτσάκια τριγύρω να λιποθυμούν. :hahaha: Και απ' ότι φαίνεται ο Hikaru την έχει πατήσει με την Haruhi και δεν το χει καταλάβει. Είμαι περίεργη να δω ποιος θα το καταλάβει πρώτα: αυτός ή ο Tamaki. Κι αυτόν τον συμπαθώ βέβαια αν και στην αρχή ήθελα να τον δείρω. Έχει πλάκα όμως τελικά και είναι αρκετά διαφορετικός απ' αυτό που δείχνει αρχικά. Μάλλον μ' αυτόν θα καταλήξει (αν καταλήξει) η Haruhi. Θα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τον Hikaru λόγω Kaoru.
Mar 26 2009 15:22