Community Status Updates
Radagast → zade
Fantasy νουβέλα είναι φυσικά και υπάρχει και τέτοιο στοιχείο απλά η σειρά δεν επικεντρώνει εκεί. To ότι υπάρχει τέτοιο στοιχείο βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι και γνωστό στους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα και γι'αυτούς είναι απλά μύθοι. Ελάχιστοι έχουν knowledge περί αυτού. Βέβαια επειδή το σενάριο έχει να κάνει με μια προφητεία, προς το τέλος θα δεις περισσότερα περί του "παράλληλου" μαγικού κόσμου. Στα περισσότερα επεισόδια όμως θα δεις ρεαλιστικά σκηνικά και καταστάσεις, και αρκετό slice of life, (που προσωπικά σε άλλες σειρές θα με χάλαγε αλλά όχι εδώ) με λίγες εξαιρέσεις παρ'ότι είναι fantasy.
Δεν θα έπρεπε να είσαι όμως τόσο κολλημένος και να χάσεις τέτοιο διαμαντάκι άσχετα απ'την απάντηση που σου έδωσα... (προσωπικά το έχω στο τοπ5 και δεν νομίζω να βγει ποτέ) Μη το χάσεις imo όπως και νά'χει.
Mar 28 2009 19:46
slateras → ssj2sanji
αν κανεις IC Battle θα διαλεξετε εσυ και ο αλλος το οριο... αλλιως το κανεις οποτε θες...
Mar 28 2009 18:58
psofia → Asaph
Τα έχω παίξει ελαφρώς με το διάβασμα! Εσύ? (τα λέμε και από myspace :))
Mar 28 2009 18:55
Namida → Asaph
Σε ευχαριστούμε πολύ για βοήθεια σου.
Όσο περισσότερη βοήθεια έχουμε, τόσο το καλύτερο.
Για την αφίσα θα σου πούμε από βδομάδα μάλλον, γιατί περιμένουμε 1-2 απαντήσεις ακόμα.
Mar 28 2009 18:47
zade → Radagast
Να σε ρωτήσω λίγο μιας και είσαι ο ειδικός επί του θέματος . Το Seirei No Moribito , έχει καθόλου το στοιχείο του υπερφυσικού /παραφυσικού μέσα ;
Οτιδήποτε όπως πνεύματα , δαίμονες , μάγους , μυστικές δυνάμεις και παρόμοια. Βασικά η απάντησή σου θα κρίνει αν θα το δω ή όχι ...:oo:
Mar 28 2009 18:17
Seirios → iristella
ρίχτε και κανά σπόιλερ ρε να πούμε........που την είδατε μωρέ την αναστρέψιμη κατάσταση? με δουλέυεται?? ποιος θα την θεράπευε....????άμα πιστεύεται πως αυτή κοπέλα θα μπορούσε να έχει έχει φυσιολογική ζωή χωρίς ψυχολογικά ....οκ.....τι να πω...
Mar 28 2009 17:51
iristella → Camus
Hello Camus San!!! Τι κάνεις κοπέλα μου καλά είσαι? Πως τα περνάς?Thanks for the request!!
Mar 28 2009 17:44
MisaYoshiko → Kenny
ναι τα συγκεκριμενα που εχω ανεβασει ηδη υπαρχουν και τα αντιγραφω
Mar 28 2009 14:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed