Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Zoro

Πω πω man είδα στις ειδήσεις για το σεισμό αλλά απ' ότι βλέπω είσαι ok.....
Apr 06 2009 21:29
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ε, είναι γνωστό ότι ότι και να γίνει εγώ "δεν κουνιέμαι", οπότε την γλίτωσα! XD Μια χαρά είμαι ευτυχώς αγαπητή, η περιοχή όπου έγινε ο σεισμός ήταν κοντά αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να την πάθω, οπότε δεν ένιωσα τίποτα.:hot: Πήραν τήλεφωνα γονείς και μυνήματα msn από φίλους έφτασαν από παντού, έως ότου άνοιξω την TV δεν είχα πάρει χαμπάρι την σοβαρότητα της κατάστασης ... πραγματικά τραγικό αυτό που έγινε, έμεινα με τις εικόνες που είδα, πάλι καλά που απείχε όπως είπα, αλλιώς δεν θα τα λέγαμε τώρα ίσως! oO Κρίμα για τους νεκρούς και τους άστεγους δηλαδή, πραγματικά, αλλά τι να γίνει, η ζωή συνεχίζεται όσο να 'χει! Kαι για να πούμε κάτι πιο εύθυμο, δες το νέο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related"]OP του OP σε HD[/URL] να το χαρείς για τα καλά!;) Αν το τραγούδι σου άρεσε πολύ, από [URL="http://www.megaupload.com/?d=0EZ28TA5"]εδώ[/URL] μπορείς και να το κατεβάσεις κιόλας!:P Τα λέμε σαν φτιάξει η κατάσταση με τις μετακομίσεις σου, καλά να περνάς στο ενδιάμεσο και να προσέχεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις σαν τα πούμε!:wis:
Apr 06 2009 21:15
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Zoro - chin πως είσαι???Έμαθα ότι κουνηθήκατε εκεί...
Apr 06 2009 20:46
Photo

Tea-chan → Tsunade-sama

Ζούμε για να ευχαριστούμε, Mistress! :D
Apr 06 2009 20:46
Photo

Tsunade-sama → Tea-chan

Εγώ να δεις πως έλιωσα που μέσα στο spoiler tag περίμενα να βρω κανά ΘΕΟ με κοιλιακούς, φέτες, μούσια κλπ κ είχα το nosebleed έτοιμο!:respect: η φώτο!
Apr 06 2009 20:42
Photo

Tea-chan → Tsunade-sama

Καλά, λύθηκα στα γέλια με αυτό που έγραψες στο thread για το ταίρι των ονείρων μας! "Επιτέλους!" είπα, "κάποιος που μου έδωσε σημασία!" Νά'σαι καλά, διδα Hokage!
Apr 06 2009 20:31
Photo

Mad_Hatter → Zoro

η boa ειναι ομως ποιο kawaii :P moreover Ολλο το στυλακι της ειναι καλυτερο απο της αρχαολογου :P
Apr 06 2009 20:11
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Hi, big guy ^_^, πως παει? Εγω ειμαι σε πανελληνιες mode (oxi οτι σκoτωνομαι κιολας αλλα κατι λιγα+ οτι εχω κατεβασει >30 παιχνιδια για το PS2 και λιωνω :roar:). Btw, την αλυσιδα με τα macross θα την κανεις, τελικα? Γιατι ελεγα να τα κατεβασω προσφατα, αλλα αμα ειναι να μην μπαινω στον κοπο :Blissfull:
Apr 06 2009 19:36
Photo

TotalOblivion → TopGunZ

Yo και καλησπέρα:). Είδα την αλυσίδα σου και απλά θέλω να ρωτλησω κάτι. Τα επεισόδια Spiderman TAS είναι όλα/και οι 5 season σε καλή κατάσταση; Επειδή τα έχω βρει και εγώ αλλά οι πρώτες 2 νομίζω ήταν καλής ποιότητας.
Apr 06 2009 19:13
Photo

Ritsuka → Konart

Ωραια . Καλα ειμαι κ εγω :wooi2: Eιναι kawaii ! Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια <3
Apr 06 2009 19:10
Photo

Zerro → Camus

hey hey! thx για το request :) ti leei ola kala?
Apr 06 2009 18:56
Photo

Zerro → MogDevil

[email]tchilos@msn.com[/email] αντε αντε κανε add! πολυ αργεις...
Apr 06 2009 18:52
Photo

Ame Warashi → Zoro

αλήθεια???εγώ τη λατρεύω!!!!μα οι γραμμές με το αίμα είναι π κάνουν τιν εικόνα απίστευτη!!!νταξ το βλέμμα είναι ψυχάκικο αλλά εγώ τη βρήσκω kawaiiiiii *fungirl mode on* :P δ ξέρω για berserk,το ψιλοφοβάμαι η αλήθεια είναι...έχω διάφορα όμωσ απο splaterιές τελευταία,παίζει να το αντέξω... :)
Apr 06 2009 17:28
Photo

Zoro → Ame Warashi

Πάντως από χτες ήθελα να στο πω, όσο κι αν λατρεύω τον Law, στην pic που έβαλες παραείναι creepy! :terror2: Και οι γραμμές που κάνει με το αίμα ... :colddd: Χειρότερη από μενα είσαι, παίζει και να λατρέψεις το Beruseruku τελικά!:P
Apr 06 2009 17:20
Photo

Ame Warashi → Zoro

βσκ στις 3 το μεσημέρι κάθησα να κοιμηθώ... :P όλη τη μέρα έτρεχα για κάτι δουλειές και να τυπώσω ένα μπλουζάκι π χω σκάσει...τελευταία με την καήλα π με δέρνει δ με φτάνει κανείς...ευτυχώς στις αίθουσες έχει ζέστη στη σχολή οπότε είμαι πάντα σε μια κατάσταση ημιύπνου :P ψάχνω να βρω anime να κατεβάσω γιατί το πάσχα δεν παίζει να επιβιώσω αλλιώς... :(
Apr 06 2009 17:12