Community Status Updates
AngelPoTaGaTo → AristidisK
δεν ξέρω τίποτα για Ελλάδα αλλά μάντεψε τι σου 'χω!!!
[url=http://www.watchanimeon.com/full-metal-alchemist-brotherhood-episode-1/]Full Metal Alchemist: Brotherhood 1 English Subbed | Watch Full Metal Alchemist: Brotherhood Episode 1 | WatchAnimeOn[/url]
FMA Brotherhood episode 1!!!:wooi2::kawaii:
εγώ πρόλαβα να δω μόνο το opening αλλά ήταν φοβερό!!!
θα το δω ή σήμερα ή αύριο λογικά
Apr 07 2009 09:43
Camus → Zerro
Καλημέρα,
Όλα καλά από εδώ :P ... Εσύ???
Πάντως στα χαρτιά είμαστε ΟΛΟΙ τίμιοι!!!!:hahaha::hahaha: Οι τσέπες μας είχαν γεμίσει (για παν ενδεχόμενο!!!!!!):wis:
Apr 07 2009 09:10
Camus → iristella
Καλημέρα κούκλα,
Και γω τρέχω και δεν φτάνω!!!! hehehehehe... Θα προσπαθήσω να κάνω την εμφανισή μου στο επόμενο meeting/προβολή!!! :P
Καλά κουράγια!!!!!!!
Apr 07 2009 09:04
Dante80 → Sora
Sora, η signature σου πάλι είναι εκτός ορίων. Είπαμε μέχρι 250pixels ύψος, εικόνα+spoiler...τα πάντα, όχι μόνο η εικόνα...Τ_Τ
χαιρετούρες...
Apr 07 2009 08:12
Lacrimosa → Namida
ευχαριστω για το welcome σου φιλε μου,το name μου ειναι απο ενα γερμανικο συγκροτημα.Αν δεν κανω λαθος Lacrimosa ειναι λατινικο και σημαινει θρηνος (απο wiki το βρηκα) :P
Apr 07 2009 06:52
MogDevil → Adventurer
kala re fotografe tis simforas kane kati gia avta kokina matia
Apr 07 2009 01:57
Cassiel → MogDevil
Ε δεν τα είπαμε 3 κοιμάμαι συνήθως:P.Busy μια ζωή.Άσε που κοιμήθηκα 13 ώρες και ξύπνησα μεσημέρι.Μάλλον θα ξεμπλέψω με όλα κάπου αύριο το μεσημέρι και θα μπω κάπου τότε MSN ξανά.
Apr 07 2009 01:47
Konart → Ritsuka
Ασε.. την εχω τοοοοοσο καιρο και δεν εχω αξιωθει να την δω.....:unlucky:
Apr 07 2009 00:16
Tenshi → Konart
epp!!
So u found me honey ah!? :)
ποσο καιρο θα κατσεις σαλονικα!? :)
Apr 06 2009 21:56
Zoro → tsintori
Μια χαρά τσί, με έχουν ρωτήσει πάντες αλλά ναι, όπως βλέπεις ήμουν ανεπηρέαστος ευτυχώς *φτού φτού* !
Δεν ήταν τόσο κοντά σε μενα, άρα no prob at all !
Thx που με σκέφτηκες πάντως !:P
Apr 06 2009 21:34
iristella → D.Dragon
Σου έσβησα 1 post από το Naruto latest episode discussion thread. Όπως αναφέρει ξεκαθαρα και ο τίτλος του thread τα spoilers που σχετίζονται με το manga δεν επιτρέπονται καθόλου πόσο μάλλον ακάλυπτα. Σε παρακαλώ πολύ έχε το υπόψιν σου στο μέλλον. Καλή συνέχεια (^ω^)
Apr 06 2009 21:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed