Community Status Updates
laraska → GkLoc
kala kai egw ...teleiwsa ta 301 mnaga chapters tou berserk . kai kana episodeio sthn tsarka an tuxei , tipota idiaitero . Pantws prosekse me ta polla episodeia . Mporei na patheis kati .
san antidrasi mporei na gineis narutard ! Gia to kalo sou ta lew !
Apr 07 2009 15:42
Yunancy → Zerro
[COLOR=DarkOrchid][B]καλα ειμαι![ας τα λεμε λολ διαβασμα αστα..φτανουν και οι ρημαδοπανελληνιες -,-]
εσυ ολα καλα?[/B][/COLOR]
Apr 07 2009 15:39
Bab → Adventurer
Αφού χρησιμοποιήσα λίγο το Visitor Messages άργησα να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να απαντήσω εδώ...oh, well...κάλιο αργά παρά αργότερα...
Copy paste από 19-12-08 16:19:
Ευχαριστώ :D
:kakashithumbup:
Apr 07 2009 15:39
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Νίκη-chaaaan:hi: Uα σε ρωτούσα για το τι είχες πει θα κάνεις με τις φώτος γιατί ξεχάστηκα,αλλά όπως βλέπω παρακάτω λες θα τις ανεβάσεις οπότε περιμένω:wooi2:.Σε λίγο έρχονται μερικές εκ μέρους μου στο θέμα από δύο άλλα κορίτσια:).Let the uploading begin:8):!
Apr 07 2009 15:27
GkLoc → laraska
Mπα δεν το σκοτωσες,βασικα μαρεσε ετσι οπως το εγραψες...:P
Χρονια και ζαμανια Indeed,αυτον τον καιρο βλεπω Naruto Shippuden:sick: οποτε μπορω και επισης.....Προετειμασου....εισαι ετοιμος?.......Ξαναβλεπω το Οne Piece απ'την Αρχη:oo:!!Εχω φτασει στην Arabasta,και τα σπαει η σειρα ακομα πιο πολυ:nod:^^
Εσυ τι κανεις αυτον τον καιρο?
Apr 07 2009 15:13
laraska → GkLoc
τζι λοκ ? 9 το σκοτωσα , ε ?
πως παει ? χρονια και ζαμανια ... πως πανε τα πραγματα , τι μανγκα , ανιμε βλεπεις / διαβαζεις τωρα ?
Apr 07 2009 15:04
MisaYoshiko → Lelouch
its ok μπερδευτηκα:Ρ ειναι πρωι ακομα..το τοπικ διορθωθηκε..θα ερθεις?
Apr 07 2009 13:43
a2a → Erisadesu
Κοίτα είναι θέμα γούστου αλλά νομίζω πως θα σου άρεσαν και τα 2 γιατί είναι πολύ αστεία. Βέβαια ειδικά για σένα φυσικά που λατρεύεις τον Kaname Jun θα σου πρότεινα πρώτα να δεις το Kimi Hannin Janai yo ne? στο οποίο πρωταγωνιστεί και είναι πάρα πολύ αστείος (ενσαρκώνει έναν ερωτύλο αστυνομικό). Γενικώς έχω πολλές αστείες σειρές να σου προτείνω. Το spam είναι ατελείωτο, ειλικρινά!
Apr 07 2009 13:03
Erisadesu → a2a
διάβαζα και πάλι τις κόρες μπας και βρω τίποτα
και ήθελα να ρωτίσω...
πιο είναι πιο αστείο
το Tokkyu Tanaka 3 Go ή το Taro monogatori?
¨η έχεις να προτείνεις κάτι ακόμη πιο αστείο;
Apr 07 2009 11:59
Zerro → Camus
ααα εγω δν ξερω τπτ! καθομουν σαν καλο παιδι στην γωνιτσα μ και οι αλλοι καναν ζαβολιες!^^
μια χαρα ειμαι εγω αν κ το μονο π σκεφτομαι τωρα ειναι το πασχα! εσυ τι νεα??
Apr 07 2009 10:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed