Community Status Updates
red pyramid → Nanamiii
Bravo for the nickname and avatar, though I don't really like Nanami much, an Utena character always rule :P
Apr 12 2009 12:00
Cassiel → SasukeUchiha
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Για ποιο link μιλάς και πως σου το κάνει κόκκινο δηλαδή:hmmm:
Apr 12 2009 11:05
Cassiel → Konart
Μουαχαχα,πάνε στο προφίλ της Αναστασίας να δεις τι απάντησα:hahaha:
Apr 12 2009 11:02
Cassiel → Ritsuka
Eeeeeeeeeek:oo:.Konart, du Spion! Was für eine Schande!!!:hahaha::hahaha::hahaha:.Αναστασία το γυρίζουμε για "λόγους ασφαλείας" σε Γραμμική Β Μυκηναϊκής περιόδου από εδώ και πέρα:sleepy:!
Apr 12 2009 11:01
iristella → Radagast
Εγώ δεν πιάνομαι, δουλεύω για την ευημερία και την ασφάλεια του forum 24/7.... Και εγώ πριν απο λίγο γύρισα (από τις 11 το πρωί μέσες άκρες) και είμαι ετοιμόρροπη........ ¨Αντε καλή μας ξεκούραση.
Apr 12 2009 03:38
Radagast → iristella
hehe. Nαι XD μετά από βραδινή έξοδο, αν και ήθελα να διαβάσω κάνα 2ωρο, ξεχάστηκα με το forum. :yawn2: (Μ'αρέσει που μιλάς και συ η vampire queen. :hahaha: )
Apr 12 2009 03:35
iristella → Radagast
Ακόμη ξύπνιος ρε βαμπιράκι και εσύ???????? Γρήγορα για ύπνο (ντάκια ντάκια)
Apr 12 2009 03:32
the goblin → mysticismlover
Γεια...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 12 2009 00:46
Cassiel
→
Christie Valentine.
Thanks για το add:wooi2:.Απλά ενημερωτικά,δεν χρειαζόταν όμως να κάνεις νέο account. Αν ήθελες απλά να αλλάξεις το username σου μπορούσες να το ζητήσεις από κάποιον moderator μέσου pm και θα γινόταν αμέσως πιστεύω:thatsit:.Έτσι δεν θα έχανες όλα όσα υπάρχουν ήδη στο προφίλ σου:).Μπορείς να το πεις και τώρα βέβαια αν θέλεις:ureshii:.Τα λέμε:byejg9:
Apr 11 2009 23:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed