Community Status Updates
Satou no Kumo → Gilmaru
:hihi2::hihi2:
[COLOR=navy]κοιτα με συγκρινα με τους admins ας πουμε[/COLOR]
[COLOR=navy]γιατι καποιες μερες μπαινω στο φορουμ και κοιταω threads επι ωρες και δεν μπορω να απαντησω σε τιποτα:knock-knock:λολ[/COLOR]
[COLOR=#000080]και ενταξει εβαλα στη λιστα και μερικες που παρατησα στα 5 επεισοδια..κλπ κλπ[/COLOR]
[COLOR=#000080]αλλα εχω και bleach,naruto,fma..[/COLOR]
[COLOR=#000080]δεν ειναι τιποτα θελει συνεχες καψιμο για ενα χρονο:hahaha:[/COLOR]
Apr 12 2009 18:54
hyuga → SasukeUchiha
καλά ...βασικά είχα πολύ κόλλημα με το captain tsubasa αν το ξέρεις αυτο το ναρουτο προσπα΄θησα να το παρακολοθήσω αλλά μου θύμησε πολύ db και το παρατησα...
Apr 12 2009 18:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Ευχαριστώωωωω παρα πολυυυυυυ!
Το ξερω οτι σε ειχα ξεχασει οποτε ειμαστε πατσι οντως :P
Kαλα περασα, ειχαν ερθει και τα παιδια απο δω (Prince-seirios-iri) και το διασκεδασαμε..
Στο οπ ειμαι στο 290 και το απολαμβανω :D
Come va la vita?
Apr 12 2009 18:47
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kρύβε λόγια πιου πιου chan,,,, Κρύβε λόγια. Πάντως πέρασα πάρα πολύ ωραία χτες. Μακάρι να μπορούσαμε να κάτσουμε κι αλλο. Τις λεπτομέρειες θα τις πούμε από κοντά με την πρώτη ευκαιρία.
Και για να στα πώ και διαδικτυακά...
Για άλλη μια φορά κοπέλα μου [B][COLOR=Cyan]Χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και ευτυχία και καλή πρόοδο.[/COLOR][/B]
Btw περιμένω εντυπώσεις από αυτα που θα σου παραδώσει ο Seirios και τα οποία σου χρωστάμε από χτες...... ^^
Apr 12 2009 18:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hbd:[B][COLOR=Blue] Ελλιτσάααα[/COLOR][/B] [B][COLOR=Magenta]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΑΣΕΙΣΣ!!![/COLOR][/B]:wooi2:
Gomen που σε ξέχασα χτες :( (και το ήξερα ότι γιόρταζες παναθεμά με :uhh:) ... αλλά είμαστε και πάτσι μιας και κι εσύ με θυμήθικες μια μέρα μετά για τα δικά μου, check the convo αν δεν πιστεύεις. :hehe:
Ελπίζω να πέρασες καλά! :D
Πως πάει το OP btw, το συνεχίσαμε; Που μείναμε; :wis:
Apr 12 2009 18:06
Gilmaru → Satou no Kumo
"60 σειρες,15 ταινιες,7 drama και 4 manga δυστυχως δεν ειναι τιποτα"
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :oo: :oo:
Τι να πω εγώ ο κακομοίρης δλδ που έχω δει μόνο 7 σειρές όλες κι όλες :terror2:
Apr 12 2009 16:52
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά είμαι, μεγαλώνω όπως και εσύ :-P
Μόνο που εσύ ανθίζεις, ενώ εγώ μπαγιατεύω!
Apr 12 2009 16:42
Nanamiii → red pyramid
Εεεεεετσι!Σαν το Utena δεν εχει!!Και σαν τη Nanami βεβαια αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα ^^
Apr 12 2009 14:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Ευχαριστωωωω! Ωχ ειχες γενεθλια προχθες?? Χρονια πολλα ρειιιιι! Σορρυ δεν ειχα μπει καθολου στο φορουμ αυτες τις μερες..Καλα εισαι?
Apr 12 2009 13:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Radagast
Γιατι Ιρι-τσαν ησουν ξυπνια μεχρι τοοσο αργα? Αφου φυγατε αρκετα νωρις απο δω.. Τι
παιχτηκε με τον Σειριο? (χιχιχιχιχιχ) thx a lot radagast-kun, επισης οτι επιθυμεις!
Apr 12 2009 13:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed