Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → hyuga

δεν είναι kawai είναι το μυστικό υπερτέρας που θα σκοτώσει τον Astrofighter sunred μία μέρα.
Apr 13 2009 11:35
Photo

Mushroom → Radagast

Ευχαριστω για τα χρονια πολλα και ας ειναι...καθυστερηηηηηηηημεεεεεεεενο...(το ευχαριστω)
Apr 13 2009 11:31
Photo

hyuga → Erisadesu

Πολύ kawaii το avatar σου!!!
Apr 13 2009 11:30
Photo

Mushroom → Kurosaki_Angellust

smx 211 της standon!!!50-70 ευρω!
Apr 13 2009 11:29
Photo

mysticismlover → Zauk-Lain-

πού ΄σαι ρε αλάνι =Ρ ? πώς πάει η χερούκλα? ^^
Apr 13 2009 03:11
Photo

Genesis → Trafalgar

γειά σου μικρέ αδερφέ! τι κάνεις? :ureshii:
Apr 13 2009 02:00
Photo

SasukeUchiha → Cassiel

okap...
Apr 13 2009 01:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

Τι λεει ρε ο Old-faithful? Καταρχην εγω παντα ημουν ενα μπουμπουκι :P Δε θελω πεσσιμιστικες σκεψεις.. Σκεψου ποσα εκατομμυρια λολι υπαρχουνε σε αυτον τον κοσμο.. Σκεψου πως τα φιλλερ του Ναρουτο τελειωνουν.. Σκεψου πως ο Ζορο-γκαντεμης ειναι στην Ιταλια και εχει μεταφερθει η γκαντεμια απο τον Ελλαδικο χωρο.. Υπαρχουν πολλα ομορφα πραγματα σε αυτον τον κοσμο δε θελω τετοιες σκεψεις :P
Apr 13 2009 00:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Ahahaha μπηκα με την τσιμπλα στο ματι μονο και μονο για να σου πω ενα τεραστιο ευχαριστω.. Ειναι απιστευτο και το fairy cube (ασε που ηθελα να το παρω και αυτο) το διαβασα μου μενει μονο το 3ο (θα το διαβαζα κι αυτο αλλα ειμαι..πτωμα! θα πρεπει να κοιμηθω 5 μερες να αναπληρωσω την κουραση του σαββατου) και το naruto databook ηταν απλα κορυφαιο... δεν ξερω τι να πω ρε παιδια!! Με συγκινησατε!!! Και παλι ευχαριστω για τις ευχες σου, επισης οτι επιθυμεις! Αντε να ξεμπλεξει και ο Γιαννης με τις δουλιτσες που εχει αυτη τη βδομαδα, να αναπληρωσουμε και εμεις υπνο και να βρεθουμε να μου πειτε εντυπωσεις, ποια λολι μπανισατε κλπ κλπ (ο ορος λολι αν ειναι μονο για τα shoujo τοτε για σενα εννοουσα shounen-loli xD ) Πλακα πλακα παιξανε καλα μανουλια ^^ Ας οψεται ο Μαριος :P Στον γνωρισα εσενα αληθεια? Τα παιδια τον ξερανε... Τεσπα αυτα δεν μπορω αλλο, με παιρνει ο υπνος πανω στο κιμπορντ (<---μπλιαχ) Φιλακια πολλα και παλι ευχαριστω που ηρθες (με τους αλλους δυο εχουμε μια αλλη οικειοτητα οποτε ηταν αναγκασμενοι να ερθουνε :P ) Kaληνυχτααααααααα!
Apr 13 2009 00:52
Photo

Cassiel → SasukeUchiha

Έχω και το έχω στο πεδίο Contact Info.Χρόνο δεν έχω και σήμερα σίγουρα όχι.Οπότε αν θες μου λες από αύριο:)
Apr 12 2009 20:32
Photo

Cassiel → Christie Valentine.

Αρχικά για να μην μπερδευόμαστε και γίνει κανένα λάθος, είσαι η γνωστή Christie από τα πάρτι της Θεσσαλονίκης που είχες ήδη εδώ το account με username "Christie",σωστά:); Εφόσον δεν ξέρω τις δυνατότητες που έχει κάθε moderator level, απλά πάτα [URL="http://www.anime.gr/forums/private.php?do=newpm&u=334"]εδώ[/URL] για να στείλεις ένα private message στον Dante80 λέγοντας του αυτό που σου είπα, ότι δηλαδή ήδη είχες ένα λογαριασμό με το username "Christie" (αν είπαμε είσαι το ίδιο άτομο που πιστεύω και δεν πρόκειτε για λάθος XD), ότι θέλοντας να αλλάξεις το username σου έκανες 2ο λογαριασμό με το usernaname "Christie Valentine", και ότι θέλεις να σβηστεί ο 2ος λογαριασμός και να αλλάξει το username του αρχικού σου σε "Christie Valentine".Λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.
Apr 12 2009 20:29
Photo

Christie Valentine. → Cassiel

Αλήθεια??? Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο?
Apr 12 2009 20:07
Photo

SasukeUchiha → hyuga

βασικα στο naruto σε κανει να βαριεσαι τωρα τελευταια..και το εχω αφησει και εγω...χεχε
Apr 12 2009 19:45
Photo

SasukeUchiha → Cassiel

εχεις msn?αμα ειναι να μιλισουμε απο εκει και να σου πω...
Apr 12 2009 19:44
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Mah, tutto bene, solo che non so se verro in Grecia per pasqua, sono annoiato! :X :P Ω καλά είσαι, έχεις να υπομείνεις όλο το Thriller Bark για να φτάσεις στα τωρινά "καλά" επεισόδια ... υπομονή, αν και παίζει να σ' αρέσει εσένα! Ψιλοχάθηκες msn πάντως, μάλλον διαβάσματα ... (I hope XD), τα λέμε καμία φορά σαν ξαναμπείς ... και πάλι χρόνια πολλά, cyazzz! ;)
Apr 12 2009 19:07