Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Απο εδω και μπρος ολοι οι χαρακτηρες παιζουν σημαντικο ρολο στην ιστορια.Αλλα στο πληρωμα δε νομιζω να την δουμε.Γενικα απο το χαρακτηρα της και τετοια δε νομιζω να την δουμε με τους strawhats.Πεστο η διαισθηση του otaku.
Ο y-oda παντως ειχε πει σε συνεντευξη του οτι οι strawhats συνολο θα ειναι 10, που σημαινει ο επομενος θα ειναι ο τελευταιος, εκτος και αν αλλαξει γνωμη.
Το απιστευτο παντως με αυτον τον mangaka ειναι οτι φιαχνει απιστευτους χαρακτηρες χωρις να εχει αναγκη να τους ζωγραφισει cool με κοκινα ματια, ωραια hairstyle και piercing.Για παραδειγμα οι δυο τελευταιοι χαρακτηρες που μου εχουν κανει απιστευτη εντυπωση στο manga ειναι σαν το αναποδο γαμωτο.
Και η Boa επισης ειναι μοναδικη σα χαρακτηρας (και σαν εμφανιση ενοειτε) :P
Apr 11 2009 13:43
MrV → Erisadesu
Το MPD Psycho το κατεβάζω από εδώ. [url=http://www.mangadownload.net/Manga/185]Mangadownload - manga archive and direct downloads[/url]
Θέλει register και έχει 78 chapters. Κατεβάζεις το κάθε chapter ξεχωριστά σε .rar.
Apr 11 2009 13:37
Zoro → SasukeUchiha
Και σου ξαναλέω, καθώς κάνει την εγγραφή το άτομο έχει ένα κουτάκι που του επιτρέπει να κάνει το referral, βάζοντας το ονομά σου και γενικά του μέλους που τους το πρότεινε. :D
Apr 11 2009 13:30
Zoro → Mad_Hatter
Αχα, λεπτομερέστατη η περιγραφή και spoiler-free, domo!
Δες [URL="http://www.anime.gr/forums/302400-post102.html"]εδώ[/URL] btw ... ίσως τελικά θα έπρεπε να έβαζα και την
[spoiler=one piece manga spoilers]Boa[/spoiler] στο poll, αν γινόταν ... δυστυχώς θα χαθούν όλες οι ψήφοι αν γίνει αυτό και επίσης, όπως είπα, δεν είναι μέλος του πληρώματος, εγώ έβαλα αυτές που έπαιξαν ενεργό ρόλο στην ιστορία.
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να την δούμε στο πλήρωμα;
Τόσο πολύ ρόλο έπαιξε; :oo:
Δεν λεώ Robin fan θα παραμείνω (αν και η εικόνα στο link με δελέασε αρκετά :nbleed:), αλλά αναρωτιέμαι αν μεταξύ [spoiler=one piece manga spoilers]Βοa, Hacchi και Camie[/spoiler] παίζει να μπει έστω ένας στο πλήρωμα, όλοι είναι τέλειοι ... βέβαια οι τελευταίοι 2 πάνε πακέτο, οπότε μάλλον απίθανο να πάρουν 2 μέλη (και fishmen + Pappagg) ταυτόχονα ... δηλαδή παίζει να πάρουν την θεά σου;
Apr 11 2009 13:23
SasukeUchiha → Zoro
νε αυτο σου λεω που θα το αφησει?γτ θα φερω ατομα ....να τουσ πω που θα πανε...
Apr 11 2009 13:05
Mad_Hatter → Zoro
Το φρουτο του kizaru ειναι το αγαπημενο μου, αλλα ο χαρακτηρας του δε μου πολυαρεσει.Θα τα δεις και εσυ συντομα στο anime.Aokiji ενας ειναι.Τωρα για τον αλλο admiral ξερουμε ελαχιστα.
Τον whitebeard, οχι μονο εσυ, αλλα και το 90% των one piece fans τον κοβουν να τα τιναζει.Δεν εχει αποκαλυφτει τιποτα νεο στο manga, αλλα απο ολλο το στυλ του, φαινετε οτι ο θανατος του θα συμαδεψει την αρχη της νεας εποχης κλπ
Apr 11 2009 13:04
Zoro → Mad_Hatter
Xεχε, χαίρομαι που σ' αρέσει και σενα :D ... πάντως, WB tribute? :oo:
Τον κόβω να τα τινάζει σύντομα ο παππούς δηλαδή ... επίσης, Roger x Rayleigh; (αυτό ακούγεται τόσο yaoi XD) ... αναρωτιέμαι τι έχουν δείξει στο manga ... άστα πάλι έφαγα spoiler γιατί κάτι άκουσα για εμφάνιση Dragon και φτιάχτηκα :if: ... ααα, ας μην το λέμε άλλο και υποκύψω στο manga! :nanana:
Άλλα άλλο ρώτησα :P: Τον Κizaru τον θεωρείς κι αυτόν cool σαν τον Ao;
Ή είναι άλλη φάση τύπος, καλό φρούτο αλλά όχι τόσο της τιμής όσο ο άλλος;
Apr 11 2009 12:57
Mad_Hatter → Zoro
εμενα μου αρεσει ο Aokiji επειδη εχει τιμη, σεβαστηκε και τον Saoul σα φιλο του, χαριζωντας τη ζωη στη Robin, και στον Luffy επειδη σταματησε τον Crocodile.Moreover his devil fruit owns :)
Στο μεταξυ για whitebeard tribute ετοιμαζομουν, αλλα δεν εβρισκα πολλες Pics στο deviantart, και πηγα στους επομενους θρυλους τις σειρας, τους Marine admirals.Τωρα ψαχνω για RogerxRayleight art
Apr 11 2009 12:51
Zoro → Mad_Hatter
Ε ρε, ο Aokiji είναι απλά θεός, λατρεύω το κοιμησμένο και ήρεμο βλέμμα πού έχει, την "μάσκα" των ματιών για να κοιμάται, το φουντωτό μαλλί και φυσικά την δύναμη (είναι η αγαπημένη μου ανάμεσα σε όλες): σου επιτρέπει να παγιδεύεις τον αντίπαλο, να ταξιδεύεις στο νερό και φυσικά ακόμη και να τον ξεκάνεις αν θες. :P
Ο Kizaru είναι το ίδιο cool (no spoils plz); Ανυπομονώ να τον δω και στο anime ... αν και ξέρω την δυναμή του, σποϊλεριάστικα. XD
Apr 11 2009 12:42
Zoro → SasukeUchiha
Μόλις το τσέκαρα, όπως σoυ τα είπα ήταν, καθώς κάνει την εγγραφή το άτομο αυτό που έφερες εσύ στο site, έχει την επιλογή να αφήσει το όνομα του μέλους που του το σύστησε.
Apr 11 2009 11:58
Cassiel → Labrokratis
Μοιάζουν και μεταξύ τους έτσι και αλλιώς:hahaha:. Δύσκολη η ευχή που λες,αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:emptyonexg1:.
Apr 11 2009 10:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed