Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kakashinote → Tsunade-sama

ok μου ελεισες την απορια ;)
Apr 21 2009 21:07
Photo

Kakashinote → RAvENTE

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ!!!!(τα πυροτεχνηματα με τρομαξαν....:( )
Apr 21 2009 21:07
Photo

RAvENTE → kakashi sensei

[B][COLOR=Blue]κααατι ετοιμαζω. θα το δεις το σαββατο. ^^ [/COLOR][/B]
Apr 21 2009 18:07
Photo

Black Kaiser → iristella

[spoiler= bleach chapter 355][quote]Αναμένω να δω το Bankai της Soi Fon (και του Omaeda γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι σίγουρη ότι θα έχει ΚΑΙ αυτός , και μάλιστα πιο ισχυρό από όλους)... [/quote]Δίκιο έχεις. Και για να σου το αποδείξω με ένα "hint" φαίνεται καθαρά απο το spoiler πως ο Omaeda είναι αυτός που δεν έχει κάνει ακόμα lift το limit του. Πολεμά μόνο με το 1/5 της συνολικής του δύναμης ! ! ! :frozen:[/spoiler]
Apr 21 2009 18:06
Photo

penslinger girl → Asaph

Έλλη τι κάνεις, με θυμάσαι από το con? η κλειώ είμαι! (που μου είπες για τον harmonica man XD) λοιπόν διάβασα χρωματίζεις στριπ του κομιώτη; διάβασα πριν λίγες βδομάδες στο 9 τη Μούφα για το ψάρι σαμουράι και θυμάμαι που σκεφτόμουν τι εκφραστικά που ήταν τα χρώματα!!!! :3 την έχω κολλήσει στο ψυγείο μου τη σελίδα... (lol)
Apr 21 2009 17:53
Photo

ZeLiGa → iristella

I will. As soon as I finish the anime.
Apr 21 2009 16:48
Photo

iristella → ZeLiGa

Ιt s not a matter of attraction. Coolness is undisputable. Thats why i am telling ya start the manga....... The anime is misleading for AS newbies.......
Apr 21 2009 16:03
Photo

ZeLiGa → iristella

Η Kurai; No way, αυτή είναι σαν κάτι loli που έχω δει σε εικόνες! :terror2: Και η Alexiel στην κανονική της μορφή δεν μου φάνηκε και τόσο ωραία. Το ντύσιμο της δεν θύμιζε και τόσο άγγελο XD. I insist sara rulez!:stubborn: Kira is a nice character as well, but I am not so attracted to boyz! :terror2: BTW το τσιγάρο τον κάνει πολύ κουλ!
Apr 21 2009 15:57
Photo

iristella → ZeLiGa

Ελεος......... Όχι το ζωον....... ΟΧΙ!!!!!!!!! ΑΑΑΑχχχχ you poor misguided soul. Καταρχάς η Alexiel και η Kurai είναι κλάσεις ανώτερες απο γυναικείους χαρακτήρες. And of course το μεγαλείο του Kira είναι αδιαμφισβήτητο.... (this is why i told you to read the manga :( )
Apr 21 2009 15:25
Photo

Xa0s → RAvENTE

Όπως λέει κ ο φίλος G.T.P κάτι θα ντυθώ...και βασικά για cosplay έρχομαι...κατά τα άλλα δεν ξετρελαίνομαι με τα Πάρτι... Για το Cosplay ρε γαμωτοοοο....:if::if::if:
Apr 21 2009 15:22
Photo

ZeLiGa → iristella

No, Sara Mudo rules :himitsu:
Apr 21 2009 15:10
Photo

Jiraiya → SasukeUchiha

Μια χαρά εσύ;
Apr 21 2009 14:33
Photo

kakashi sensei → RAvENTE

κααατι ετοιμαζω. θα το δεις το σαββατο. εσυ θα κανεις τιποτα?
Apr 21 2009 14:26
Photo

Emmanouela → RAvENTE

επισηηηηηςςςς!!!!!!! χρονια πολλα και σε σεναααα!!! *δυναμιτακια σπανε παντου* :P
Apr 21 2009 14:12
Photo

iristellaZauk-Lain-

Lolz...... Nice pic.... Βρήκα και το σετάκι της.... [IMG]http://i244.photobucket.com/albums/gg21/jambare5775/lol%20cat%20pictures/funny-pictures-cat-limits-your-comp.jpg[/IMG]
Apr 21 2009 13:59