Community Status Updates
Shikamaru → the goblin
μαλλον επειδη ειναι αμερικανια δεν πολυ παει με τα anime και ετσι δεν το προτιμουν αλλα εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου ηρωες!!!
Apr 24 2009 21:56
zade → iristella
Παντελώς τυχαία βρέθηκα εδώ , από λάθος κλικ , δεν είχα σκοπό καν να ποστάρω. Αλλά πρέπει να σου πω μπράβο για την πολύ ωραία αισθητική του προφίλ σου. Απίθανος συνδυασμός χρωμάτων !
Apr 24 2009 21:47
Scorpion → Zoro
Γεια χαρα Ζoro τι κανεις εχουμε να τα πουμε πολυυυυυυυυυ καιρο,αυτες τις μερες εχω βαλει σκοπο να τελειωσω το one piece και βλεπω 10 επισοδεια την ημερα ΚΑΨΙΜΟχεχεχε
εχω φτασει στο 376 εκει π ειναι ο zoro ειναι ετοιμοςς να αντιμετωπισει τον kuma tyrant ειδα κατι επικες μαχες nightmare luffy -odz και ενα σωρο και περιμενω να δω τι μαχες θα χουν και τα επομενα επεισοδεια
Apr 24 2009 18:26
Serestrum → Tea-chan
[QUOTE]
Πάντως, για άλλη μια φορά το chapter τά'σπασε. Τί χιούμορ, τί ιστορία... αν είναι να συνεχιστεί ποτέ το anime, πρέπει να του κάνουν ατμόσφαιρα θρίλερ-μαύρη κωμωδία τύπου Tim Barton.[/QUOTE]
μου χαρησες εναν μικρο οργασμο... θενκ γιου...
Apr 24 2009 17:06
The Pirate King → Darthnicolas
Me ayti ti logiki tote kamia klassi den xreiazete panw apo 2 skill :P
Warrior mono autoshot kai MS kai oi caster 1 basiko spell mono, afou ola ta alla xrisimopoiountai me basi to an paizeis me ranged i melee antipalo.
Oi hunter apoteloun exairesi, den xreiazontai kanena :P afinoun ta pet.
Apr 24 2009 16:58
Darthnicolas → The Pirate King
αναφέρθηκα στα skills που χρησιμοποιούσα πάντα...μετά πάει ανάλογα την περίσταση...αλλά και πάλι,το να μου μιλάς για skills όπως kick που χρησιμοποιούνται μόνο ενάντια συγκεκριμένων classes δεν μου λέει κάτι,με ενδιαφέρει το πόσο πολύπλοκο είναι το βασικό μέρος...
Και μην μου πεις ότι θέλει το απίθανο skill για να ξέρεις τι θα κάνεις και που...
Σου λέω είναι όπως το βλέπει ο καθένας,εγώ το θεωρώ μονότονο από ένα σημείο και μετά,όπως και το L2...
Apr 24 2009 16:00
Dante80 → noname
E όχι, για τα 4 OVA μιλάμε, όχι την αποτυχία ταινία. Τράβα μια βόλτα στο search/downloads...^^
Apr 24 2009 15:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed