Community Status Updates
jimmare → GkLoc
[B]Επίσης χρόνια πολλά στον Jimmare για χθες που τον ξέχασα
Ενταξει δεν πειραζει,αλλα καμια φορα κοιταμε και κανενα thread με γενεθλια...(Απριλιος=μηνας που ολοι εχουν γενεθλια :))
[/B]
Apr 29 2009 21:54
kakashi sensei → Kakashinote
νασαι καλα.
τωρα για το θεμα της τουρτας επειδη η κατασταση των οικονομικων μου ειναι απο τραγικη εως τρισαθλια δε ξερω αν μπορω να φερω.
sorry.
Apr 29 2009 21:53
Kirenahana → louna22
γεια! μήπως μπορείς να μου απαντήσεις για την αλυσίδα? Ακόμα Αθήνα είμαι, αν σε βολεύει καλύτερα χέρι με χέρι πες μου.
Apr 29 2009 21:42
Kenny → digitaltracker
Πολύ ενδιαφέρον! Όπου βρίσκεις ιαπωνικές γραμματοσειρές, plz ενημέρωνέ με. Τις κυνηγάω παντού.
Apr 29 2009 21:20
NoDsl → Erisadesu
Προσπαθώ να συνηθίσω την απουσία internet! Atm είμαι με δανικό wireless απο το γείτονα. :D
Apr 29 2009 21:19
Azathoth
→
Vegetasmate
well, my name is vittorio, and i am preety sure that if you are the one i think you are then i know you and you do know me :P
i have some beard and short hair
btw sry for english but i am bored of converting in greek atm :P
Apr 29 2009 20:52
Kakashinote → kakashi sensei
χρονια πολλααααα!!!!! κατι εμαθα για μια τουρτα το Σαββατο στο meeting.....κανονισε...:P
Apr 29 2009 20:51
Hanzo → yashamaru
Εχω ενα mugen αλλα σαφως προτιμω τα πραγματικα games που προερχονται οι χαρακτηρες.
Mε το guilty gear εχω κολλημα εδω και χρονια και ειναι το αγαπημενο μου fighting μαζι με το king of fighters(το οποιο πιστευω θα σαρεσει λογω καλοσχεδιασμενων χαρακτηρων ασε που βρισκεται και πολυ πιο ευκολα σε mame).
Το guilty gear θα το βρεις για ps2 σε αρκετα καλη τιμη η μπορεις να το κατεβασεις.Βρισκεται παντως καθως εχει γινει αρκετα δημοφιλες τον τελευταιο καιρο.
Apr 29 2009 20:43
Vash Zoro → ~*memole*~
Γεια χαρά. Μιας και είδα ότι είσαι και συ Πάντειο, αν θες καμια σειρά ενημέρωσε. xD
Apr 29 2009 20:14
Kirenahana → Namida
Ευχαριστώ!!! Θα θελα να είχα βρεί σωστή απόχρωση μπλούζας βέβαια, αλλά σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα τι να βρω και τι να φτιάξω... Εναλλάκτικά, δοκιμάζεις βερσιόν με τριά άτομα πιστός στο πρωτότυπο (αν και δε ξερω ποιο είναι ποιο δύσκολο -να φτιάχνεις κεφάλια ή να κάνετε ακροβατικά μέσα απ' τη μπέρτα):Ρ
Apr 29 2009 20:02
Satou no Kumo → mysticismlover
[COLOR=navy]didnt make it to the fest γιατι η ζοζεφινα βρηκε τη χαμενη της γατα και ειχε some catching up to do xD[/COLOR]
[COLOR=navy]διαβασα ομως 3 ωρες αντιγονη *-*[/COLOR]
[COLOR=navy]..η συνεχεια στο επομενο επισοδειο :P[/COLOR]
Apr 29 2009 19:44
Cassiel → Xa0s
SUPER MARIO POWAAAAAAAAAAAAAAA!!!Τι γίνεται χεχε:hi:. Τέλειο και αυτό και το προηγούμενο cosplay σου btw:).Απορώ πως κατάφερες να το κάνεις με τόσα λίγα χρήματα και ας διάβασα πως το έκανες.Ελπίζω να μπορέσω να ξανακατέβω στο επόμενο των Akai:Blissfull:.
Apr 29 2009 19:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed