Community Status Updates
jimmare → Dante80
Ρε dante,τι συμβαινει?Εχω βαλει για υπογραφη gif,αλλα δεν κινειται.Φταει κατι με το site ή η εικονα εχει προβλημα???
Υ.Γ.Σε αλλα φορουμ λειτουργει κανονικοτατα!:(
Apr 29 2009 18:30
jimmare → Nozomu
Χρονια πολλα Τολη και να τα εκατοστησεις!!:)
Γινεσαι 18??
Υ.Γ.Δυστηχως τα γενεθλια μου ηταν χτες...
Apr 29 2009 18:18
MisaYoshiko → Namida
χεχε..ναι..θενκς παλι για το τηλεφωνο, εγω ξεχασα να παρω το πρωι πριν φυγω ^^
Apr 29 2009 14:57
Namida → MisaYoshiko
XD
Ε, ναι δίκιο έχεις. Αν τις μετρήσουν, θα πρέπει να την ονομάσουν πλατεία εξαγώνου, οκταγώνου ή κάτι αντίστοιχο.
Apr 29 2009 14:55
iristella → Yagami Light
Το πρώτο thread το οποίο έφτιαξες για πρόταση μετά το Death Note έγινε merge στο Anime Recommendations thread. No need for you to make a second one.... Eπίσης δεν επιτρέπονται greeklish στο forum.
Apr 29 2009 14:33
MisaYoshiko → Namida
πολυγωνικη. δεν εχω μετρησει ποσες γωνιες αλλα νομιζω πως δεν πρεπει. γιατι μετα δεν θα λεγεται πολυγωνου
Apr 29 2009 14:33
Yo! Master → iristella
Κι εγώ μόλις πρόσεξα το καινούργιο σου Avatar. *thumbs up*
Όχι μόνο βρίσκω το [b]K-On![/b] εν συνόλο ευχάριστο αλλά το ED ειδικά μου αρέσει τόσο ώστε να το βλέπω κανά-δυο φορές τη μέρα. Δεν είναι κανένα φοβερό τραγούδι, αλλά ο συνδυασμός του ότι είναι πιασάρικο, το video-clip στυλ (που καλό animation even), & γενικός ότι είναι όμορφο βοηθάει. Και τα ίδια τα κορίτσια συμβάλουν επίσης. ;)
:)
Apr 29 2009 14:19
digitaltracker → Kenny
Χρονια Πολλα και καλως όρισες στην ενεργό δράση!
Βρηκα τυχαια μια ενδιαφερουσα σελιδα που εχει τα translation scripts απο τα ongoing anime αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι οτι στα zip/rar/7z περιεχονται links για τις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουν τα fansub αλλα και DVD releases.
Εγω πχ βρηκα τα επισημα fonts που χρησιμοποιει η GONZO για το Shangri-la.
Apr 29 2009 13:48
~*memole*~
χα χα thanks, μ'αρέσει να τις ντύνω έτσι περίεργα και να κάνω διάφορα fantasy ατμοσφαιρικά σκηνικά ^__^
Apr 29 2009 13:37
Umi no Ossan → zade
Με τιμαει αυτο !!!! Κ αν ξαναχρειαστητε κατι εδω ειμαι !!!! Αt art's services !!!!!
Apr 29 2009 12:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed