Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → Dante80

Ρε dante,τι συμβαινει?Εχω βαλει για υπογραφη gif,αλλα δεν κινειται.Φταει κατι με το site ή η εικονα εχει προβλημα??? Υ.Γ.Σε αλλα φορουμ λειτουργει κανονικοτατα!:(
Apr 29 2009 18:30
Photo

jimmare → Nozomu

Χρονια πολλα Τολη και να τα εκατοστησεις!!:) Γινεσαι 18?? Υ.Γ.Δυστηχως τα γενεθλια μου ηταν χτες...
Apr 29 2009 18:18
Photo

MisaYoshiko → Namida

χεχε..ναι..θενκς παλι για το τηλεφωνο, εγω ξεχασα να παρω το πρωι πριν φυγω ^^
Apr 29 2009 14:57
Photo

Namida → MisaYoshiko

XD Ε, ναι δίκιο έχεις. Αν τις μετρήσουν, θα πρέπει να την ονομάσουν πλατεία εξαγώνου, οκταγώνου ή κάτι αντίστοιχο.
Apr 29 2009 14:55
Photo

iristella → Yagami Light

Το πρώτο thread το οποίο έφτιαξες για πρόταση μετά το Death Note έγινε merge στο Anime Recommendations thread. No need for you to make a second one.... Eπίσης δεν επιτρέπονται greeklish στο forum.
Apr 29 2009 14:33
Photo

MisaYoshiko → Namida

πολυγωνικη. δεν εχω μετρησει ποσες γωνιες αλλα νομιζω πως δεν πρεπει. γιατι μετα δεν θα λεγεται πολυγωνου
Apr 29 2009 14:33
Photo

Yo! Master → iristella

Κι εγώ μόλις πρόσεξα το καινούργιο σου Avatar. *thumbs up* Όχι μόνο βρίσκω το [b]K-On![/b] εν συνόλο ευχάριστο αλλά το ED ειδικά μου αρέσει τόσο ώστε να το βλέπω κανά-δυο φορές τη μέρα. Δεν είναι κανένα φοβερό τραγούδι, αλλά ο συνδυασμός του ότι είναι πιασάρικο, το video-clip στυλ (που καλό animation even), & γενικός ότι είναι όμορφο βοηθάει. Και τα ίδια τα κορίτσια συμβάλουν επίσης. ;) :)
Apr 29 2009 14:19
Photo

DARTH NAID → Emmanouela

kala. apo pou eise?
Apr 29 2009 14:11
Photo

digitaltracker → Kenny

Χρονια Πολλα και καλως όρισες στην ενεργό δράση! Βρηκα τυχαια μια ενδιαφερουσα σελιδα που εχει τα translation scripts απο τα ongoing anime αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι οτι στα zip/rar/7z περιεχονται links για τις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουν τα fansub αλλα και DVD releases. Εγω πχ βρηκα τα επισημα fonts που χρησιμοποιει η GONZO για το Shangri-la.
Apr 29 2009 13:48
Photo

Shiro_Tamori → Getta Robo

Νεκρόφιλε Giovanni!
Apr 29 2009 13:44
Photo

~*memole*~

χα χα thanks, μ'αρέσει να τις ντύνω έτσι περίεργα και να κάνω διάφορα fantasy ατμοσφαιρικά σκηνικά ^__^
Apr 29 2009 13:37
Photo

DARTH NAID → Maya-chan

a elega kai ego kala tespa apo pou eise?:)
Apr 29 2009 13:20
Photo

kakashi sensei → Neuro

νασαι καλα ρε φιλε. και εσυ να μας τραβας ωραιες φοτο :D
Apr 29 2009 13:04
Photo

ximura buttosai → °•πίΟu-πίΟu•°™

hi με λενε yoh εσενα;
Apr 29 2009 12:58
Photo

Umi no Ossan → zade

Με τιμαει αυτο !!!! Κ αν ξαναχρειαστητε κατι εδω ειμαι !!!! Αt art's services !!!!!
Apr 29 2009 12:46