Community Status Updates
psofia → Labrokratis
Φιλική προειδοποίηση: πρόσεχε πολύ τι λες (αναφέρομαι στο Meeting topic). Μπορεί να γίνεις στόχος και -πίστεψέ με- δεν το θες.
Apr 30 2009 09:47
Xa0s → lily
Arigatoo Arigatooo...Και τώρα στον αγώνα για το επόμενο....Και μια πρόταση...Όταν βρεις χρόνο διάβασε αυτό το [URL="http://www.onemanga.com/Bakuman/"]manga[/URL]
Apr 30 2009 09:35
HeLLBoiS → dOOpLiSSaKoS
vlamene pos paei to diabasma??Sto eipa to neo??Arxisa warhammer...Liwse sto diavasma!!!
Apr 30 2009 02:09
kakashi sensei → Vash Zoro
:hahaha::hahaha::hahaha: σ' ευχαριστω ρεεεεεεεεεε. να σαι καλα ρεεεεεεεεεεεεεε.
οσον αφορα το gintama :try:.
Apr 29 2009 23:07
Vash Zoro → kakashi sensei
Reeeee Χρόνια πολλά και καλά ρεεεε
Ελπίζω να σαι Νέα Σμύρνη το επόμενο Σάββατο, έχω να σε πρίξω για Gintama
Apr 29 2009 23:03
~*memole*~
γεία zoro, thanks:gotit:, είμαι cool προς το παρόν, η αδερφή μου ξέρει τα πάντα από torrents και κατεβάσματα και έχουμε ήδη ένα σωρό που πρέπει να κάτσω κάποια φάση επιτέλους να δω~
Είσαι απο Πάντειο ε? Πωπω, έχω πήξει τελείως στη σχολή μας...:bahhh:
Apr 29 2009 22:59
Cassiel → Christie Valentine
Μιας και το πας στα fanserviστικά εσύ και η αδελφή σου αυτή την φορά, να μια πρόταση. [U][B]Yoko[/B][/U] από [U][B]Gurren Lagann[/B][/U]. Αν και κάπως δύσκολη θα έλεγα με τέτοιο κανόνι που κουβαλάει:hot:.Είναι και το μαλλί:drink:.
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/1644/yokoe.jpg[/IMG]
Apr 29 2009 22:41
Nozomu → jimmare
Ευχαριστω! :congrats:
Ναι 18 εγινα... χαχαχαχα κ νιω8ω... οπως οταν ειμουν 17.... :hahaha:
Υ.Γ.: Χρονια πολλα για χτες...:riiight::kakashithumbup:
[SPOILER]
KANPAIIII !! :drinks:
[/SPOILER]
Apr 29 2009 22:22
iristella → Yo! Master
Πολλούς αριγάτους για τα καλά σου λόγια!
Με την σειρά έχω ρίξει πολύ γέλιο. Η Yui είναι τόσο κοσμάρα που πραγματικά δίνει νέο ορισμό στην έκφραση "συνδεση με Κάιρο". Μου θυμίζει την Ιταλία από το Hetalia ΧDDD.... Το ending και εμένα μου αρέσει. Και σαν τραγούδι όχι μόνο σαν video clip. Γενικά προς το παρόν τουλάχιστον η σειρά δεν έχει δώσει πολύ βάρος στον τομέα της μουσικής αλλά το humor και το moe overdose αποζημιώνουν και με το παραπάνω.
Apr 29 2009 22:12
lily → Camus
Yo! Τι κανεις? Ελπιζω να ξεκουράστηκες μετα απο τοσο τρεξιμο!
Θελω να σε ευχαριστισω για την φιλοξενια, για το τρεξιμο που εκανες για μας (το ιαπωνικο μαγαζακι τα εσπασε και το yakisoba ήταν ολα τα λεφτα!!!!!!!!:Blissfull::wooi2:) και φυσικα για την διοργανωση του ποιο γαματου party ever!!!!!:nbleed: Dooooomo Arigatou!!! Σε περιμενουμε Θεσσαλονικη να σου ανταποδώσουμε την διασκεδαση!!! Και φυσικα θα καουμε σε λιγο χαρτακι, ναι??? και παλι ευχαριστω πολυ πολυ για ολα!!!!!!!!:nod2:
Φιλιά απειραααααααααααααααααααα!!!!!!
Apr 29 2009 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed